Post z którym zaraz się zapoznacie nie ma na celu zdyskredytowanie kogokolwiek.
Nie jest też formą publicznej nagonki, ani mojego płaczu i rozpaczy (co może mi zaraz zarzucić któryś życzliwy Pan).
Jest to forma mojego udowodnienia, że istnieje podział wokół kadry na MY i WY. (niestety)
Niestety widzę że grupa w otoczeniu której znajduje sie mój nick traci, dlatego chyba chęci wyszkolenia Polaka dla czy to NT czy U21 schowam sobie do kieszeni.
no ale ad rem:
Jak wszyscy wiecie Mysza założył wątek o szaleńcach dla kadry, gdzie każdy zainteresowany mógł się dopisać i zasygnalizować chęć poświęcenia się dla kadry, wydania kasy, kupienia Polaka w celu treningu pod kadre. Wątek ten jest jawny, otwarty i każdy czy to selekcjoner czy zwykły użytkownik mógł śledzić co się tam dzieje.
Zawodnicy jacy byli przedstawiani w tamtym wątku pochodzili albo z TLa, albo z otwartych wątków scautów, gdzie czasem ktoś sygnalizował chęć sprzedania gracza przed jego wystawieniem na TL.
Niestety pojawiło się również analogiczne miejsce załatwiania spraw transferowych tj. wątek o NT.
Date: 9/13/2009 11:52:51 PM
Ty mi lepiej namów 2 prezesów do odsprzedania dwóch obwodowych Polaków do treningu! ;) Wskazujący palec bardzo mi się niecierpliwi i kasa może lecieć na obcokrajowca...
Date: 9/14/2009 12:17:46 AM
jak masz dużo za dużo gotówki to ja Ci mogę obwodowego PG załatwić który przy jakby trenował to by byl numero una na tej pozycji i gral by w reprezentacji od nowego sezonu:)
Date: 9/14/2009 12:21:22 AM
Jak bedziesz zainteresowany to może jakoś będę w stanie pomóc...Kontakt na BB maila:)
Koniec tego jest taki, że dziś o 10 35 zawodnik pojawia się na TLu, a o 10 43 jest już zaklepany :)
btw, nie mam pretensji, życze powodzenia w bidowaniu bo może zejśc i za 3 bańki.
Intrygujące, że osoby z listami draftowymi nie były zainteresowane podobną pomocą dla Myszy.
Na koniec moja serdeczna prośba, nie gadajcie głupot, że nie ma podziału na my i wy.
Taki podział jest faktem i miejcie odwagę to przyznać.
Bez odbioru.
podpisano hatchet