Posalji ljudim koji su na malo visim pozicijama nego GM. Objasnis situaciju i sve ce biti u redu. A taj menadzer koji ti je trazio igraca po nizoj cijeni je li bio meandzer iz Hrvatske.
Не, био је играч из Шпаније, представио се као тренер младе репрезентације Шпаније.
А из Хрватске је менаџер који је купио овог мог играча (као и ГМ који ми је ово направио, што ми је додатно не-фер).
Ако је неко требао да ме казни, мислим да то дефинитивно не би требао бити ГМ из исте земље у коју је играч продат. Откуд ја знам познају ли се они. Занима ме још и то да ли ће њему бити изречена каква казна?
Ако сам већ морао бити овако кажњен, зашто то није урадио наш ГМ?
П.С. Играч је имао спољну одбрану ''marvellous'', скок шут ''sensational'' скок ренџ ''strong'', вођење лопте и пас се баш и не могу сјетити али знам да није било испод ''proficient''. Плата је још увијек она са почетка сезоне јер, као што сви знамо, обрачунаће се нова на крају.
Сад лијепо укуцајте у опцији ''трансфери'' ове податке па ми јавите ако нађете неког испод 4,5 милиона. Ја ћу га одмах купити (ах да, не могу, јер сам тренутно 1.3 милиона у минусу).
И да, писало је ''Very few players like Vitaly Dudko have been transferred recently''. Па се питам на основу чега је упоређивано је ли тај трансфер био превелике?
П.П.С. Хвала свима на подршци, веома ми значи, заиста!
Last edited by Цвиjaн at 2/10/2010 7:57:56 AM