Witaj. Patrząc na Twoje mecze, mam wrażenie, że masz lepszych zawodników pod koszem. Na Twoim miejscu grałbym taktykami spod kosza niż całym zespołem, ewentualnie Base Offense. Na początku niczego szałowego się nie spodziewaj. Musisz przede wszystkim uzbroić się w cierpliwość, obrać właściwy typ treningu oraz trenować, trenować i jeszcze raz trenować zawodników. Widzę, że robisz małą wyprzedaż zawodników. Na Twoim miejscu nie sprzedawałbym na razie tego SFa, którego wystawiłeś za 400k. Zacząłbym trening podkoszowy i podkręcił mu obronę pod koszem, zbiórki i rzut z bliska, a później ewentualnie podania i wystawiał jako środkowego. Jest ciekawym grajkiem i możesz zrobić z niego solidnego zawodnika jak na V ligę, a nawet na IV. Jak już awansujesz to będzie z niego dobry rezerwowy, a ewentualnie możesz go sprzedać później. Zostawiłbym też tego SG. Choć ma 23 lata, jest całkiem dobry i też może poszaleć w V lidze. Ja mam gorszego w IV a gra mi świetnie. Ale to Twoja decyzja i Twój wybór. Powodzenia.