Par Tevi ir cits stāsts :D Tev tomēr arēna ir laba un vari atļauties to...pārējiem te būs krietni švakāk... Pieļauju domu, ka biežak iekš sadaļas "News" redzēsim tieši nevis jaunu papildinājumu/pastiprināšanās ziņas, bet tieši arēnas būvniecību :)))
Pieļauju domu, ka tagad tirgus cenas paliks esošajā līmenī, un kritīs tieši "dārgā gala" spēlētāju cenas. Tas varētu būt spēlētājiem virs 50K algām. Pārējiem domāju, ka nekas stipri nemainīsies vairāk. Nu bet mani tādi pirmie iespaidi :)
Vēl mani mulsina tas ko redzu ekonomikas sadaļā, un konkrētāk līgas vidējā bilance... man rāda smukus 9,1k... Tā kā , ja saprotu pareizi tad tajā "formulā/tabulā" tiek uzrādīta pēdējā spēle mājās, līdz ar to pēdējā naudiņa kuru klubi ieguva no mājas spēlēm (PO spēlējošās komandas ir cits stāsts , tur tomēr ir tās 2/3 no arēnas apmeklējuma) , līdz ar to sanāk ka necik lielāka bilance vidēji arī nemainīsies līgā.... :/ Tādējādi, lai arī komandas kuras nespēlēja PO un bilance reāli bij mīnusos, tabulā to rādīja plusos iekļaujot to pēdējo mājas spēļes iekasēto naudiņu. Pielabojiet, ja nošāvu greizi. Un, ja tas tā ir, tad man aizdoma, ka mums ir kāds/i klubi kuriem šobrīd ir ievērojami mīnusi un viņi tādi arī paliks...
Tā kā mums vairs nav mūsu preses pārstāvis - Zemgalis, kurš ikgadēji veidoja gan sezonas noslēguma aprakstus par klubiem, gan aprakstus par jauno sezonu, klubu potenciāliem un iespējamajām vietām, kāda tabula izskatītos pēc 22 sezonas spēlēm, man rodas jautājums, vai kāds no šeit aktīvākajiem saskata sevī Zemgala aizvietotāju šajā sfērā un uzņemtos izveidot gan aizvadītās sezonas aprakstu gan topošās sezonas? :))
Last edited by smaidigais at 3/23/2010 12:52:31 PM