BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Pomoc Zajednici

Pomoc Zajednici

Set priority
Show messages by
From: Papilon
This Post:
00
116809.1
Date: 10/25/2009 7:07:34 PM
Overall Posts Rated:
22
Otvaram novu temu preko koje cemo moci da definisemo slabe tacke nase virtuelne zajednice i ovo bi trebalo da predstavlja mesto gde ce SVI ucesnici BB Srbija moci da daju svoje misljenje po pitanju poboljsanja, predloge,ali i zamerke! Nemojte slucajno da kritikujete GM-a jer ovo nije mesto na kome ce se demonstrirati povredjena sujeta ili ne daj boze ego i nemojte da se plasite da posaljete svoj prvi post jer administrator foruma je covek koji postuje demokratiju i zeli da da sansu svakom ucesniku BB-a Srbija da da svoje skromno misljenje i predlog sa kojim cemo poboljsati istu! Moj konkretan doprinos zajednici lezi u razvoju slobodne misli korisnika i sa ovom temom cu poceti sa svojim donacijama :)

This Post:
00
116809.2 in reply to 116809.1
Date: 10/25/2009 7:28:16 PM
Overall Posts Rated:
22
+

This Post:
00
116809.3 in reply to 116809.2
Date: 10/25/2009 8:02:39 PM
Overall Posts Rated:
5757
Evo moj doprinos i moj predlog. Treba pomoci novim korisnicima koji su se tek registrovali. Vecina njih se pojavi na svom ligaskom forumu jer moraju da ispune onaj zadatak, da napisu nesto na forumu. Zato svi vi koji hocete, koji mozete, znate, zelite i imate volju kao i 15-20 minuta dnevno, kliknite na "Add to Favorites" na sve forume do IV.64 lige i na taj nacin ih ubacite u My favorites folders ili Sneak peak ili kako god se to zove, i pratite sve ostale forume, pa ako se nekad neko novi javi na forumu, iscimajte ga i pomozite tako sto ce te mu dati upustva o najopstijim stvarima ili ga uputiti na temu za pocetnike.

From: Sire
This Post:
00
116809.4 in reply to 116809.3
Date: 10/25/2009 9:53:01 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
jos jedna stvar dobra za BB Srbija. Svako ko ima kvalitetnog domaceg igraca nek najavi makar 5 dana pre postavljanja na tl, da bi ekipe koje zele da ih treniraju imale vremena da prodaju nekog svog igraca i tako nabave kes za Vaseg igraca.

Predlazem da postoji tema "najava transfera" u kojoj se mogu postavljati oglasi pre postavljanja igraca na tl.

From: Lazar!

To: Sire
This Post:
00
116809.5 in reply to 116809.4
Date: 10/26/2009 6:58:45 AM
Overall Posts Rated:
33
A sta je sa mojim predlogom za pomoc novim korisnicima u vidu kesa?Ono od sezone 8 toliko od devet toliko!

This Post:
00
116809.6 in reply to 116809.5
Date: 10/26/2009 7:35:24 AM
Overall Posts Rated:
122122
A sta je sa mojim predlogom za pomoc novim korisnicima u vidu kesa?Ono od sezone 8 toliko od devet toliko!
Ako se dobro secam neko je vec komentarisao da to ne bi bilo u skladu sa realnim zivotom ... tj realnim funkcionisanjem poslova sa pravim kosarkaskim klubovima ...

Fair play!!!
This Post:
00
116809.7 in reply to 116809.6
Date: 10/26/2009 9:02:41 AM
Overall Posts Rated:
122122
Moj doprinos (ne racunajuci cimanje oko prevoda i pomoci svima koji me pitaju za neku pomoc) od danas ce da bude i putem facebooka: postavio sam link ka BBu i napisao da ko zeli da igra dobar online kos.menadzer i da ojaca zajednicu igraca iz Srbije slobodno neka se registruje ... isto to mi stoji i u statusu na face-u

Fair play!!!
This Post:
00
116809.8 in reply to 116809.6
Date: 10/26/2009 2:16:13 PM
Overall Posts Rated:
112112

Ako se dobro secam neko je vec komentarisao da to ne bi bilo u skladu sa realnim zivotom ... tj realnim funkcionisanjem poslova sa pravim kosarkaskim klubovima ...

hmm, posto smo bili dovoljno ludi (svi bb igrachi - ne racunajuci samo Srbiju) da napravimo ekonomsku krizu u samoj igrici - mozda bi mogli - u buducnosti - napraviti da menadzer moze da odluci da li ce i koliki procenat kapitala staviti na trziste - da li zeli svoj klub na berzi ili ne - pa shodno procentu i uspesnosti u prodaji, da se odrekne nekog dela odluka, ali da ima vishe novca... pa ko zeli i ima para, moci ce da ulaze u nove timove - time bi se mozda i smanjio broj varalica :)) + pravila protiv monopola...hmmm, u svakom slucaju je korisnije ulagati novac nego ga upumpavati po starim pravilima - valjda je sada svima jasno da slobodni agenti nisu trajno resenje...

This Post:
00
116809.9 in reply to 116809.8
Date: 10/26/2009 2:32:53 PM
Overall Posts Rated:
122122

hmm, posto smo bili dovoljno ludi (svi bb igrachi - ne racunajuci samo Srbiju) da napravimo ekonomsku krizu u samoj igrici - mozda bi mogli - u buducnosti - napraviti da menadzer moze da odluci da li ce i koliki procenat kapitala staviti na trziste - da li zeli svoj klub na berzi ili ne - pa shodno procentu i uspesnosti u prodaji, da se odrekne nekog dela odluka, ali da ima vishe novca... pa ko zeli i ima para, moci ce da ulaze u nove timove - time bi se mozda i smanjio broj varalica) + pravila protiv monopola...hmmm, u svakom slucaju je korisnije ulagati novac nego ga upumpavati po starim pravilima - valjda je sada svima jasno da slobodni agenti nisu trajno resenje...
Cek bre: da ulaze u vec postojece timove sa aktivnim menadzerima ili da ulaze u stvaranje novog tima? Meni je malo konfuzno ali mi se cini da si mislio na ovo prvo ...
Ne poznajem ekonomiju skoro nikako ali mi se svidja ideja i + bilo bi realisticnije nego sada ...

Fair play!!!
This Post:
00
116809.10 in reply to 116809.3
Date: 10/26/2009 2:40:48 PM
Overall Posts Rated:
112112
Treba pomoci novim korisnicima koji su se tek registrovali.

Iskreno, mislim da na tome ne treba insistirati i gubiti vreme - ovo je jedna u moru igica na netu - ima sve prevedeno na srpski - ako se igrach "primi" - sam ce traziti pomoc i tu pomoc ce ovde i naci - (kao sto smo i svi mi) - neko uspesnije, a neko manje uspesno...

ako zelimo vishe igraca iz nase zemlje - treba da pravimo kampanju ! ovi sto su "otkrili" bb nam nisu ciljna grupa - ili ce se prime ili ce odu - sami - jbg, mozda je grubo, ali je tako...

ALI

mozemo u svojim gradovima napraviti promocije, gostovanja (kao hattrick kod Brakusa) ili slicno...

This Post:
00
116809.11 in reply to 116809.9
Date: 10/26/2009 2:51:58 PM
Overall Posts Rated:
112112
da ulaze u vec postojece timove sa aktivnim menadzerima ili da ulaze u stvaranje novog tima?

da ulazu u vec postojece timove - ni slucajno da prave nove - i to da se da opcija svakom menadzeru da li zeli i koliko udela vlasnistva da proda - kao na berzi - tako bi mendzer koji ima kintu, mogao da investira u neki klub kupujuci deonice, koje bi rasle ili padaleu zavisnosti od ucinka tog kluba...mislim, ovo je ideja koja se moze nadograditi sa 1000 stvari...

ono sto mi se ne dopada je "zdravlje ekonomije" same igrice - prodaja i kupovina igracha su pre-dominantne u odnosu na izgradnje hala i prodaje robe...treba dodati josh nesto - ili investicije ili proizvodnju....mozda i obe :))