מחר (יום שני) ב20:30 הנבחרת הצעירה תאכל כנראה קצת קוסקוס/פריקסה לארוחת ערב ואם הכל יילך כמו שצריך תקנח בנשנוש הנבחרת הטוניסאית בכדורסל.
כולם יודעים כבר לדעתי שאני לא מזלזל באף יריבה אבל אין מה לעשות הנבחרת הטוניסאית היא נבחרת עם סגל בינוני שלא שייך לרמות שהתרגלנו אליהם עד עכשיו באליפות העולם ולכן מגיע כל הכבוד למאמן שלהם שהביא אותם לאליפות . מדובר בהחלט בנבחרת מעניינת ומאומנת היטב, אך לא כזו שאמורה לאיים עלינו. יש לנו יתרונות עליהם בכל עמדה ולמרות שהם מפיקים ציונים מכובדים בסה"כ כנבחרת , אנחנו אמורים לנצח את המשחק הזה כמו שאומר ארז מהאח הגדול- ויהי מה! אצלנו הסגל בכושר סביר ברובו למרות שיש כמה שחקנים שעדיין חסרים לנו ואני בתקשורת רציפה עם המאמנים שלהם כך שזה אמור להיפתר עד תחילת השלב הבא. משחק מעניין נוסף שיתנהל מחר ויכול להשפיע עלינו ישירות יהיה המשחק של נבחרת הפיליפינים נגד ארגנטינה שבו אנחנו נעודד את ארגנטינה בטירוף כדי לשפר את סיכויינו לסיים בראש הבית ולפגוע בפיליפינים במאזן השלב הבא שלהם.
(הטוניסאים שיחקו עדד הייום בששיטטה אחת בלבבד- לווק אינסייד והגננה של שללושה בפנים וככמובן שננתאיםם אתת עצממנו לזה.
אני מזכיר שנותר לנו אחרי המשחק מול טוניס שאותו אנחנו חייבים לנצח, משחק מול פיליפינים הטובים עד כה באליפות שיכריע את המיקום בבית המוקדם 1-2 (מה שאומר שכבר עלינו בכל מקרה)ומשם נמשיך לבית המוות של 8 הגדולות בעולם וננסה להמשיך את המומנטום המצוין שבנינו.
בואו לצפות ולהנות מחר משני משחקים מצוינים, משחקה המכריע של הנבחרת הבוגרת מול פינלנד ב18:00 ואח"כ משחק הצעירה ב20:30 מול טוניס
בהצלחה לנבחרות שלנו
מחר יתפרסם כאן "תדריך.." של המשחק ועד אז נשמח לשמוע דעות, רעיונות ,הצעות לעוד מאכלים תוניסאים שאפשר לנשנש ובקיצור כל מה שעולה לכם לראש..
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...