BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
109390.3 in reply to 109390.1
Date: 9/8/2009 2:38:18 AM
Overall Posts Rated:
1010
Tere,

Püüan siis uuesti kandideerida U21 peatreeneriks - vaatame kas ka õnnestub. Teen siis väikese kokkuvõtte +/- süsteemis oma eelmisele valitsemis aastale:

Alustan miinustest, sest siis on alati hea minna plussi peale üle ja lõpetada positiivses toonis.

-
Taktikalised altminekud: pean kurbusega tõdema, et selle kahe hooaja jooksul läksin ca 2-3 korda taktiga alt ja sain kaotuse sellistelt meeskondadelt, kellelt ei oleks seda oodanud.
Aga jah - eks selline kogenematus ja säärane maksis kätte. Nagu öeldakse: omad vitsad peksavad.

Mängukokkuvõtted: koht, kus oleksin võinud olla aktiivsem, aga palju oli ka neid mänge, kus polnud ka midagi öelda - s.t vastane oli selline udrumurt, et ei olegi midagi öelda.Püüan selle järgmine kord paremini teha.

Mängijate valik: hooaja keskel pidin tegema paar vangerdust, mis maksis mulle paar astet entut ja seetõttu ka lõppmängud nii hästi ei läinud.

Trenni suunised: olen vb liialt vähe andnud treeneritele suuniseid, et mis suunas võiks mängijat arendada. Osadele olen andnud kuid oleksin pidanud rohkem.

+

Mängijate andmebaas: kindlasti pean oma üheks tugevuseks, et mul on väga lai ja andmeküllane andmebaas Eesti noorte jälgmiseks. Mängijad on seal alates 18-21 eluaastani.Ja 21 aastaste skillid olen ka alati saatnud koondise peatreenerile edasi, et ta saaks ülevaate ka nendest noortest kes maailma jälle rändama lähevad.

Suhtlus treeneritega: väga palju suhtlen igapäevaste mängijate treeneritega (nii Eesti, kui ka väljaspool Eestit). Oman ülevaadet, mis toimub nende peas ning kuidas nad edasi treenivad.Väga paljud saadavad enamvähem treeningplaani ning ka saadavad tasemete uuenduse (kui kellelgi tase tõuseb).

Kogemus: nüüd pean ennast juba natukene kogenumaks manageriks ning seetõttu oman paremat ülevaadet U21 mängijatest, mängijate treeneritest ja ka üldse U21 köögipoolest. Seetõttu tunnen ennast kindlamalt, kui nii mõnigi meist.

Eestimeelsete föderatsioon:pean ka seda oma positiivseks pooleks, sest seal sai eelmine hooaeg täielik skautimine tehtud Eesti mängijatest ja leiti ka mängijad, kellest mul polnud aimugi. Seetõttu tänan ka neid suure töö eest ning püüame selle kogukonnaga veel midagi korda saata.

Avalik vaade mängijatele: olen loonud nn. portaali Eesti noorte mängijate jaoks, kus on näha, et milliseid mehi jälgin natukene suurendatud huviga.Lehekülg asub aadressil: http://estoniau21.webs.com/ . Tegin selle nüüdseks juba ca kuu - kaks tagasi ja uue hooaja alguses täiendan täielikult selle veel ära.Lisan veel noormängijad ja osadel vanemates gruppides tuli mängijaid juurde.

This Post:
00
109390.4 in reply to 109390.3
Date: 9/8/2009 2:39:15 AM
Overall Posts Rated:
1010
Mida püüan uuel valitsemisajal paremini teha?

Taktika: kindlasti püüaksin uuel hooajal taktikaliselt paremini mängida. Analüüsiksin vastast rohkem ja vb aitab mind ka selles minu väike kogukond.

Mängukokkuvõtted: proovin teha igale mängule kokkuvõtte - kasvõi paarisõnalise, aga siiski mingisuguse teen. Sõltuvalt vastasest.

Suunised treeneritele: tahan anda rohkem suuniseid mängijate treeneritele, et mis osas tema mängija peaks rohkem arenema ja millele rõhku panema. Sealt ka see, et tahan endale paari inimest appi, kellega koostöös oleks mul 100% ülevaade mängijatest ja nende treeningplaanidest.

Tulemused: annan endast parima, et jõuda kaugemale, kõrgemale, kui olen seda suutnud praegu ehk teha see tsükkel parema tulemuse. Ei saa lubada, et midagi võidan, sest arvan, et see ei ole antud koosseisuga reaalne, aga püüan võita siiski kõik olulised mängud. Sinna hulka ei kuulu sõprusmängud, mis on mul rohkem katsetamiseks või noorte mängitamiseks.

Ja ega siis muud polegi ja enamvähem sai ka kõik öeldud. Kui midagi jäi ütlemata, siis eks ma lisan selle kunagi siia.

Olen 1000ndest tänatud, kui mind valite ja ma valituks osutun. Kui aga see õnn kellegile teisele saabub, siis soovin talle edu ja kindlasti aitan kaasaU21 toimetustes nii jõu, kui nõuga.

PS! Selle mainin ka ära, et seekordne valitsemisaeg jääb minu viimaseks. Arvan, et leian praegu motivatsiooni veel üheks tsükkliks, mitte rohkem. Siis tegeleks vahepeal
ka klubiga ning prooviks ka sellega mõnd head tulemust saavutada!

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
109390.7 in reply to 109390.4
Date: 9/9/2009 9:12:40 AM
Overall Posts Rated:
33
Kandideerin, lähtuvalt Eesti - U21 WC võidukampaania nimel.

Pikka juttu see hooaeg ei hakka heietama, minu peamiseks eesmärgiks saab olema max treeningtulemuste tagamine 18 aastastele ja parema tuumiku moodustamine järgnevaks tsükliks.

Meeskond saab minu käe all koosnema ainult noortest (18a) mängumeestest ja arvatavasti ei suuda praeguses valiktsüklis midagi suurt korda saata, samas ühtegi mängu kaotama ei lähe ja proovin anda taktikalise löögi kõigile vastastele.

Message deleted
Message deleted
Message deleted