BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > סיכום עונה רגילה 9 וחפירות

סיכום עונה רגילה 9 וחפירות

Set priority
Show messages by
This Post:
00
106151.1
Date: 8/23/2009 7:08:46 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
איך רציתי להיות קבוצת ההתקפה וההגנה של העונה! לא קרה. מכבי חיפה לקחה אותי בשתי נקודות במחזור האחרון. בכל מקרה אני חייב להגיד שאני נורא מרוצה מאיך שהקבוצה שלי הסתדרה העונה. דירוג מאוד גבוה. גם מקום ראשון בליגה וגם כמעט שמינית גמר שוב בגביע. נפצעו לי איזה חמישה שחקנים שונים במהלך העונה וזה כמעט ולא הפריע. אני רק מקווה שלעידו אין עודף התלהבות עליי. אני בטוח בעצמי מול סאב אבל האם אני מספיק בטוח כדי לעלות רגוע כמו בשתי העונות האחרונות? לא יודע... הוא מכר שני שחקנים רציניים אבל עדיין יש לו קבוצה מאוזנת ואין לו מה להפסיד.

בכל מקרה אני לא אלך לפי המתכונת, אשמח אם מישהו יוסיף אותה אחר כך.
קבוצת ההתקפה היא ללא ספק חיפה עם הקלעים המטורפים והכי הרבה נקודות.

אין לי בעיה להגיד שאני קבוצת ההגנה, כי באמת לא חשבתי שיגיע היום ואוכל לומר זאת. בלי אף שחקן מעל 11 בהגנה. אני חושב שזה טיפה מוגזם להגיד שבליגה 2 כולם צריכים מעל 12 בהגנה.

אם הייתי צריך לבחור הייתי מתלבט בין סלסטד של עידו, כי הוא הסנטר הכי טוב בליגה, לבין נונו גומז של סאב שהוא שחקן איכותי מאוד ואני צריך פאוור רציני.

השחקן המשתפר של העונה. דסקנייקס גם הצליח להתאמן קצת וגם נהיה שחקן סוליד כפותח ומחליף, שימו לב הוא מקום 65 בעולם!!!! ביחס אסיסט לאיבוד כדור במשחק (שני בישראל!!). בנוסף, זה מוזר אבל קרפנקו שלי נותן ממוצע של 10 לעומת 9 עונה קודמת. עם נסיון 9! הוא משתיק סנטרים ויהיה לי מאוד קשה אבל בלתי נמנע להעביקר אותו לספסל בעונות הקרובות. הוא יימכר לי רק ב- 800 אלף וגם כנראה שלא. הוא והוכפלד חייבים להישאר כי חייבים ישראלים לאוהדים.

משחק העונה. נגד חיפה היה משחק מעניין נכון? ההפסד היחיד שלי העונה, ומאוד מעצבן, העובדה שקיבלתי אותם לאחר הפלייאוף והם לא היו בעומס דקות הרג אותי. נפרק אותם בגמר בשני משחקים בעזרת השם.

העברת העונה. קונבינו האיטלקי השוטינג שלי. שחקן ראשון שקניתי במיליון ומאתיים. מקווה שיישאר בקבוצה להרבה זמן.

שחקן העונה הוא הוכפלד. נכון הוא לא קלע הרבה למשחק וזה בגלל שהוא הרבה משחקים שיחק פחות מעשר דקות. עדיין יש לו את הממוצע רייטינג הגבוה בליגה. אני מקווה שהוא ייקח שוב שחקן מצטיין אבל זה לא יקרה אם לא אקח אליפות...

בהצלחה לכולם בפלייאוף!

From: omer

This Post:
00
106151.2 in reply to 106151.1
Date: 8/23/2009 7:15:12 AM
Overall Posts Rated:
2828

אין לי בעיה להגיד שאני קבוצת ההגנה, כי באמת לא חשבתי שיגיע היום ואוכל לומר זאת. בלי אף שחקן מעל 11 בהגנה. אני חושב שזה טיפה מוגזם להגיד שבליגה 2 כולם צריכים מעל 12 בהגנה.

!

אני חושב אחרת
אם רוצים לכוון גבוה בליגה 2 לצמרת אכן צריך מעל 11 בהגנה
הגנה זה השם האמיתי של המשחק הזה ואם אין הגנה חזקה אז קבוצות אכן יקלעו הרבה עליך

לך יש שחקנים עם ניסיון שזה לפי ניסיוני במשחק מוסיף 2-3 רמות בתכונה המסוימת
אבל המשחק מתקדם והשחקנים עם הניסיון כבר הופכים להיות חלש לאומת השחקנים הצעירים שהם לדוגמא פאורה של ניר והשחקנים הצעירים

This Post:
00
106151.3 in reply to 106151.1
Date: 8/23/2009 7:47:05 AM
Overall Posts Rated:
343343
תשמע אני מוגדר כאחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה 2 וכל החמישיה שלי וחלק נכבד מהמחליפים הבולטים עם הגנה שנעה בין 11-14 אז תגיד לי אתה אם זה לא עוזר? אתה לא צריך הגנה מטורפת כדי להיות בליגה 2 אבל זה לא מזיק אני חושב שההגנה שלי יותר טובה משל חלק לא מבוטל מקבוצות בליגת העל אבל כמו בכל דבר צריך איזון

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: saar55
This Post:
00
106151.4 in reply to 106151.3
Date: 8/23/2009 11:02:55 AM
Overall Posts Rated:
00
אני חושב שההיתה ל עונה מצויינת 1 זה שעליתי מליגה 4 ואני מקום שלישי בבית זה מעולה מבחינתי אני עוד צריך להשתפר אבל זה טוב
3 אבי פולישוק שעולה לי כמו מטורף ונהיה טוב יותר מרגע לרגע 2הייתה לי עונה טובה אני יעלה נגד דוד בחוץ משחק קשה מאוד אני חושב שאני ינצח שוב גריסטו השוטינג שלי חזק מאוד עכשיו
ויש הודעה לגבי ההרכב אני יעלה עם הפתעה שאף אחד לא ציפה לה
חכו ותראו

Last edited by saar55 at 8/24/2009 4:37:23 AM

This Post:
00
106151.5 in reply to 106151.3
Date: 8/23/2009 3:57:54 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
תשמע אני מוגדר כאחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה 2 וכל החמישיה שלי וחלק נכבד מהמחליפים הבולטים עם הגנה שנעה בין 11-14 אז תגיד לי אתה אם זה לא עוזר? אתה לא צריך הגנה מטורפת כדי להיות בליגה 2 אבל זה לא מזיק אני חושב שההגנה שלי יותר טובה משל חלק לא מבוטל מקבוצות בליגת העל אבל כמו בכל דבר צריך איזון

וזה בדיוק מה שאני אומר. עם הגנה כזו אפשר כבר כמעט לעלות ליגה או לפחות לתת פייט בפלייאוף. הכל צריך להבנות בצורה חלקה. אני מקווה שתוך עונה וחצי יהיה לי סגל הגנה יותר חזק.