Drage moje kolege, dovoljno sam pametan i iskusan da ništa ne obećavam unaprijed, nikakva lansiranja u nebo naše reprezentacije, ono što ja nudim je potpuna i otvorena saradnja sviju nas da poboljšamo našu reprezentaciju i samim tim popnemo se za koju stepenicu više. Nikakav uspijeh se ne stvara preko noći, to govori moje dugogodišnje iskustvo u ovom svijetu buzzerbeatera, ali ja sam voljan da radim, naravno ako mi to omogućite Vi sa Vašim glasovima. Siguran sam da mi svi BiH nosimo u srcu koji smo se prijavili na izbore ali ipak mora se odabrati kvalitet, neko ko zna stvoriti ekipu, a to je dugotrajan proces koji traži mnogo vremena u ovom svijetu i onaj ko nije to sposoban dati, to vrijeme i trud i zalaganjae i živce i sve ostalo po meni nije dobar izbor. Mislim da se svi moramo ovdije malo bolje upoznati , mi koji smo se kandidovali jer ja na ovo gledam krajnje ozbiljno. Ja sam Elvir Beganović -Braco , 23 godine, iz Cazina, nastavnik sam tjesnog odgoja i sporta, moj klub je KK Sedra Pećigrad i ukoliko imate bilo kakvih pitanja ja sam tu da na njih odgovorim. Srce na parket- BiH
i naravno, svima mnogo sreće u sezoni ispred nas ...
Last edited by Mr.Elvir-Braco Beganović at 3/23/2010 1:47:47 PM