Hi,
Tak sobie wertuje po globalu co z tymi kontraktami i halą i znalazłem wypowiedz GM-kozlodoev:
Just for everyone's info:
The new TV contracts will kick in at the first economic update after the All-Star Game. That is to say, the current TV money will be replaced with new values calculated on the basis of league strength (there is no interactive "negotiation process" involved, in case anyone wondered).
A tak po polskiemu:
Nowy kontrakt z TV będzie obowiązywał w pierwsze ekonomiczne uaktualnienie po Meczu Gwiazd(czyli w poniedziałek). To jest, ze bieżąca kasa z TV będzie zastąpiona przez nowe wartości wykalkulowane na podstawie siły danej ligi(to nie będzie interaktywny "proces negocjacji", nikogo to nie będzie dotyczyć( w sensie ze to jest nie zależne od nas czyli graczy).
A co do informacji o hali ten sam GM piszę:
All announced changes will kick in together.
Wszystkie ogłoszone zmiany będą podane razem.
Podsumowując im silniejsza liga tym więcej kasy będzie miec z TV a co do hali to się dowiemy w najbliższych dniach z naciskiem na poniedziałek.
Bardzo mnie ciekawią te zmiany, bo moja liga jest dość mocna i liczę na duży przypływ gotówki ale pewnie w PLK też bidować nie będą.
Ciekawi mnie tez co z GE no i co z tą halą.