BuzzerBeater Forums

BB Israel > מתחשק למישהו גולאש? הנבחרת בהונגריה

מתחשק למישהו גולאש? הנבחרת בהונגריה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
120031.1
Date: 11/28/2009 12:34:03 PM
Overall Posts Rated:
114114
נתחיל קודם בהסבר קצר וסיכום למי שלא עקב ורוצה להתחיל על מצבנו והאליפות שבה אנו משתתפים- אליפות אירופה לנבחרות צעירות
ביום שני ה 23/11 19:30 נפגוש את נבחרת הונגריה הצעירה למשחק בבית המתקדם של אליפות אירופה- כלומר לקבוצות שהעפילו לשלב ב' במסגרת אליפות אירופה.
זאת תמונת הבית שלנו:
קבוצה 'נצ 'הפ ס' זכות ס' חובה
1 Hungary 3 0 295 200 1.000
2 Israel U21 3 0 356 312 1.000
3 Portugal U21 1 2 266 246 0.333
4 Türkiye U21 1 2 313 294 0.333
5 Finland U21 1 2 274 339 0.333
6 Byelarus U21 0 3 238 351 0.000

שתי קבוצות עולות מהבית להצלבה מול 2 קבוצות שעולות מהבית המקביל שכרגע מצבנו מצוין בו וזהה לזה של
היריבה ביום שני הונגריה: 3 נצחונות ב 3 משחקים.
מיותר לציין שאין יריבות קלות בשלב זה- כל היריבות עלו בעצמן מבתים המוקדמים- זאת העילית של אירופה.למזלנו לפחות לא נפלנו בבית השני עם איטליה גרמניה וספרד.
פתחנו את השלב מצויין-לפני שלושה שבועות בנצחון על פורטוגל החזקה בצבע ,בשבוע שלאחר מכן ניצחנו את פינלנד והבק קורט המצוין שלה בקרב
קליעות מטורף בניצחון טקטי,בשבוע החולף ניצחנו את טורקיה במשחק לא פשוט ולמעשה ניצחנו ברצף את שלושת היריבות הישירות שלנו על העליה בהנחה שהונגריה עולה בהליכה .למעט טורקיה היריבות האחרות שלנו -פורטוגל ופינלנד עדיין די בתמונה כי הן כבר שיחקו נגד הונגריה. מייד תהיה סקירה מפורטת של הונגריה רק נסביר שלמרות שמצבנו מעולה כלום לא סגור כי אפילו במשחק האחרון בלארוס שעליה אנחנו עדיפים בודאות תשחק באותה ודאות קראנץ ועלולה לייצר בעיות כי זה סוף
עונה וההתלהבות . מתאפסת
כמו כן יש הבדל גדול בין מקום ראשון לשני שכן היריבה מהבית השני היא איטליה הצעירה שיותר טובה גם מהבוגרת שלנו..
ועכשיו ליריבה ביום שני- הונגריה
סקאוטינג סקירה כללית

החדשות הרעות:

לצערנו יש לא מעט.. יש לי את הנתונים של לא מעט שחקנים מהנבחרת ההונגרית באדיבות של שני מאמנים תותחים עם יוזמה ששלחו לי אותם וממעקב שלי ויש להם סגל מדהים- סוגור שמשחק בתור סמול לדוגמה- הוא השחקן הטוב והשלם ביותר שראיתי אי פעם בגיל הזה והוא שתי רמות מעל השחקן הטוב ביותר שלנו גורביץ.תודה לאל הוא בכושר 7 ויהרוג אותנו קצת פחות מהרגיל שלו , גם גארד אחר שלהם שראיתי
הונגריה היא המארחת ונהנית מביתיות
ההונגרים לא הפסידו כבר שתי עונות מלאות , למרות שפגשו לא מעט יריבות חזקות
מדובר בקבוצת הגנה מהטובות בעולם בגילאים הצעירים ששיא הנקודות מולה מאז תחילת העונה הוא 79 .. הם צוברים התלהבות בכל המשחקים האחרונים למעט מול פורטוגל שהם שיחקו רגיל ולכן בנוסף ליתרון הביתיות והסגל יש להם גם יתרון בהתלהבות

החדשות הטובות:
למזלנו יש גם חדשות טובות!
הראשונה והחשובה היא שכמו שכבר בטח שמתם לב את החלק החשוב ביותר בשלב הבתים כבר עשינו, כך שגם אם רק ננצח את בלארוס בשבוע הבא נעלה ואנחנו לגמרי תלויים בעצמנו. השניה היא שאנחנו מתקדמים יפה באימונים כבר שבוע שני ברציפות, האימונים של השחקנים המועמדים לשנה הבאה נראים טוב(ותודה לסקאוטים שעוזרים לי בזה..)ויש עתיד ברוב העמדות ואגב כבר הכנסתי שני בני 19 מצוינים לסגל.
בקשר למשחק ביום שני הסיכויים שלנו כמו שכבר בטח הבנתם נמוכים אבל אני מכין את הנבחרת כך שננסה בכל זאת להוציא את המקסימום מהמשחק הזה
שגם להפרשים יש משמעות לא קטנה , יש לנו כלים טובים משלנו ועם טקטיקה מתאימה , ביום נתון של עבירות פציעות וכו' אנחנו גם יכולים לגנוב ניצחון ואת המקום הראשון בבית

תוצאות אחרונות
בבית המוקדם עם נבחרות כמו ליטא בולגריה אוקראינה ולטביה הם סיימו במאזן טוב יותר מכל נבחרת אחרת בשלב הבתים במאזן 7-0 ממוצע ספיגה 60 וקליעה 109 כלומר כמעט 50 הפרש בממוצע וכל זה בעיקר על רגוע. בשלב ב' עד כה הם עם 3 נצחונות כאמור ב 32 הפרש ממוצע עם ממוצע ספיגה 66 . בקיצור הכל נגדנו וזה רק מעיר ומאתגר להכנס בהם יותר חזק ולהרביץ בהגנה משלנו קצת..

שיטות משחק
ההונגרים באופן טבעי מגוונים בין כל השיטות האפשריות כדי להטעות יריבות כשהם יודעים שינצחו ממילא. כשהם באמת רוצים לנצח יריבה חזקה הם הולכים או התקפות מהירות או עדיפות פנימה בהתאם לכושר של השחקנים וליריבה. כמובן שלא אציין כאן מה אני חושב שיעשו מחשש לריגול..

כמובן שאת כל ההשקעה כאן היא כדי לשתף בקהילה ועכשיו תורכם להשתתף ולייעץ- קיבלתי כמה הצעות בפרטי והייתי מעדיף דווקא לראות כאן בפורום את הדעות לגבי מה צריך לעשות במשחק ביום שני. אם להיות כנה לגבי הגישה כבר החלטתי בין רגוע/רגיל/קראנץ אבל עוד לא החלטתי ואני מתלבט לגבי הטקטיקה וההרכב בין כמה אפשרו

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
120031.2 in reply to 120031.1
Date: 11/28/2009 1:55:48 PM
Overall Posts Rated:
3434
דבר ראשון כל הכבוד על הסקירה והנושא הזה לך ולמי שעזר לך.

דבר שני יש לי שאלה..
אתה כותב קצת מוזר...
לא מבחינת מילים או משהו מבחינת עיך שהמשפטים מתחברים.
לפמים אתה מתחיל משפט וממשיך אותו בפסקה אחרי זה.
לדוגמא:

בשבוע שלאחר מכן ניצחנו את פינלנד והבק קורט המצוין שלה בקרב

קליעות מטורף בניצחון טקטי,

סתם זה לא באמת חשוב אבל טיפה מוזר לפעמים חחח

דבר שלישי.
אמרת שכבר החלטת אבל בכל זאת לדעתי צריך לעלות ררגווע.
המצב שלנו בבית מצוין והררגוע יתן לנו עוד התלהבות ונמזער את מה שהבלארוסים יכולים לעשות על קראנץ'.
חוץ מזה שההונגרים מארחים את המשחק.

דבר רביעי (כדאי להפסיק עם זה אה?)
להונגרים יש נבחרת מעולה לדעתי ובאמת צריך יום עם הרבה מזל של פציעות/עבירות וכו' כדי לנצח את המשחק הזה.
הייתי אומר ללכת על משחק עם קצב איטטי ולנסות לקלוע בטקטיקה הגנתית ולא ישר ללכת על אישית.

This Post:
00
120031.3 in reply to 120031.2
Date: 11/28/2009 3:53:31 PM
Overall Posts Rated:
114114
דבר ראשון כל הכבוד על הסקירה והנושא הזה לך ולמי שעזר לך.

דבר שני יש לי שאלה..
אתה כותב קצת מוזר...
לא מבחינת מילים או משהו מבחינת עיך שהמשפטים מתחברים.
לפמים אתה מתחיל משפט וממשיך אותו בפסקה אחרי זה.
לדוגמא:

בשבוע שלאחר מכן ניצחנו את פינלנד והבק קורט המצוין שלה בקרב

קליעות מטורף בניצחון טקטי,

סתם זה לא באמת חשוב אבל טיפה מוזר לפעמים חחח

דבר רביעי (כדאי להפסיק עם זה אה?)
להונגרים יש נבחרת מעולה לדעתי ובאמת צריך יום עם הרבה מזל של פציעות/עבירות וכו' כדי לנצח את המשחק הזה.
הייתי אומר ללכת על משחק עם קצב איטטי ולנסות לקלוע בטקטיקה הגנתית ולא ישר ללכת על אישית.

ראשון- תודה!
שני- זה קורה כשכותבים ואח"כ מוסיפים מילים אז זה לא מסתדר כאן כמו בוורד אלא מאריך את המשפט הקיים ואין כח לסדר את זה..
שלישי - אין תגובה ;)
רביעי - קודם כל כן- כדאי להפסיק עם זה..חחח
ואני מסכים איתך שכדאי לקלוע בטקטיקה ההגנתית וכולם יסכימו איתך על זה אבל אולי קצת תפרט ואז זה יעזור יותר..

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
120031.4 in reply to 120031.1
Date: 11/28/2009 4:20:20 PM
Overall Posts Rated:
3434
טוב אז הסתכלתי קצת על הסגלים שלנו ושל ההונגרים ועל התוצאות האחרונות שלהם.
קודם כל הם עלו כבר כמה משחקים רצוף בהתקפותת מהירותת.
הסגל שלהם נראה כרגע מבחינת כושר והכל יותר כשיר למשחק פניםם ואני גם באמת חשוב שהם ילכו על זה.
הם בכל זאת רוצים להפתיע גם בטקטיקות בשלב הבא ולדעתי יעלו פה פניימהה.
מבחינתו, הגארדיםם שלנו לא נראים טוב במצב הנוכחי לעומת הגארדים המעולים של ההונגרים.
לדעתי אפשר ללכת פה על לווקק נגד לווקק ואז גם תיהיה לנו הגנה חזקה ואולי גם נפתיע בטקטיקה.

אבל זה אחרי מבט חטוף של 10 דקות ולא מעמיק יותר מדי.
אני סומך עליך.

This Post:
00
120031.5 in reply to 120031.1
Date: 11/29/2009 10:17:22 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אחלה סיקור.

אני רק יציין דבר קטן.
וזה בכללי לכל מאמן בארץ.
"אל תזלזל מעולם ביכולת של גורביץ"
אני בטוח שהוא ינצח במצאפ את סוגור. במיוחד מבחינת תרומה על המגרש.
הוא אמנם טוב מגורביץ בקליעה מבפנים ובמרחק אבל בכל השאר גורביץ עולה עליו.

Last edited by The Glove 20 at 11/29/2009 10:19:38 AM

This Post:
00
120031.6 in reply to 120031.5
Date: 11/29/2009 5:20:13 PM
Overall Posts Rated:
114114
חחח..אני לא מזלזל בו -גורביץ שחקן אדיר ובשבילנו הוא אליל אבל סוגור שחקן הרבה יותר טוב מכל בחינה.מה שכן עם הכושר הנוכחי של שניהם זה קצת מצמצם את הפער אבל לדעתי זה לא השחקן אלא המצ'אפ ואני יציב כל אחד במקומות שינצל את החולשות של היריב שלו כך שגם אני מקווה לתרומה גדולה מאוד של גורביץ ויחד עם התמקדות בעצירה בהגנה של סוגור יש סיכוי לא רע גם שגורביץ ינצח את המצאפ.
האמת היא שהחשש הכי גדול שלי הוא מקונסטנטין אלקסנדרוב
גארד משובח אחר שנמצא בכושר מדהים

This Post:
00
120031.7 in reply to 120031.6
Date: 11/30/2009 9:21:44 AM
Overall Posts Rated:
6767
אני חושב שבהתפפה יהיה טוב לשחק פנייימה כי יש לנו שחקנים ממש טובים לעמדות האלה שנמצאים בכושר משחק טוב..
לגבי ההתקפה שלהם אני חושב שהם יעלו התקפפות מאירות כי הרכעז שלהם בכושר מעולה וגם סוגור אפילו בכושר משחק כזה תמיד יגרום נזק..
כל זה בתנאי שהם לא ינסו לעשות הפתעעה וישנו טקטיקה. לפי המשכורות והכושר משחק אלו היתרונות שלנו

Last edited by chp3 at 11/30/2009 9:22:41 AM

From: LA-Nir
This Post:
00
120031.8 in reply to 120031.1
Date: 11/30/2009 12:23:45 PM
Overall Posts Rated:
343343
ניסן בעבודה אז אני מעלה את התדריך כמו שהוא רשם לי בעוד כ 8 דקות המשחק יתחיל בנתיים יש את המשחק של הבוגרת צמוד צמוד שם

היום נעלה ראן ו1-3-1
גישה רגוע
גורביץ
תלם
אנטבי
מחמוד
מדינה
מחליפים:
וסנובר ברששת ברנר קביליו שריד

הסברים נוספים יתקבלו שניסן יסיים את יום העבודה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
120031.9 in reply to 120031.8
Date: 11/30/2009 12:36:09 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
ראן אנד גאן בלי צוקרמן.

יפה מאוד

This Post:
00
120031.10 in reply to 120031.9
Date: 11/30/2009 1:44:31 PM
Overall Posts Rated:
114114
צוקרמן בכושר נמוך