ביום שני ה 16/11 19:30 נפגוש את נבחרת פינלנד הצעירה למשחק חשוב ומכריע בבית המתקדם-שלב ב' במסגרת אליפות אירופה.פתחנו את השלב בשבוע שעבר ברגל ימין בנצחון על פורטוגל במשחק קשה וצמוד ולעומתנו פינלנד עשתה את אותו הדבר מול טורקיה.
סקאוטינג סקירה כללית
החדשות הרעות:
סופ"ש האחרון לא היה טוב במיוחד באימונים עבור החבר'ה הצעירים שלנו,למרות שזה הגיוני כי בשבוע
הקודם האימונים היו ממש טובים.מה שמעודד אותי הוא שדווקא שחקני העונה הבאה שנמצאת בפתח כבר עושים התקדמות יפה- וסנובר, קביליו וכו' לפני הפרידה הכואבת מהכוכבים הגדולים שלנו (שנקווה שיעזרו לבוגרת בהמשך),עוד חדשות רעות בשבילנו הן הגארדים הפנומנליים של פינלנד, השגתי נתונים ותכונות של חלק מהם ושלא נדע..אני יכול רק להגיד שיש להם יתרון ברור עלינו בקליעה.בכלל משחק החוץ שלהם איכותי ביותר והם משלבים בחוכמה גבוהים שמוסרים מדהים ושולטים
ברחבות בריבאונד
החדשות הטובות:
הבק קורט שלנו אולי קצת פחות טוב והחמישיה בסה"כ ברמה דומה אבל בגדול לדעתי אנחנו יותר מגוונים ויש לנו סגל יותר עמוק. מעבר לזה השיטות וההרכבים שפינלנד מעמידה מזכירים לי מאוד את השיטות משחק של הקבוצה הפרטית שלי והדרך להתמודד עם השיטה היא בעיקר במצ'אפים נכונים ובהגנה טובה-שדווקא יש לנו.מהזווית האישית שלי יש עוד שיפור-אני מכיר טוב יותר את הסגל שלנו ושני האימונים האחרונים בוצעו עפ"י הכוונה שלי כך שהכיוון הכללי שלנו גם לאחר התייעצות עם קני הסקאוט של הבוגרת הוא נכון להתפתחות של הנבחרות וגם יהיה טוב לתוצאות
תוצאות אחרונות
כאמור בשבוע שעבר ניצחו את טורקיה למרות שלטורקיה היו ציונים עדיפים בכל פרמטר, מה שמראה על שחקנים ורסטיליים יותר משל טורקיה מה שלא נכנס לציונים כמו המסירות של הגבוהים והקליעה בפנים של הגארדים וכו' אבל גם על תכונות בולטות נמוכות יותר מהצפוי במשחק הפנים. בבית המוקדם די הדהימו כשעלו על חשבון הולנד ועלו בבית עם גרמניה בוסניה ושבדיה בגדול עם 6 נצחונות והפסד רק לגרמניה הגדולה.
שיטות משחק
משחק בתנועה,התקפות מהירות
אלה הגישות בכל המשחקים החשובים האחרונים למעט כשהם נגד נבחרות צעצוע ורוצים לגוון. למרות שכולם הבינו את זה שזו נבחרת חוץ והגנו בהגנות חיצוניות עם ציונים מאוד גבוהים ובד"כ עם הגנה של שלושה שחקנים בחוץ .
עדיין הם קלעו והרבה וגם ניצחו עם מעט איבודים ואחוזים גבוהים.לכן זה משחק שאצטרך לתכנן טוב את המצ'אפים בלי חורים ואולי לנצח בשיטת פיני גרשון -לקלוע יותר..
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...