BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > Auuuuu koj mi padna vo kupot!

Auuuuu koj mi padna vo kupot!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
139920.1
Date: 4/9/2010 10:38:05 AM
Overall Posts Rated:
22
Lelelelelel ubavini ubavini. Mi padna selektorot vo kupot. Ke ima mezeeeeeee. Oh, oh, oh. Ke te zgazam selektoreeeeee. Ti mavam CT ic oko ne mi trepnuva. Partali ke letaat.

Moja taktika za utakmicata:

Mu gi pustam Rustem i Kiril na Kristijan Ognjakovski pred utakmica. Go praat bubreg na parkingot. I posle polni so samodoverba vleguvaat na teren i gazat na terenot. Srckata selektor ke se cudi kaj mu e Kiketa. Ke mu javat posle utakmica deka e na hirusko so par kontuzii, seriozno vertigo i umereno doznacitelno bokserska fraktura na nosot (se shushka i deka ima delumna amnezija. Navodno ne si go pamtel imeto i ne znael sto e toa kosarka!). Isto taka odvreme navreme go teralo na bluenje i trcal niz hodnicite u WC da se olesni. Pacientite pocnale da se zalat od kiselata smrdea sto se sirela na nivniot sprat. Se spremale de go dokrajcat vecerta na spienje. lol.

Do selektorot: Selektore glasav deka ne ja opravduvam tvojata rabota. Onaka. Ali ne se sekiraj, u cetvrtok posle kupot za da ne te gledam kako places (pritisokot mi se kacuva od placenje) ke te cestam so eden glas deka te podrzuvam. Kapiras neli?! Ke te zalazam ko decinjata so bombonce sto gi lazat :P

Last edited by buzzsash at 4/9/2010 10:45:08 AM

This Post:
00
139920.2 in reply to 139920.1
Date: 4/9/2010 1:52:29 PM
Hip Hop Macedonia
II.1
Overall Posts Rated:
7575
LELELEL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dv lelele se zgaziv od smeenje na ova :D :D :D :D a kako go pisuvas Kristijan... Kiketa (rofl) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wooow buzzash ti si dzver.... imas srce da mu go napravis toa na Kristijan :D :D :D :D :D :D lelel padnav od stol na vakvo smeenje leleeej sekoja cest... kakvi se zborovi ne upotrebi za ova :D :D :D seriozno vertigo i umereno doznacitelno bokserska faktura na nosot :D :D :D kontuzii :D :D bravos eeej sekoja cest :D :D :D

This Post:
00
139920.3 in reply to 139920.2
Date: 4/10/2010 5:39:29 AM
Overall Posts Rated:
00
buzsash ovaa ja tipuvam +20 za Gemidzii Veles!!!!!! Bravo za citatot gore!!!!!!

This Post:
00
139920.4 in reply to 139920.1
Date: 4/10/2010 8:24:37 AM
Overall Posts Rated:
203203
Ti mavam CT ic oko ne mi trepnuva.

Со среќа CT-то.
Do selektorot: Selektore glasav deka ne ja opravduvam tvojata rabota.

Твое право. Ти си знаеш.

From: gari68

This Post:
00
139920.5 in reply to 139920.4
Date: 4/10/2010 9:30:42 AM
Overall Posts Rated:
1212
Buzzsahs se pokaza jak na jazik samo ke vidime kako ke se pokaze na terenot hahaha
Poveke mi lici na onie bokserski mecevi koga ima mnogu zboruvanje a potoa vo I runda padjaat kako pokoseni
Uste da mu kazese "cu te patoshem" mislam deka poveketo znaat za licnosta sto ja izgovori ovaa recenica
Ushte sega kupuvam karta za utakmicata i toa prvi red,ne zalam pari :)))