BuzzerBeater Forums

BB Israel > אז מה יהיה מול פינלנד עד גיל 21?

אז מה יהיה מול פינלנד עד גיל 21?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
118719.1
Date: 11/14/2009 3:51:59 AM
Overall Posts Rated:
114114
ביום שני ה 16/11 19:30 נפגוש את נבחרת פינלנד הצעירה למשחק חשוב ומכריע בבית המתקדם-שלב ב' במסגרת אליפות אירופה.פתחנו את השלב בשבוע שעבר ברגל ימין בנצחון על פורטוגל במשחק קשה וצמוד ולעומתנו פינלנד עשתה את אותו הדבר מול טורקיה.

סקאוטינג סקירה כללית

החדשות הרעות:

סופ"ש האחרון לא היה טוב במיוחד באימונים עבור החבר'ה הצעירים שלנו,למרות שזה הגיוני כי בשבוע
הקודם האימונים היו ממש טובים.מה שמעודד אותי הוא שדווקא שחקני העונה הבאה שנמצאת בפתח כבר עושים התקדמות יפה- וסנובר, קביליו וכו' לפני הפרידה הכואבת מהכוכבים הגדולים שלנו (שנקווה שיעזרו לבוגרת בהמשך),עוד חדשות רעות בשבילנו הן הגארדים הפנומנליים של פינלנד, השגתי נתונים ותכונות של חלק מהם ושלא נדע..אני יכול רק להגיד שיש להם יתרון ברור עלינו בקליעה.בכלל משחק החוץ שלהם איכותי ביותר והם משלבים בחוכמה גבוהים שמוסרים מדהים ושולטים
ברחבות בריבאונד
החדשות הטובות:

הבק קורט שלנו אולי קצת פחות טוב והחמישיה בסה"כ ברמה דומה אבל בגדול לדעתי אנחנו יותר מגוונים ויש לנו סגל יותר עמוק. מעבר לזה השיטות וההרכבים שפינלנד מעמידה מזכירים לי מאוד את השיטות משחק של הקבוצה הפרטית שלי והדרך להתמודד עם השיטה היא בעיקר במצ'אפים נכונים ובהגנה טובה-שדווקא יש לנו.מהזווית האישית שלי יש עוד שיפור-אני מכיר טוב יותר את הסגל שלנו ושני האימונים האחרונים בוצעו עפ"י הכוונה שלי כך שהכיוון הכללי שלנו גם לאחר התייעצות עם קני הסקאוט של הבוגרת הוא נכון להתפתחות של הנבחרות וגם יהיה טוב לתוצאות

תוצאות אחרונות

כאמור בשבוע שעבר ניצחו את טורקיה למרות שלטורקיה היו ציונים עדיפים בכל פרמטר, מה שמראה על שחקנים ורסטיליים יותר משל טורקיה מה שלא נכנס לציונים כמו המסירות של הגבוהים והקליעה בפנים של הגארדים וכו' אבל גם על תכונות בולטות נמוכות יותר מהצפוי במשחק הפנים. בבית המוקדם די הדהימו כשעלו על חשבון הולנד ועלו בבית עם גרמניה בוסניה ושבדיה בגדול עם 6 נצחונות והפסד רק לגרמניה הגדולה.

שיטות משחק

משחק בתנועה,התקפות מהירות
אלה הגישות בכל המשחקים החשובים האחרונים למעט כשהם נגד נבחרות צעצוע ורוצים לגוון. למרות שכולם הבינו את זה שזו נבחרת חוץ והגנו בהגנות חיצוניות עם ציונים מאוד גבוהים ובד"כ עם הגנה של שלושה שחקנים בחוץ .
עדיין הם קלעו והרבה וגם ניצחו עם מעט איבודים ואחוזים גבוהים.לכן זה משחק שאצטרך לתכנן טוב את המצ'אפים בלי חורים ואולי לנצח בשיטת פיני גרשון -לקלוע יותר..

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
118719.2 in reply to 118719.1
Date: 11/14/2009 4:05:46 AM
Overall Posts Rated:
114114
באדיבות עומר -

סקאוטינג שחקנים:

עמדה הרכז- Jesse Myllymäki (6897387)
כמו שהזכרתי בהתחלה הגארדים הם המנוע של הנבחרת שלהם ובעיקר הרכז שמוסר בצורה אדירה במשחק מדובר פה בגארד מגוון שגם מוסר גם לוקח ריב וגם קולע מה שלא רואים אצל הרבה רכזים רכז הזה הוא עם הגנה בכלל לא רעה עם ממצוע של 2 חטיפות למשחק ובעל קליעה של 21 נק למשחק בעל אחוזי שדה של כמעט 50%!!! אז אכן מדובר פה ברכז מדהים
צריך מאוד להיזהר מהשחקן הזה
Yrjö Tulppala (6902679) -עמדת הש"ג
גם הוא המנוע של הקבוצה בעל אחוזים מדהימים מתחום ה-3 ואחוזי שדה של כמעט 50 אחוז
שחקן עם קליעה אדירה של 21 נק למשחק גם מסירה לא חסר עם 2 מסירות למשחק וגם לוקח ריב כשצריך עם 4 ריבאונדים למשחק
מוסיף גם חטיפה אחת וכל זה ב-31 דקות בלבד
גם ממנו צריך להיזהר
עמדת הסמול- Eemeli Kurkela (6924569)
גם הסמול הזה מרשים מאוד אבל יש לא מעט חסרונות
הוא לא מוסר גדול ולא כל כך מגוון בתכונות פנים הוא גם בקושי חוטף ומאבד כדור אחד למשחק ב-30 דקות שזה לא רע אממ הקליעה שלו היא 15 נקודות למשחק ב-30 דקות שזה נמוך יותר מהגארדים של הנבחרת הזאת(פ"ג וש"ג)
מסקנה- שחקן עם שליטה גבוהה אבל מסירה נמוכה יותר קולע מבחוץ מאשר מבפנים ויכול לטפוס יום טוב שבו יקלע הרבה
Sami Pirneskoski (7566083) עמדה הפאור פוראורד
ונעבור לגבוהים
הפאור הזה הוא מוסר ענק מה שלא רואים כל יום אצל גבוהים בבאזר מוסר 4.5 מסירות למשחק והוא ריבאונדר אדיר של 17 ריב למשחק בעל 5 ריב התקפה למשחק בנוסף מדהים לראות שהוא בקושי מאבד בעל 1.5 איבודים למשחק וגם1.3 חטיפות ו-2 חסימות ו14 נק וכל זה ב-41 דקות
מסקנה-שומר טוב מאוד ומגוון ברמה גבוהה מאוד מבחינת קליעה הוא לא יקלע הרבה
Lassi Aromaa (6918429) עמדת הסנטר
העמדה עם המשכורת הגבוהה בסגל של פינלנד קודם כל צריך לקחת בחשבון שהשחקן הזה על כושר 9 כך שהוא יכול לתפוס יום טוב ולקלוע אבל לפי הסטיסטיקה שלו הוא לא מפתיע אותי
קודם כל המסירה שלו ברצפה הוא בכלל לא מוסר ומאבד המון כדורים 2.6 איבודים למשחק וגם לפי הסטיסטיקה שמראה בקליעה הוא לא ברמה שאנו חושבים שהוא בעל 10 נקודות בלבד זה שחקן שבסך הכול שומר לא רע עם 1.4 חסימות למשחק ועם 14 ריב למשחק וכל זה רק ב-33 דקות משחק לממוצע

אנירוצה להוסיף על הסקאוט המצוין של עומר רק שיש להם אמנם לצערנו שיפור גדול מאוד מהכושר הנמוך שהיה להם בשבוע שעבר כששיחקו מול טורקיה אבל בצד החיובי זה גם אומר שיהיה הרכב קלאסי וצפוי שלהם כנראה שאליו השגתי תכונות של חלק מהשחקנים ויחד עם בדיקה של מה שהם עושים במשחקים שלהם היום בקבוצות, לפחות נהיה מוכנים אליהם "מודיעינית" יותר מבד"כ..

אנחנו אספנו אינפורמציה
עכשיו תורכם- מה עושים נגד הפינים????

שבת שלום!

Last edited by LA-dov bear at 11/14/2009 4:06:38 AM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
118719.3 in reply to 118719.2
Date: 11/14/2009 4:07:58 AM
Overall Posts Rated:
1010
כל הכבוד לך ולעומר על התדריך והסקאוט.. ישר כוח.

This Post:
00
118719.4 in reply to 118719.3
Date: 11/14/2009 4:29:39 AM
Overall Posts Rated:
100100
כמו שזה נראה, לפי הסקאוטים של עומר, אני הייתי שומר אישית ותוקף פנימה עם שלושה גבוהים, כשהסמול יהיה השחקן שיהיה אמור לתת לנו את המשחק עם קליעה טובה מבפנים שתעיף את הסמול שלהם, אבל מצד שני שיהיה לו לפחות 7 הגנה חיצונית (אם יש כזה)

This Post:
00
118719.5 in reply to 118719.2
Date: 11/14/2009 5:59:45 AM
Overall Posts Rated:
3737
קודם כל, שאפו על התדריכים והסקאוטינג

ממספר בדיקות שערכתי, אכן , משחק הגארדים של הפינים הוא הדגש העיקרי
ופה ניתן לראות שבאמת המאמן הפיני גם הולך עם זה.
אממה, אני הייתי הולך יותר על אחד שלוש אחד שסוגר יותר את זריקות החצי מרחק ואיזור ההי פוסט מאשר
שלוש שתיים בחוץ, שפותח את איזורים אילו
והוא מתאים יותר מול מושן ופוש דה בול
כמובן, שקשה ללכת על משחק עם דגש על הגנה חיצונית ולשחק פנימה
ורק אתה מכיר את הכלים שלנו הכי טוב

ללא ספק שגם הניצחון על תורכיה סיבך את תמונת המצב בבית
אבל גם מבהיר לנו שזה משחק שאין מה להיות שאננים בו
לכן בגישת המשחק, לא הייתי מזלזל במחשבה לעלות רגיל

וזאת גם מהסיבה שהבית השני, אין הרבה קבוצות שיגיעו בהתלהבות גבוהה
והמשחק הנ"ל, ניצחון בו יכול לקדם אותנו משמעותית
ולתת לנו אויר בהמשך לעלות רגוע

This Post:
00
118719.6 in reply to 118719.5
Date: 11/15/2009 4:11:38 AM
Overall Posts Rated:
114114
אחת הבעיות של דגש הגנה חיצונית הוא שגם אם הסתדרת עם המשחק פנימה בהתקפה, אתה עדיין רך יותר מבפנים ומפסיד הרבה ריבאונד, מצד שני מדובר פה בקבוצה עם כלים התקפיים חיצוניים רציניים ביותר.נניח שבחרת בסוג ההגנה הזה 1-3-1
,מה תבחר- גבוה לעמדה 3 או נמוך? זאת השאלה המרכזית כשאין לך סמול טבעי שיודע לעשות גם וגם
יש סיכונים בשיטה הזו. מצד שני אישית מול התוקפים שקולעים עד כדי כך טוב מבחוץ מנטרלת לך את האפשרות לתקוף פנימה עם סמול שמגן באמת טוב מבחוץ אבל מוגבל בהתקפה פנימה.
זאת אחת הסיבות שאני כבר שיניתי עם שני מאמנים שהסכימו את תוכנית האימונים לשחקן שלהם כדי שנפתור את בעיית הסמול שקיימת אפילו בבוגרת שלנו. נכון להיום עדיין צריך לאלתר

This Post:
00
118719.7 in reply to 118719.6
Date: 11/15/2009 4:16:16 AM
Overall Posts Rated:
274274
בכלליות הייתי נמנע מלרשום אחד שלוש אחד במספרים או שלוש בחוץ במספרים - פשוט כי היריבים מסתכלים ומחפשים בדיוק דברים כאלו...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: naor

To: Ehud
This Post:
00
118719.8 in reply to 118719.7
Date: 11/15/2009 5:31:03 AM
Overall Posts Rated:
33
אגדיל ואומר שעדיפ לרשום אם שגיהות כתיו כדייי שלו יטרגמו בתוכנות או בגוגיל

From: Warrior

To: naor
This Post:
00
118719.9 in reply to 118719.8
Date: 11/15/2009 5:50:43 AM
Overall Posts Rated:
1010
חחחח גדול לא חשבתי על זה

This Post:
00
118719.10 in reply to 118719.8
Date: 11/15/2009 7:24:38 AM
Overall Posts Rated:
77
חחחחחחחחחחחחח חזק יעעלה מאיום כולם רוסמים כחה!!!

This Post:
00
118719.11 in reply to 118719.6
Date: 11/15/2009 8:33:32 AM
Overall Posts Rated:
3737
קודם, כל, זו בידיוק הדילמה של טקיפה פנימה עם דגש על אגנא כיצונית
אבל, זה בידיוק הבעיה, אתה יודע את הכלים שלנו, והייתי משלב את האגנא הכיצוניט עם התקפה כיצוניט
ובפנים שם את הפפ וס עם הריב' הכי תוב שלנו

תגיד יש מצב שצריך מילון עברי עברי למה שכטבתי פה?