BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122394.2 in reply to 122394.1
Date: 12/15/2009 3:50:49 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ispred strucnog staba i svih saradnika nasih BB reprezentacija pozvao bih sve clanove nase BB zajednice da glasaju za kandidata BG Samuraj (42761).
Kao clan Strucnog Staba obe reprezentacije, dugogodisnji prvoligas, osvajac kupa, u BB Srbija je od samog pocetka.
Poseduje vise nego dovoljno iskustva i znanja za obavljanje posla selektora kao prvi medju jednakima.
Najvaznije -> njegov rad ce predstavljati kontinuitet dugorocnog programa razvoja obe nase reprezentacije cijih ste rezultata vec postali svedoci.

Apelujem na sve glasace da vode racuna o tome kome ce dati svoj glas jer ukoliko poverenje ukazemo pogresnom - naredne dve sezone cemo morati da zivimo sa tom odlukom i to je minimalni vremenski period koji gubimo a takav luksuz nemamo,

Bill

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
122394.3 in reply to 122394.2
Date: 12/15/2009 5:38:29 AM
Overall Posts Rated:
22
Ja pozivam sve clanove BB zajednice da ne daju svoj glas nijednom od kandidata dok ne vidimo plan i program ijednog od njih.
Ne razumem apsolutno kako moze da se glasa za bilo koga ako se ne zna sta ce se konkretno raditi u buducnosti.
I nemojte samo molim vas sada svi iz strucnog staba da me napadnete kako jedino ja ne znam sta to strucni stab radi...ima nas dosta koji smo totalno neupuceni u to, i fraze kao "nastavak kontinuiteta, iskustvo" i tome sl. totalno su nezanimljive.
Mene licno interesuje taxativino ovde da se nabroji sta se sve zeli uciniti u periodu od 2 sezone kako bi svi clanovi imali uvid u uspesnost ispunjenih ciljeva.
Povod ovoga nije naravno da bi se selektoru sudilo posle zbog jednog neispunjenog cilja, vec da bi smo realno nakon 2 sezone mogli da sagledamo gde smo gresili i sta je to sto treba da se menja kako bi naredni selektor ili isti ukoliko ostane na funkciji trebao da promeni.
Dakle, ocekujemo govore kandidata, kako jedna od tema sama kaze.
Poz svima i odmah kazem...ukoliko ne bude iznosenja planova, moj glas ne ide nikome.

This Post:
00
122394.4 in reply to 122394.3
Date: 12/15/2009 5:44:06 AM
Overall Posts Rated:
122122
I ja bih se slozio da je ovo prava tema za raspravu o planovima, kandidatima i sl.
Lichno, znam sta je dugorocni plan strucnog staba, ali bih svakako voleo da i vi sve nas podsetite sta je uradjeno i sta je u planu za dalje.
Ma, naravno, iznosenje plana rada je ocekivano za sve kandidate ...
Pa da vas cujemo

Fair play!!!
This Post:
00
122394.5 in reply to 122394.3
Date: 12/15/2009 5:57:10 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Jbg, ja nemogu da cutim.

Pazi ti ovo shvatas kao izbore za politicku stranku, je li?

Pa mi ce da napravimo put , a mi ce da obezbedimo radna mesta itd...

Ovde nema toga,
jel kad bi tako bilo onda nije bitno kakvo iskustvo imas,
vec samo da lepo pricas i lazes ljude,
ja nemam potrebu za tim,
rad strucnog staba je transparentan, odes pa vidis rezultate,
moje rezultate takodje odes pa vidis, i sve nasta sam se ja pozivao u govoru, je lako videti i proveriti.

Svako od nas moze napisati kako ce on ovo ili ono da uradi(ako to nije uradio u svojoj ekipi, zasto mu verovati), da bi dobio podrsku na izborima.

Ako ocekujes da cu da kazem da cu da osvoji evropsko ili svetsko prvenstvo,
ja misli da je tako nesto neozbiljno,
a da cu se maksimalno potrudi da to uradim, to mogu da obecam,
(naravno u dogovoru sa Strucnim stabom koji se sastoji od ljudi koji su do sada uzeli sve titule i kupove u Srbiji,{ sa izuzetkom kupa sezona 3}).

Eto toliko od mene:)

This Post:
00
122394.6 in reply to 122394.5
Date: 12/15/2009 6:04:39 AM
Overall Posts Rated:
22
Ako mislis da na ovo dobijes moj glas...malo si napravio gresku u koracima.
A posto iz prilozenog vidim da nemas nista pripremljeno da kazes za ubuduce, meni ostaje da cekam i drugog kandidata.
Stvarno, krajnje neozbiljno :(

This Post:
00
122394.7 in reply to 122394.6
Date: 12/15/2009 6:12:21 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Sad ce da ispadne otrcano,
ali ja pricam na terenu,
a obecanja kula i gradova,
to ostavljam drugima.

This Post:
00
122394.8 in reply to 122394.7
Date: 12/15/2009 6:18:44 AM
Overall Posts Rated:
22
Nisi ti mene skapirao.
Niko tebi nije trazio kule i gradove, pa vecina nas ovde su odrasli ljudi i mozemo da razaberemo sta je san, a sta java.
Ja samo zelim da cujem od kandidata njihove ciljeve i koji su po njima realni dometi i nacin na koji zele do tih ciljeva da stignu...eto, ne moze biti jasnije nego sto jeste.
A kada to iznesete, onda mi ostali clanovi zajednice razmatramo koliko ste bili realni, koliko je dodbro imati tako viske ili niske ciljeve, da li je nacin dolazaka do njih realan, da li kandidat poseduje iskustvo i znanje da dodje do tih ciljeva, da li je strucni stab dobro resenje, da li je ako je dobro resenje, nacin na koji je organizovan strucni stab od strane selektora dobar...eto dao sam ti neke smernice kako bi trebalo da se razmislja...
Malo mi je neozbiljno da ti kao kandidat ozbiljne "koalicije" nemas nikakav plan...ajde potrudi se malo...ima jos dana, meni bi iskreno znacilo da procitam bilo sta...nemoj da se kandidujem!!! :P

This Post:
00
122394.9 in reply to 122394.7
Date: 12/15/2009 6:20:39 AM
Overall Posts Rated:
88
Onda cekaj drugog kandidata ! Nadam se da tvoj glas nece presuditi u izboru, inace smo ga ..... :)

Ja cu glasati za samuraja zato sto covek ima rezultate iza sebe i par sezona ima korektnu saradnju sa ostalim managerima.
Nadam se da ce podrsku strucnom stabu dati velika vecina igraca i da ce se nastaviti sa praksom da nas dosta utice na rad repke. To sto neki misle da je to par ljudi u strucnom stabu, to je njihov problem. Dok vidjam posle drafta ljude koji se trude i odvajaju svoje vreme za skauting i slicno mislim da cu podrzavati rad SStaba.

This Post:
00
122394.10 in reply to 122394.8
Date: 12/15/2009 6:44:20 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Vrlo dobro smo se skapirali,
ali ti decko nisi shvatio sta sam ja rekao.

Ti trazis da ti neko obeca rezultate koje ce da postigne,
pa ce posle da mu sudomi,
pa ko izlicitra vise njega da izaberemo,
to ce da moze , ali zamalo.

Nemamo mi vremena da gledamo te licitacije,
niti da prepustimo rad na repki nekom ko najvise ponudi na toj licitaciji.

Ako si pametan dobro si shvatio sta znacio nastavak kontinuiteta rada rapke, ako nisi jbg...

Toliko od mene za tebe u ovim izborima.

Poz.

Last edited by BG Samuraj at 12/15/2009 6:44:58 AM

This Post:
00
122394.11 in reply to 122394.10
Date: 12/15/2009 6:54:33 AM
Overall Posts Rated:
22
Eto, culi ste plan i program...pa prema njemu i sudite...toliko i od mene.