IE-8.0 - i masz odpowiedź.
Od początku sezonu BB'cy siedzieli i dłubali żeby strona dobrze chodziła pod innymi przeglądarkami niż Firefox. Najpierw skupili się na IE, bo jest popularniejsza niż Opera, Safari, Chrome itp. Widziałem z tydzień temu komunikat, że wszystko jest już w porządku, i oby tak było, ale Twój przypadek pokazuje, że niekoniecznie.
Jeżeli jednak na sucho działa (tzn. jeżeli możesz ustawić skład, zatwierdzić, wylogować się, zalogować ponownie i ustawienie "trzyma"), to może będzie dobrze.
Co do IE to moja opinia (osobista, jako człowieka który stworzył parę stron/serwisów internetowych) jest taka, że ... (tu należałoby wcisnąć przycisk "piiiiiip" :D). Przeglądarka koszmarnie odzwierciedla standardy nakładane przez W3C. Co prawda nowsze wersje mimo wszystko wprowadzają pewne poprawki i już tak życia nie utrudniają, ale mimo wszystko często trzeba tworzyć linijki kodu specjalnie pod "misie" :)
Firefox też nie jest idealny, ale stwarza dużo mniej problemów. Przynajmniej podczas tworzenia stron :)
Tak czy inaczej wracając do tematu - mam nadzieję, że faktycznie wprowadzili odpowiednie poprawki i wszystko będzie już dobrze.
Daj znać po dzisiejszym meczu.