Akkor én el is kezdem leírni,hogy milyen célokat tűztem ki:
A szezon első fele a 2 bot csapat ellen elég nehéz lesz ott szinte 100%,hogy kikapok azonkívül a szezon első felében rajtuk kívül 2-3 vereséggel számolok a szezon második felében az egyik bot csapatot már leakarom győzni és ott már egy hosszú veretlenségi sorozattal akarok a rájátszásra fordulni szóval olyan 16 győzelem 6 vereség arányt látok reálisnak és a rájátszásban bármi előfordulhat alapon a fel jutás a cél.
A kupát nagyon fontosnak tartom a szezon első felében jobban fogok koncentrálni erre mint a bajnokság meccseire.3 vagy 4 fordulót fogok szerintem menetelni de itt már a szerencsére is szükség lesz egy jó sorsolással akár 6-7 is lehet de egy rosszal akár már az elején is kieshetek.
Szerintem 4 csapat van amelyikkel szoros mérkőzésre számitok és a bot csapatok még számomra rejtély,hogy mit tudnak de komolyan számolok velük is.Szóval a 4 csapat akivel számolok:Hungary,LA Mizo Pécs,Fehérvár KC és Dennis Rodman SC.Az ő véleményükre is kíváncsi vagyok,hogy ő nekik mi a céljuk a szezon előtt és mely csapatot/csapatokat tartják a bajnoki címért esélyesnek!!
Last edited by TonyG at 9/12/2009 10:05:11 AM