BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל-צרפת

ישראל-צרפת

Set priority
Show messages by
From: adomole
This Post:
00
10780.1
Date: 12/26/2007 5:55:55 PM
Overall Posts Rated:
22
ביום שני הקרוב נשחק מול נבחרת צרפת, המאכזבת בבית לדעתי(למרות המשחק הצמוד מול ספרד)
אז המצב הוא כזה, דיברתי עם המאמן הצרפתי, הוא מאוד מאוכזב מהנבחרת שלו (מן הסתם) ולגבי כל מי שתהה בנושא- התשובה היא כן, צרפת הגיעה למשחק כל כך צמוד עם ספרד כשהיא עשתה משחק עונה, ההתלהבות שלה לא תהיה 5 נגדינו, היא תהיה 3 או 4, יכול להיות שהוא יעשה משחק רגוע גם, ככה הוא אמר לי
בצד שלנו- משחק חשוב מאוד, אנחנו לאומתם יש לנו מה להילחם ונבוא עם התלהבות 5, ובניגוד מוחלט לצרפתים, אני שוקל לעשות משחק עונה, ראיתי את המשכורות של כמה שחקנים שם והיא כפולה מזו של השחקנים שלנו ככה שגם ההרכב השני בטוח מעולה
מאז השינוי בבתים הוא החליף טקטיקה בכל משחק, ועכשיו, כשאני לא יודע עם מי הוא ישחק, תהיה בעיה לדעת איפה לשמור, כרגע אני הולך יותר לכיוון האישית
בהתקפה לא הייתה לנו בעיה עד כה ואני מקווה מאוד שזה ימשיך ככה מולם
יש לי הרבה דילמות בנוגע לכמה שחקנים, אבל הדילמה הראשית היא באמת האם לעשות משחק עונה או לא, אני יודע שהצרפתים יעשו רגוע, ויבואו עם 4 התלהבות במקסימום, ואני די בטוח שאנחנו עם 5 התלהבות ומשחק עונה ננצח
החלק השני של הדילמה- גרמניה, אם נעשה משחק עונה מול צרפת, החיים שלנו תלויים בגרמניה, אם היא תזלזל, יש לנו סיכוי, אם לא-אין לנו, כי אנחנו לא ננצח אותם בחיים בפחות מ5 התלהבות, אבל עם 5 התלהבות ומשחק עונה, יש לנו מה למכור מולם, יש לי הרבה חושבים לעשות :( אני מקווה שאגיע להחלטה שתעלה אותנו לשלב הבא

This Post:
00
10780.2 in reply to 10780.1
Date: 12/26/2007 5:58:10 PM
Overall Posts Rated:
22
אגב, 2 שחקנים מהנבחרת שלהם, שיכול להיות שישחקו, משחקים פה בישראל, אחד אצל מיכה ואחד אצל אחד שאתם לא מכירים, הוא לא כתב פה בפורום אף פעם
אני אפנה אל שניהם, אני מקווה להשיג כמה שיותר כדי לבוא הכי מוכנים שאפשר למשחק

From: idanK

This Post:
00
10780.3 in reply to 10780.1
Date: 12/26/2007 6:12:14 PM
Overall Posts Rated:
00
באמת שקשה לי להאימן שהמאמן הצרפתי לא יעלה רגוע. יכול להיות שהוא יעלה רגיל, אבל גם במצב הזה רוב הסיכויים שהוא יפתח על מחליפים או וריאציות מוזרות בחמישיה וטקטיקה שונה, ככה שאי אפשר לדעת איזו הגנה לעשות, כמו שאמרת.
לדעתי כדאי לשמור את הקראנץ' טיים לשלב יותר מתקדם בטורניר. אפשר לנצח את צרפת במצב שלנו, ואם גרמניה תנצח אז הם כנראה יעלו רגוע במשחק האחרון כדי לצבור נקודות התלהבות להצלבה, או מה שלא יהיה, והמשחק נגדינו לא יעניין אותה.
אם ננצח את צרפת ברגיל, ואת גרמניה כשהם כבר עלו בטוח, נוכל לשמור את הקראנץ' טיים לשלב הבא שאחרי הבתים.
זו דעתי בעניין, תחשוב על זה

אגב, משחק טוב באיירון הופ ;]

Edited by idank1792 (12/26/2007 6:17:37 PM CET)

Last edited by idanK at 12/26/2007 6:17:37 PM

This Post:
00
10780.4 in reply to 10780.2
Date: 12/26/2007 6:18:39 PM
Overall Posts Rated:
00
מהמעט סטטיסטיקה שאני יודע לקרוא
עשיתי ניתוח קל, מחר יהיה לי יותר זמן.בשלושה מארבעת המשחקים שהם הפסידו
שיחקו מולם משחק סבלני עם החזקת כדור נמוכה
בכל אחד מהמשחקים האלו הם לקחו בין 75 ל-85 זריקות באחוזים נמוכים
כמו-כן הגנה של 3-2 יכולה לעבודב מולם, כי בכל הנצחונות הקבוצה שלטה בריבואנד
בקיצור אני אעשה עוד בדיקה

This Post:
00
10780.5 in reply to 10780.4
Date: 12/26/2007 7:25:27 PM
Overall Posts Rated:
55
לדעתי צריך לחשוב איך לשמור את משחק העונה לשלבים מתקדמים יותר!
בוא נניח שאתה מנצח את הצרפתים במשחק העונה ומה אז האם ההפסד מול הגרמנים יקדם אותנו לשלב הבא?
אם כן אז שווה לשחק משחק העונה מול הצרפתים ואם לא אז לחשוב שוב!
לצערי לא אוכל לראות את משחק הנבחרת כי אני קופץ ללונדון לכמה ימים לראות כדורגל אז שיהיה בהצלחה לנבחרת!

This Post:
00
10780.6 in reply to 10780.5
Date: 12/26/2007 8:30:57 PM
Overall Posts Rated:
22
טוב מבחינתי סגרתי את הרעיון, חשבתי על זה לעומק והבנתי משהו אחד. מול צרפת אנחנו נעלה על רגיל, בואו נניח לרגע שניצחנו- אני ידבר עם המאמן הגרמני, ואציג בפניו את האינטרס שלו לתת לנו לנצח, תחשבו על זה, את מי אתם הייתם מעדיפים ב4 הגדולות אם הייתם גרמניה? אותנו או את ספרד שהוא בקושי ניצח בנקודה? כל בן אדם שפוי וחכם היה בוחר בנו מסיבה פשוטה- ספרד יותר מפחידה מאיתנו
אם הוא יאמר לי שהוא יתן לנו לנצח, אז כנראה אני יעלה על רגיל וישמור את משחק העונה להצלבה שלאחר מכן, אם אני רואה שהוא לא בטוח או לא מוכן לאמר לי, אני עושה משחק עונה והולך על כל הקופה מול גרמניה
הכל יעבוד רק אם ננצח את צרפת ביום שני, והמשחק הזה מדאיג אותי מאוד, אין לי מושג למה לצפות מהיריבה וזו פעם ראשונה בטורניר הזה, כרגע אני חושב שנעלה עם הפוש דה בול הרגיל והגנה אישית, בטקטיקה זה פשוט קשה לדעת מה הוא יעשה

This Post:
00
10780.7 in reply to 10780.4
Date: 12/26/2007 8:38:17 PM
Overall Posts Rated:
22
שמע, את כל הבדיקות שעשית ושתעשה, אני עשיתי כבר, והגעתי למסכנה אחת- זה לא באמת משנה, כי הוא לא עולה בהרכב ראשון, לא עם אותם שחקנים ולא באותה טקטיקה, ככה שהחוקים לגבי צרפת משתנים מהמשחקים שראית
וזה הקטע שמדאיג אותי עם צרפת- אני לא יודע למה לצפות, וחוץ מהמאמן הצרפתי אני מאמין שאף אחד לא יודע מה הם יעשו עד אחרי המשחק, אנחנו צריכים לבוא מוכנים לכל מצב, והאישית+ פוש דה בול כרגע עושה רושם של הטקטיקה שעונה על הציפיות בדרך הטובה ביותר, אבל אני באמת ממש לא סגור על זה עדיין

From: idanK

This Post:
00
10780.8 in reply to 10780.6
Date: 12/26/2007 8:46:14 PM
Overall Posts Rated:
00
אני מסכים איתך לחלוטין, כל מילה
עכשיו צריך לקוות לנצח את הצרפתים, ואם זה יעבוד כנראה שהכל די סגור

This Post:
00
10780.9 in reply to 10780.8
Date: 12/26/2007 8:57:59 PM
Overall Posts Rated:
22
!תודה
הצרפתים זו משוכה מאוד קשה ומדאיגה, ניצחון עליהם באמת משפר לנו את המצב
גם אם ננצח זה לא סגור, אנחנו הולכים בהנחה שהמאמן הגרמני יזלזל, אם הוא לא יזלזל בסוף הסיכוי שלנו קטן מאוד, אני מקווה שאני אצליח לשכנע אותו בהגיון
אבל אם שניהם יעבדו, אנחנו יכולים להגיע ל4 הגדולות באירופה, אני ממש מקווה שנגיע

This Post:
00
10780.10 in reply to 10780.9
Date: 12/29/2007 1:03:13 PM
Overall Posts Rated:
22
חברה, תראו את זה
Jump Shot: inept Jump Range: mediocre
Outside Def.: atrocious Handling: inept
Driving: respectable Passing: average
Inside Shot: average Inside Def.: prominent
Rebounding: respectable Shot Blocking: strong
Stamina: respectable Free Throw: pitiful

אז ככה, זה ג'ימי גרונדין בן ה19, משחק בנבחרת צרפת, מחליף, הוא עומד כעט למכירה, על מליון, ואני אישית אם היה לי עכשיו מליון אני הייתי קונה אותו, אני חושב שהוא שווה את זה
אני חושב שהוא ישחק נגדינו, הוא מחליף, צעיר, לא מנוסה, אין סיבה שהוא לא ישחק מולינו, כמו שאתם רואים לבד, בהתקפה הוא לא סכנה מדהימה ובריבאונד אנחנו לא נופלים ממנו, זה רק אומר שלגבוהים שלנו תהיה עבודה קשה מאוד בהתקפה אם הוא ישחק, זה השומר הכי טוב שאני ראיתי עד כה במשחק, מעניין לראות איך הגבוהים שלנו יסתדרו מולו
רק לתזכורת: יש לי יכולות אצלי של עוד שחקן שאולי ישחק מולינו, ויש עוד שחקן של מיכה, שאת היכולות שלו לא קיבלתי, אבל אני די מכיר אותו מהליגה שלנו, אז אנחנו יודעים די הרבה על היריבה, למרות שממש אין לי מושג מי הולך לשחק מהצרפתים
----------------------------------------------------------------------------------------------------
לגבי הסגל: אין שינויים, וגם לא יהיו עד סוף הטורניר, זו החלטה שקיבלתי אתמול כבר, אני לא מתכוון לסכן את ההתלהבות שלנו בשביל שינויים בסגל המורחב, זה פשוט לא שווה את זה, וחבל שכל כך הרבה מאמנים נזכרים לשלוח לי שחקנים כשאנחנו בשלבי סיום הטורניר
בכל מקרה, כל מאמן ששלח לי שחקן, אמרתי לו מה המצב של השחקן שלו, ולכן תמשיכו לשלוח, כדי שיהיו לי יותר שחקנים ברשימה למשחקי הידידות ולטורניר הבא, אז תודה רבה לכל מי ששלח

This Post:
00
10780.11 in reply to 10780.10
Date: 12/31/2007 6:33:20 PM
Overall Posts Rated:
22
עוד שעתיים למשחק, הפעם יש סיכוי שסוף סוף אני יוכל לראות את הנבחרת בשידור חי, הפעם שעברה הייתה משחק הניצחון המדהים על יוון (מצטער, בדרך כלל הלילות של ימי שני עמוסים לי... חבל) ואני מקווה להביא את אותו מזל איתי גם היום, מישהו מתכוון לראות? יהיה מעניין לדבר על זה בפורום עם אנשים