Αγαπητοί μου φίλοι καλημέρα σας,
Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα (ελπίζω να μην έχει ξανατεθεί και σας πρήζω άδικα). Ξέρουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές οι οποίες είναι αργές, άλλες γρηγορότερες κτλ. Μήπως αυτό δεν αποτυπώνεται στην μηχανή του παιχνιδιού τελικά; Βλέπω ότι το 90% των επιθέσεων (για να μην πω παραπάνω) γίνεται στα 22-24 δευτερόλεπτα. Συνεπώς για ποια γρήγορη τακτική μιλάμε; Είτε παίζεις τρέξε σούταρε, είτε λόου πόστ το ίδιο και το αυτό. Επίσης πράγμα το οποίο έχω προσέξει πολλάκις και με εκνευρίζει είναι το εξής. Χάνεις λ.χ. με 8-9 πόντους 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και αντί οι δικοί σου να πάνε γρήγορα (ιδίως όταν παίζεις γρήγορο σύστημα) για επίθεση και οτι βγει, πάνε στα 24 δευτερόλεπτα χάνοντας υπερπολύτιμο χρόνο και βοηθώντας ουσιαστικά τον αντίπαλο να τελειώσει το παιχνίδι. Σίγουρα, παίζει ρόλο και η άμυνα που παίζει ο αντίπαλος, αλλά επειδή έτυχε να έχω παίξει με αντιπάλους όλων των τακτικών, προσέχω ότι πάντα γίνεται αυτό. Επίσης, βλέπω ότι στις τελευταίες επιθέσεις, όταν οι ομάδες είναι πολύ κοντά στο σκορ, αντί να πάει σε επίθεση 24 δευτερολέπτων και ότι βγει (εννοώ στην περίπτωση που χάνεις με 1 πόντο λ.χ.), πάει σε επίθεση 20 δευτερολέπτων (σε εξαίρεση δηλαδή του συνηθισμένου) αφήνοντας ουσιαστικά τελευταία επίθεση στον αντίπαλο. Δεν θα έπρεπε το παιχνίδι να είναι πιο προσεκτικό σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου συχνά μπορεί να χάσεις μια κατηγορία; Θέλω τις απόψεις σας. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ