Lelelelelel ubavini ubavini. Mi padna selektorot vo kupot. Ke ima mezeeeeeee. Oh, oh, oh. Ke te zgazam selektoreeeeee. Ti mavam CT ic oko ne mi trepnuva. Partali ke letaat.
Moja taktika za utakmicata:
Mu gi pustam Rustem i Kiril na Kristijan Ognjakovski pred utakmica. Go praat bubreg na parkingot. I posle polni so samodoverba vleguvaat na teren i gazat na terenot. Srckata selektor ke se cudi kaj mu e Kiketa. Ke mu javat posle utakmica deka e na hirusko so par kontuzii, seriozno vertigo i umereno doznacitelno bokserska fraktura na nosot (se shushka i deka ima delumna amnezija. Navodno ne si go pamtel imeto i ne znael sto e toa kosarka!). Isto taka odvreme navreme go teralo na bluenje i trcal niz hodnicite u WC da se olesni. Pacientite pocnale da se zalat od kiselata smrdea sto se sirela na nivniot sprat. Se spremale de go dokrajcat vecerta na spienje. lol.
Do selektorot: Selektore glasav deka ne ja opravduvam tvojata rabota. Onaka. Ali ne se sekiraj, u cetvrtok posle kupot za da ne te gledam kako places (pritisokot mi se kacuva od placenje) ke te cestam so eden glas deka te podrzuvam. Kapiras neli?! Ke te zalazam ko decinjata so bombonce sto gi lazat :P
Last edited by buzzsash at 4/9/2010 10:45:08 AM