Tere,
Püüan siis uuesti kandideerida U21 peatreeneriks - vaatame kas ka õnnestub. Teen siis väikese kokkuvõtte +/- süsteemis oma eelmisele valitsemis aastale:
Alustan miinustest, sest siis on alati hea minna plussi peale üle ja lõpetada positiivses toonis.
-
Taktikalised altminekud: pean kurbusega tõdema, et selle kahe hooaja jooksul läksin ca 2-3 korda taktiga alt ja sain kaotuse sellistelt meeskondadelt, kellelt ei oleks seda oodanud.
Aga jah - eks selline kogenematus ja säärane maksis kätte. Nagu öeldakse: omad vitsad peksavad.
Mängukokkuvõtted: koht, kus oleksin võinud olla aktiivsem, aga palju oli ka neid mänge, kus polnud ka midagi öelda - s.t vastane oli selline udrumurt, et ei olegi midagi öelda.Püüan selle järgmine kord paremini teha.
Mängijate valik: hooaja keskel pidin tegema paar vangerdust, mis maksis mulle paar astet entut ja seetõttu ka lõppmängud nii hästi ei läinud.
Trenni suunised: olen vb liialt vähe andnud treeneritele suuniseid, et mis suunas võiks mängijat arendada. Osadele olen andnud kuid oleksin pidanud rohkem.
+
Mängijate andmebaas: kindlasti pean oma üheks tugevuseks, et mul on väga lai ja andmeküllane andmebaas Eesti noorte jälgmiseks. Mängijad on seal alates 18-21 eluaastani.Ja 21 aastaste skillid olen ka alati saatnud koondise peatreenerile edasi, et ta saaks ülevaate ka nendest noortest kes maailma jälle rändama lähevad.
Suhtlus treeneritega: väga palju suhtlen igapäevaste mängijate treeneritega (nii Eesti, kui ka väljaspool Eestit). Oman ülevaadet, mis toimub nende peas ning kuidas nad edasi treenivad.Väga paljud saadavad enamvähem treeningplaani ning ka saadavad tasemete uuenduse (kui kellelgi tase tõuseb).
Kogemus: nüüd pean ennast juba natukene kogenumaks manageriks ning seetõttu oman paremat ülevaadet U21 mängijatest, mängijate treeneritest ja ka üldse U21 köögipoolest. Seetõttu tunnen ennast kindlamalt, kui nii mõnigi meist.
Eestimeelsete föderatsioon:pean ka seda oma positiivseks pooleks, sest seal sai eelmine hooaeg täielik skautimine tehtud Eesti mängijatest ja leiti ka mängijad, kellest mul polnud aimugi. Seetõttu tänan ka neid suure töö eest ning püüame selle kogukonnaga veel midagi korda saata.
Avalik vaade mängijatele: olen loonud nn. portaali Eesti noorte mängijate jaoks, kus on näha, et milliseid mehi jälgin natukene suurendatud huviga.Lehekülg asub aadressil: http://estoniau21.webs.com/ . Tegin selle nüüdseks juba ca kuu - kaks tagasi ja uue hooaja alguses täiendan täielikult selle veel ära.Lisan veel noormängijad ja osadel vanemates gruppides tuli mängijaid juurde.