BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136235.2 in reply to 136235.1
Date: 3/23/2010 9:33:19 AM
Overall Posts Rated:
11
ehh ovako imam veliku zelju da budem selektor u tome mi vi mozete da pomognete.igram buzzer od 7 sezone i imam dovoljno iskustva.
mnogo sam zainteresovan za U21 tim a i nasao sam dosta igraca koji bi mogli da budu nosioci nase igre.do sada nemam iskustva kao selektor a nadam se da ce mi ovo biti prvo i najbolje.mislim da sam zasluzio ovu funkicju jer sam u protekloj sezoni dosta pomogao muljito sto se tice nekih igraca koji su ubaceni u U21.uz povoljnu grupu i ove igrace koje sam nasao mislim da se mozemo nadati najboljem i ja vam obecavam da cu uciniti sve da se plasiramo na neko veliko takmicenje. nadam se vashoj podrsci i da vas necu iznevjeriti(a necu vas sigurno iznevjeriti :D)
toliko od mene na vama je da odlucite

by:smazinho

From: ...
This Post:
00
136235.3 in reply to 136235.2
Date: 3/23/2010 10:07:28 AM
Overall Posts Rated:
104104
Kao što vidite i ja sam se kandidovao za selektora. Znam da nemam nikakvih šansi pored na primjer smanzinha ili LA-muljita. Ali kako i kaže moj nik BHF(bh. fanatikos) koliki sam fanatik ove zemlje. Volio bih proći barem prvi krug, ali čisto sumnjam da ću to napraviti. Srećno svima i ko god bude selektor srećno mu, i sigurno će imat moju potporu.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
136235.6 in reply to 136235.5
Date: 3/23/2010 1:41:53 PM
Overall Posts Rated:
66
Drage moje kolege, dovoljno sam pametan i iskusan da ništa ne obećavam unaprijed, nikakva lansiranja u nebo naše reprezentacije, ono što ja nudim je potpuna i otvorena saradnja sviju nas da poboljšamo našu reprezentaciju i samim tim popnemo se za koju stepenicu više. Nikakav uspijeh se ne stvara preko noći, to govori moje dugogodišnje iskustvo u ovom svijetu buzzerbeatera, ali ja sam voljan da radim, naravno ako mi to omogućite Vi sa Vašim glasovima. Siguran sam da mi svi BiH nosimo u srcu koji smo se prijavili na izbore ali ipak mora se odabrati kvalitet, neko ko zna stvoriti ekipu, a to je dugotrajan proces koji traži mnogo vremena u ovom svijetu i onaj ko nije to sposoban dati, to vrijeme i trud i zalaganjae i živce i sve ostalo po meni nije dobar izbor. Mislim da se svi moramo ovdije malo bolje upoznati , mi koji smo se kandidovali jer ja na ovo gledam krajnje ozbiljno. Ja sam Elvir Beganović -Braco , 23 godine, iz Cazina, nastavnik sam tjesnog odgoja i sporta, moj klub je KK Sedra Pećigrad i ukoliko imate bilo kakvih pitanja ja sam tu da na njih odgovorim. Srce na parket- BiH

i naravno, svima mnogo sreće u sezoni ispred nas ...

Last edited by Mr.Elvir-Braco Beganović at 3/23/2010 1:47:47 PM

Message deleted
This Post:
00
136235.8 in reply to 136235.7
Date: 3/23/2010 2:00:35 PM
Overall Posts Rated:
5454
Mislim da je suvisno govoriti ko sam i sta sam :D samo znam da sam dosta pomogao U-21 repki i evo odlucio sam ponovo da se kandidujem poslje neke manje pauze (:

Message deleted
Message deleted
Message deleted