novi izbori, nova šansa :)
imao sam celu sezonu da smislim ovaj govor, ali opet ne znam kako da krenem. ovo mi je ustvari najteži deo igranja bb-a.
vlasnik sam tima kk kremče
(42596). prošlu sezonu sam završio na 3. mestu u ligaškom delu takmičenja i ispao u polu finalu plej ofa. to je ujedno i najveći uspeh kk kremčeta, jer u kupu nisam imao velikih uspeha. osim što sam uspeo jedne sezone da izbacim asirka (kralja srpskog bb kupa). pre toga sam se šibao u ligi II.3 i 5 sezona vodio ljute bitke sa živim legendama te lige. tih sezona i tog druženja se i danas rado sećam. svoju bb karijeru sam počeo u ligi III.3, gde sam pomogao popaju u razvoju svog tima i to je moj najveći doprinos srpskoj bb reprezentaciji.
moj plan ostaje isti, iako sam prošle izbore izgubio sa njim. ipak, veliki broj glasova koje sam osvojio, mi dovoljno govori da ima dosta ljudi koji se slaže sa mojim konceptom.
dakle, plan je sledeći:
1. pokušaj da se U21 repka približi što više svim korisnicima kroz razne analize, prognoze, izveštaje, komentare, najave i sl.
2. pokušaj da se poveća broj klubova koji treniraju reprezentativce i da se njihov rad unapredi,
3. pokušaj da prođemo kvalifikacije.
smatram da je moguće sva 3 cilja ostvariti ili bar podići na malo viši nivo.
plan je iznesen u najkraćim crtama. treba nešto da se piše do kraja izbora. svako pitanje u vezi plana, savet ili kritika su dobrodošli.
e da, umalo da zaboravim. ukoliko pobedim na izborima, ne planiram da imam svoj stručni štab. ali bi voleo da neki ljudi prihvate moj poziv i pomognu mi u radu oko repke. takođe i svi drugi će biti uključeni u rad repke, jer će uglavnom o svim pitanjima u vezi repke biti otvarane teme gde će se moći polemisati, predlagati i tražiti najbolje rešenje.
hvala svima na pažnji ;)
Last edited by kotoor at 3/23/2010 8:11:12 PM