Pēc Horemheba lūguma.
Kontrolēt bumbu - nekas prātīgāks prātā šobrīd nenāk. Bija doma likt arī skrien un met, bet gadījumā, ja leiši uzliktu 3-2 zonu, uzbrukums būtu veiksmīgi apturēts. Tāpēc jāliek nedaudz lielāks uzsvars uzbrukumā uz garajiem, kaut gan tas nebūt nav labākais uzbrukums. Jāsaka, ka pretinieks varētu likt aizsardzībā arī Man to man, bet tas no ši menedzēra ir reti redzēts taktiskais risinājums.
Man to Man - Pagājušā spēle parādīja cik mums spēcīga aizsardzība, tādēš, uzskatu, ka ar man to man izdosies leišus noturēt, lai gan viņi parasti uzbrūk ar run and gun. Bet garie arī izskatās draudīgi. Labāk neriskēt. Tādēļ mums laukumā būs visi labākie aizsardzības spēlētāji ikvienā pozīcijā.
CT - Nav jēga krāt entuziasmu, ja pretinieks tik spēcīgs. Pie tam uzvaras gadījumā mums pretī būs Ungāri, kas šosezon rāda iespaidīgu sniegumu. Tātad mums nav ko zaudēt un tādēl netaupīsimies.
Jāska, ka mūsu plusi varētu būt aizsardzība, mājas spēle un CT (nedomāju, ka pretinieks liks CT, jo leiši tomēr sevi vētē augstu un sastāvs ir labs. viņi gribēs pacīnīties ar ungāriem), bet pēc maniem aprēķiniem un loģikas, skatoties viņu pretiniekus - leišiem ir augstāks entuziasms. Tomēr es ceru uz Ausekli, jo viņš nerada īstu pārliecību par savu varēšanu un lēmumiem. To var arī redzēt sarūkošajā atbalstā viņam.
Sastāvs:
Vitmanis/Cerbiks/Pakalpiņš
Zakšs/Cerbiks/Pakalpiņš
Iltners/Kapitans
Voskans/Goijers/Gribusts
Štalcars/Kaušs/Gribusts
Jācer, ka uzvarēsim un paliksim neuzvarēti mājās.