BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > חצי גמר פליאוף!!!

חצי גמר פליאוף!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
106771.1
Date: 8/25/2009 9:24:01 PM
Overall Posts Rated:
77
Hapoel Leo Bek saarteam
אני הולך על הביתיות אבל עם ההפתעה של הפועל יש מצב שהם ינצחו משחק מאוד צמוד.

BuzzKillers Ramat-Ilan Pilots
לדעתי עידו לוקח בחוץ...
עידו שיפר את הקבוצה שלו ממש במהלך האחרון שהוא עשה עם העברות זה חיזק אותו מאוד מאוד ולארבל תיהיה בעיה מאוד גדולה..

Chicken Littles BC buzz lakers
לדעתי אני מפסיד כאן חסר לי את הכוכב שלי ואני מאוד מאוד דואג.

This Post:
00
106771.2 in reply to 106771.1
Date: 8/26/2009 6:48:15 AM
Overall Posts Rated:
2828
Hapoel Leo Bek saarteam

סער ירשום הישג מצויין שיגיע לגמר הפליאוף

מצטער ארבל אבל צריך להיות מציאותיים
אין לך סגל חזק מספיק בשביל להיות בליגה 2 ובמיוחד אצל הגבוהות
הדרישות שלך אמנם נכונות והם סגל רחק וחזק אבל חייב להיות חמיישייה החזקה מאוד מהמחליפים ושהמחליפים יהיו ברמה מספיק טובה ולצערי אין לך את זה

אני כאחד שעוקב הרבה אחר קבוצות יכול להגיד שחלק מהסגל שלך טוב אבל חסר המון דברים והמון חסרונות למשל לויטו שלך חסר משהו חשוב מאוד ואתה בעיקר מתבסס על ניסיון
בליגה 2 אין כזה דבר ניסיון על כל חסרון אחד משלמים הרבה מאוד
אני חושב שצריך להיות מציאותיים שעידו יותר טוב מכמה סיבות:
אחת-יש לו צעירים מתקדמים בקצב מטורף שאתה לא תבין עד כמה יהיה לו 4 הוכפלדים אולי אפילו יותר טובים ממנו במיוחד במשניות ובהגנה לדעתי האיכות קודמת לכל מאשר הניסיון
ויהיה חבל שהאיכות הסגל של עידו שלדעת יותר טובים משלך יפסידו רק בגלל ניסיון שזה הדבר הכי משפיע במשחק כזכור בתור אחד שהיה לו סמול ספרדי עם ניסיון 9 ניסיון מוסיף 2-3 רמות לתכונה מסוימת
שתיים- לעידו יש גבוהים איכותיים יותר והמחליפים שלו גם בכלל לא רעים הוא אמנם קנה סנטר עם כושר רע אבל האיכות שלו הרבה יותר טובה משל קרפנקו וויטו פרון
אני מצטער ארבל אבל בשביל להצליח צריך סגל צעיר צריך עתיד ומתאמנים בני 21 ומעלה שיפסיקו לעלות בקרוב לא יביא לשום מקום

ואני אומר שוב אני מצטער שאני ככה חושב אבל היתי חייב להגיד את מה שאני חושב
אתה מאמן טוב ארבל באמת אבל אני עדיין חושב את מה שאני אמרתי ואני מקווה שאתה לא תכעס על מה שאני אומר

בליגת העל מוציאים ציונים טובים עם התלהבות 5 כאשר תהיה על התלהבות נמוכה אילו ציונים תציג? אין לי מושג בכל מקרה אני מקווה מאוד מאוד שאתה לא כועס ואני מהמר על עידו כי יש לו בסיס ועל בסיס מצליחים

בהצלחה ואני חושב שאתה תוכיח לי שאתה טועה

אין לי מושג

This Post:
00
106771.3 in reply to 106771.2
Date: 8/26/2009 6:59:27 AM
Overall Posts Rated:
3434
Hapoel Leo Bek saarteam
שתי קבוצות שלדעתי שוות וסער יכול ללכת עד הגמר בזכות הביתיות.
אולי המשחק הכי חשוב שהיה לי עד היום בבאזר.
אני יעשה הכל בשביל לנצח.
(אין סיבה מיוחדת שהדגשתי את השם של הקבוצה שלי)
תומר אומנם בלי איל שלו אבל הוא עדיין יותר טוב וגם בבית הוא יכול לנצח.

This Post:
00
106771.4 in reply to 106771.3
Date: 8/26/2009 12:37:18 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
נראה מה יהיה.

This Post:
00
106771.5 in reply to 106771.4
Date: 8/28/2009 3:08:42 PM
Overall Posts Rated:
3434
משחק העונה בפתח והפורום שותק?

הפורם שלי ושל ארבל בשמיים.
לא יכולנו לבקש משהו יותר טוב.
הוכפלד קרפנקו ועוד כמה על כושר 9.
אצלי גם הכוכבים על 9 והשאר על 8.

אני בטוח שיהיה צמוד ומעניין עד הסוף, בתקווה שהניסיון של ארבל לא יהיה מה שינצח תמשחק.

Last edited by Damnation at 8/28/2009 3:09:05 PM

This Post:
00
106771.6 in reply to 106771.5
Date: 8/28/2009 3:38:41 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני לחוץ במיוחד מהמשחק. מצד אחד אני חושב שיש לי קבוצה יותר טובה, הגעתי רחוק בגביע וראשון בליגה, השחקנים שלי נותנים ציונים יותר גבוהים כמעט בכל העמדות ויש לי ספסל הרבה הרבה יותר עמוק. בנוסף המשחק הוא ביתי. מצד שני יש את עידו שניצח אותי עונה שעברה, ואני מפחד לעשות טעות טקטית נוספת. בנוסף ההתלהבות שלי הרבה יותר גבוהה משלי, לאחר שפחדתי מסאב ועליתי פלייאוף קרנץ' מה שלא היה נחוץ, בזמן שלידור וויתר על המשחק שעידו עלה רגוע. מעצבן ביותר. אני לחוץ מאוד ומנסה טקטיקות שונות כל הזמן. אני מקווה לטוב.

This Post:
00
106771.7 in reply to 106771.6
Date: 8/28/2009 3:55:32 PM
Overall Posts Rated:
77
שיהיה בהצלחה לכולם!

This Post:
00
106771.8 in reply to 106771.7
Date: 8/28/2009 4:50:42 PM
MTA-Power
III.2
Overall Posts Rated:
00
בהצלחה לשתיכם מחר מקווה שיהיו משחקים צמודים!!

This Post:
00
106771.9 in reply to 106771.6
Date: 8/28/2009 6:22:52 PM
Overall Posts Rated:
3434
שני דברים שאני מרגיש שאני חייב להגיד לך:
הראשון לגבי הספסל.
לא יודע כמה הספסל שלך עמוק, אבל אני בטוח ששלי לא פחות טוב ממנו.
העונה השקעתי בחיזוק הספסל.
כמעט בכל עמדה יש לי מחליף שמתקרב לפחות ב2 תכונות עיקריות לשחקן הפותח.
דבר השני זה לגבי הציונים.(של שחקנים)
אתה נותן חשיבות הרבה יותר מדי גבוה לציונים.
זה נכון שיש לשחקנים שלך יופי של ציונים, אבל זה לא ממד ליכולת השחקן.
ציון נקבע בעיקר על פי תכונות השחקן.
הוא משתנה ממשחק למשחק ע"פ כמה דברים.
א.יכולת השחקן באותו משחק
ב.כמות הדקות שהשחקן שיחק.
ככל ששחקן משחק יותר דקות הוא מקבל ציון יותר נמוך.
אני בטוח שלחלק מהשחקנים שלך יהיה קשה לקבל אותם ציונים אם הם ישחקו 48 דקות. אבל כמובן שכמעט ולא משחקים עם שחקנים 48 דקות.
.
בקיצור, לא יודע עד כמה הדברים שאמרת עכשיו הם באמת המפתח שלך לניצחון, אבל אני יודע על דברים אחרים שכן יכולים לעזור לך.
לגבי ההתלהבות אני מניח שהתבלבלת, כתבת פעמיים שלי.
התכוונת בטח לזה שההתלהבות שלי יותר גבוה משלך.
אז כן זה ברור שעליתי רגוע נגד לידור בעוד שאתה עלית קראנץ' נגד סאב.
חוץ מזה גם במהלך העונה הסדירה עליתי הרבה יותר פעמים רגוע מאשר שאתה עלית.
.
בקיצור, לא משנה מה ההיתרונות והחסרונות של כל קבוצה, יהיה משחק טוב.
בהצלחה.

From: omer

This Post:
00
106771.10 in reply to 106771.9
Date: 8/28/2009 6:35:27 PM
Overall Posts Rated:
2828
שני דברים שאני מרגיש שאני חייב להגיד לך:
הראשון לגבי הספסל.
לא יודע כמה הספסל שלך עמוק, אבל אני בטוח ששלי לא פחות טוב ממנו.
העונה השקעתי בחיזוק הספסל.
כמעט בכל עמדה יש לי מחליף שמתקרב לפחות ב2 תכונות עיקריות לשחקן הפותח.
דבר השני זה לגבי הציונים.(של שחקנים)
אתה נותן חשיבות הרבה יותר מדי גבוה לציונים.
זה נכון שיש לשחקנים שלך יופי של ציונים, אבל זה לא ממד ליכולת השחקן.
ציון נקבע בעיקר על פי תכונות השחקן.
הוא משתנה ממשחק למשחק ע"פ כמה דברים.
א.יכולת השחקן באותו משחק
ב.כמות הדקות שהשחקן שיחק.
ככל ששחקן משחק יותר דקות הוא מקבל ציון יותר נמוך.
אני בטוח שלחלק מהשחקנים שלך יהיה קשה לקבל אותם ציונים אם הם ישחקו 48 דקות. אבל כמובן שכמעט ולא משחקים עם שחקנים 48 דקות.
.
בקיצור, לא יודע עד כמה הדברים שאמרת עכשיו הם באמת המפתח שלך לניצחון, אבל אני יודע על דברים אחרים שכן יכולים לעזור לך.
לגבי ההתלהבות אני מניח שהתבלבלת, כתבת פעמיים שלי.
התכוונת בטח לזה שההתלהבות שלי יותר גבוה משלך.
אז כן זה ברור שעליתי רגוע נגד לידור בעוד שאתה עלית קראנץ' נגד סאב.
חוץ מזה גם במהלך העונה הסדירה עליתי הרבה יותר פעמים רגוע מאשר שאתה עלית.
.
בקיצור, לא משנה מה ההיתרונות והחסרונות של כל קבוצה, יהיה משחק טוב.
בהצלחה.

מסכים עם כל מילה ומילה שלך אתה צודק בהחלט
ציונים הכול בולשיט הקבוצה עם הרייטנינג הגבוה בליגה שלי הפסידה לי בעונה הסדירה איך זה יכול להיות? קבוצה אפסית כמוני מנצחת קבוצה עם רייטינג הכי גבוה בליגה? אולי תסבירו לי בבקשה? אז כן לפעמים במשחק לא הכול זה ציונים שחקן יכול לשחק 6 דקות ולקבל ציון 20 אז מה? זה אומר משהו? מבחינתי ככל שציונים גדלים ככה זה סימן שההתקדמות של שחקן הוא קצב מהיר שימו לב למשל למומו טובי שלי שהתחיל להוציא עכשיו מעל 10 במשחקים אז מה זה אומר? שאני חזק? שאני הכי טוב בליגה? כנראה שלא זה אומר על התקדמות של שחקן באימונים או על היכולת שלו
במשחק עצמו זה לא הכול ציונים יש השפעות אחרות שגורמות למשחק להיות מציאותי יותר שחקן עם יכולת חדירה שליטה וגאמפ גבוהה יקלע יותר גם אם השומר שלו יהיה בעל שמירה חיצונית גבוהה
איך לעזזל פאורה של ניר עושה בית ספר לכל הגארדים בליגת העל בפרטית? ובך הכול הוא מוציא 10.5 רייטינג למשחק(למרות שבמשחקים האחרונים מוציא מעל 12) ואיך לעזזל גורביץ הטוב והיקר שהיה לנו פה בליגה מככב בליגת העל עם ממוצע של 10 רייטינג למשחק? זה אומר שהקבוצה שלו הכי טובה בעולם?

לדעתי לסיכום הרייטינג לא אומר כלום לגבי יכולת של קבוצה מסוימת אלה על יכולת של שחקן וכל יכולת של שחקן גבוהה לא יגרום לכך להיות הקבוצה הכי טובה שיש כי צריך גם איזון בקבוצה

זה הכול

מחר משחק עונה של שתי הקבוצות הטובות בליגה

אני אישית אצפה במשחק בלייב ומקווה לראות משחק טוב

בהצלחה :)

From: GM-Arbelon

To: omer
This Post:
00
106771.11 in reply to 106771.10
Date: 8/29/2009 6:09:00 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
עומר אבל אתה אומר אותו דבר בדיוק. הרייטינג הוא מדד ליכולת של שחקן. אין מדד יותר טוב מרייטינג על יכולת של שחקן. האינדקס? אולי התוצאות על המגרש בהחלט נותנות מדד אבלהם בד"כ מתאימות לרייטינג. עידו אתה מדבר על ספסל? יש לי 9 שחקנים בקבוצה שכולם ביום נתון נותנים רייטינג של מעל 10. לך יש 5 בלחץ. הרכז המחליף שלי כמעט נבחר לאול-סטאר. הסמול המחליף שלי כנ"ל.

אם אפסיד היום, מעבר לזה שאני אתבאס על החיים, אני אבין דבר אחד חשוב. ההתלהבות חשובה הרבה יותר מביתיות.

עומר לגבי מה שאמרת כמה הודעות קודם אני חייב להגיב. יש לי קבוצה ממש טובה בבית אחד הטובים בליגה שלוש. הדירוג שלי הוא מקום 30 ומשהו וניצחתי בשתי עונות החולפות מספק קבוצות מליגה 2. בליגה הפרטית ניצחתי אותך בחוץ, ואתה נשארת העונה בליגה 2. ממוצע הרייטינג, שאמנם כמו שאמרתם זה לא הדבר הכי חשוב, אבל זה בהחלט בעל חשיבות מסוימת, הוא אחד הגבוהים גם בהשוואה להרבה קבוצות בליגה 2! גובה המשכורות שאני מחלק הוא גבוה מאוד יחסית לליגה 2, שוב, נכון שזה לא מדד מדויק, אבל זה בטח לא אומר שיש לי קבוצה רעה נכון? ברור שאני לא אעלה לליגת העל פתאום. ואתה מדבר על הקבוצות ששולטות בליגה 2 שהן הרבה יותר טובות ממני כמו ניר ושות' אבל בחייאת אתה הגזמת בטירוף. כל הקטע זה שמי שמקום ראשון בליגה 3 מתאימה לליגה 2. גם אני וגם עידו נשרוד יפה בליגה 2. במיוחד לאור העובדה שאתה שרדת ועוד יפה מאוד בבית קשה מאוד. לגבי זה שאין לי צעירים, זה עניין זמני, החלטתי העונה שכדאי לעלות לכל השחקנים את הכושר הגופני וזריקות עונשין, וזה מה שעשיתי, ולא רציתי להחזיק צעירים שיתבזבזו ויהיו השקעה לא נכונה. ולעידו יש צעירים, זה נכון, אבל הוא מחליף אותם ברגע שהם מתבגרים וקונה צעירים חדשים. אפילו את טאלטאוול הוא מכר עכשיו, אז איך זה בדיוק קשור למשהו אחר חוץ מלהרוויח כסף? עכשיו אני לא אבקש שלא תכעס עליי או אצטער כי זה מה שאני חושב, ולא אמרתי שום דבר פה ש- א. אני לא מאמין בו. ב. יש בו מן ההעלבה, או פגיעה. כי גם מה שאתה אמרת קראתי בשקיקה, ולקחתי את הדברים שהייתי צריך