Macedonia
(1049)NT Ranking 85 (nisko jak na ich potencjał, są lepsi niż Austriacy czy Albańczycy)
Poparcie 82%
Menago: LA-Sasho 1-liga
Kolejnym naszym rywalem w eliminacjach ME, będzie drużyna Macedonii. Dysponują oni jak na tą klasę przeciwnika bardzo dobrym obwodem i przeciętną trumną. Będzie to najtrudniejszy z pierwszych 4 rywali, z którym musimy wygrać minimalnym nakładem sił, chyba wiecie o czym mówię :]
Gwiazdy:
(6917549) 31k / 8 / PG
(6916945) 36k / 8 / SG
(6916813) 46k / 8 / C
Skład i forma:
Nie mają już wolnych slotów, więc raczej nikogo nie dowołają, kilku zawodników mają w dobrej formie, ale przy naszej świetnej formie to nie jest ich atut ;)
W pierwszym meczu grali z Grekami
(7446) minimalnie im ulegając, osiągając przyzwoite statsy (podejrzewam, że 2 razy TiE grali). Z ich potencjałem mają spore szanse na 4 miejsce w grupie, ale przy pewnej dawce napinki, mogą urwać jedną wygraną faworytowi, mam nadzieję, że nie nam.
Wieści z naszego obozu, po piątkowym treningu są rewelacyjne (na 9 zawodników w kadrze):
forma: 6*silna(8) + 3*sprawna(9)
Ponadto po ostatnim treningu, który był posuchą jeśli chodzi o skoki teraz wyszło to super:
skoki: 10 skoków (1*3+8*1) pewien obwodowy skoczył w JS, HN i DV jednocześnie :))
Do kadry dołączy 2-4 zawodników, w tym na 99% Polerowicz(pozdrawiam piter), o ile się nie połamie w lidze.
Mam nadzieję, że tym razem zapowiedź wyszła poprawnie :))
Do boju Biało-Czerwoni !!!!!!!!!