Sveiciens no Horemheba:
Taktika
Radoši- čehiem ir laba aizsardzība gan perimetrā, gan zem groza. Tas nedaudz uztrauc. tas nozīmē, ka mums jāspēlē uzbrukumā tā, kā mums vislabāk padodas - tātad ātri. Vēl es gribētu cerēt uz to, ka pretinieks tomēr nobīsies no tā, ka mums 4 garajiem ir labas formas un mēs varētu spēlēt arī zem groza. paredzu, ka čehi liks man to man.
Man to man - Gluži kā man, čehiem patīk spēlēt uzbrukumā Kontrolēt bumbu. Tikai vienā spēlē viņi spēlējuši citādāku uzbrukuma taktiku - skrien un met. Tas nozīmē, ka spēcīgākais uzbrukums viņiem ir tāds pats kā mums. bet es arī nevēlos lieki riskēt, tādēļ liekot šo aizsardzības taktiku laižu labākos aizsardzības spēlētājus, kas var iemest pamatsastāvā.
TIE Jau pagājušajā sezonā ar čehiem tika spēlēts abpusējais TIE. Šosezon tas ir vēl vairāk vajadzīgs, jo saspringto spēļu dēļ nav bijusi iespēja to īpaši iekrāt. Lai nerastos lieki jautājumi, par šīs izvēles drošumu, tad jebkurā gadījumā čehi ir lbākā stāvoklī, jo viņiem Mājas spēle, labākas formas un arī augstāks entuziasms. papildu drošību radatas, ka mēs jau esam iekļuvuši nākamjā kārtā par 99%
Sastāvs
Vitmanis/Spindulis/Kapitans
Zakšs/Zibergs/Kapitans
Iltners/Kapiņš/Kapitans
Goijers/Meiers/Voskans
Kaušs/Gribusts/Voskans
Žēl, ka dažiem labākajiem spēlētājiem joprojām ir problēmas ar formu, bet cerams, ka šis sastāvs spēs uzvarēt tiešām līdzvērtīgo komandu - Čehus.
Prognozes par čehu sastāvu
Skacel/Klima/Zeman
Kalupka/Vovcik
Vecera/Hubacek
Holub/Babak
Nepraš/Hana (varbūt Slanina, bet viņš vēl nav izmantots izlases spēlēs.)
Ceram uz uzvaru.