BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הצעירה מתחילה את המלחמה על העליה

הנבחרת הצעירה מתחילה את המלחמה על העליה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
141993.1
Date: 4/25/2010 4:51:35 PM
Overall Posts Rated:
114114
ערב טוב מחר -יום שני 26/04/2010 17:30 הנבחרת הצעירה תפגוש את נבחרת אנגליה עד גיל 21 במסגרת אליפות אירופה
עד עכשיו התמודדנו מול היריבות החלשות יותר יחסית בבית ומעכשיו מתחיל האתגר האמיתי -עם 4 משחקים מול 4 החזקות בבית מסודרות בסדר עולה ברמה אנגליה, בוסניה , רוסיה ואז ליטא במחזור האחרון. הבית מתחמם ולמעשה מתחיל להעלות הילוך כאשר גם היריבות הגדולות שלנו עשו דרך די דומה ליטא ורוסיה ומתחילות רצף משחקים דומה.
קצת מזכיר את הליגה של לוזון אחרי הקיצוץ והמשחקים בפלייאוף העליון

טבלת הבית כרגע:

Pool C קבוצה 'נצ 'הפ ס' זכות ס' חובה %
1 Israel U21 3 0 345 232 1.000
2 Rossiya U21 3 0 367 272 1.000
3 Lietuva U21 3 0 358 273 1.000
4 Bosna i Hercegovina U21 2 1 344 292 0.667
5 England U21 1 2 312 332 0.333
6 Norge U21 0 3 244 324 0.000
7 Ireland U21 0 3 243 359 0.000
8 Andorra U21 0 3 270 399 0.000

היריבה אנגליה פגשה עד כה את ליטא ורוסיה החזקות בבית והפסידה להן ולעומת זאת ניצחה בשבוע שעבר את בוסניה.מעכשיו צפוי לה לוח משחקים קל בהרבה והיא צפויה לשפר עמדות. כמובן שאם זה תלוי בנו הם יתחילו לשפר עמדות בעוד שבוע ולא ממחר.
הנבחרת האנגלית עד היום למרות שהפסידה לליטא החזקה בבית דווקא הרשימה מאוד שם עם הפסד ב4 נקודות אחרי שהובילו רוב המשחק, הרשימה גם במשחק האחרון מול בוסניה אך עדיין אין ספק שיש לנו עדיפות מסוימת עליהם. מדובר בנבחרת שיש לה קו קדמי אדיר בחמישיה -טוב יותר משלנו לצערי אך בלי עומק משמעותי מצד שני ועם בק-קורט נחות לעומת שלנו בעיקר הגנתית. התקפית מציגים יכולת קליעה לא רעה מבחוץ וטובה מבפנים והגנתית בינונית מבחוץ עם הגנה טובה בצבע. מבחינת טקטיקות קשה לדעת האם האנגלים מרדימים ויעברו לשחק פנימה ליתרונות שלהם אך עד כה שיחקו בעיקר החוצה עם משחק בתנועה(שגם בו יש לציין שהסנטר המפלצת שלהם הצטיין בשני צידי המגרש..
בכל אופן מדובר במשחק שיש לנו עדיפות בו אך יכול להיות מוקש אם דברים לא יתפתחו יפה ועובדה שליטא הגדולה ניצלה ברגע האחרון מהפסד שם.
שחקנים שלהם שיש לנו את הנתונים שלהם חלקם מדהימים וחלקם לוקים בדברים בולטים שננסה לנצל.
מבחינתנו אנחנו מגיעים במצב לא רע למרות הפציעה שלנו יש לנו הרכב חזק ואיכותי שנמצא יחסית בכושר טוב להעלות מחר ואני מרגיש שבמיוחד מבחינה הגנתית אנחנו עומדים להבריק מחר ושמצפה לנו משחק מעולה.

מבחינת גישות אין צורך בדיון כי סוכם עם הענגלימ עסקם רגואה חשוב שיעזור לנו מאוד מחר ולהמשך
מבחינת טקטיקות התקפה והגנה יועיל מאוד לשמוע את הדעות שלכם אני מבקש שתשתדלו לטשטש בג'יבריש את הטקטיקות עצמן שאתם מציעים.
אז- מה עושים ?? תורכם..

יום שני 26/04/2010 17:30 ישראל -אנגליה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
141993.2 in reply to 141993.1
Date: 4/25/2010 5:18:10 PM
Overall Posts Rated:
6767
נראים לא מפחידים אבל זה בדיוק מה שמפחיד בהם..
הם השיגו תוצאות מעולות עד עכשיו.. כמעט ניצחון על ליטא לאחר שהובילו כל המשחק וניצחון על בוסניה
זה משחק שאנחנו באים כפייבוריטים ושאנחנו צריכים לקחת מקווה שניקח את ההחלטות הנכונות..

יש לנו יתרון בהתלהבות ובכך שיש אסקעם רגואה אנחנו מבטיחים שמבחינת שהשפעאת התלהבות על המשחק תיצור לנו יתרון..

אני חושב שבאמת יש טיפה בעיה עם הגבואים שלהם ויש להם אחד ממש מפחיד והכושר של נאסר לא מיומן לצערנו..
לפי דעתי אין צורך לקחת סיכאונים ויש לשמור איצ'ית. ההתקפה שלהם מבחאווץ לא כזאת חזקה ויש לנו הגנה חיצאונית חזקה מספיק.. בפנאים יש לנו בעיה אבל אני חושב שגם שם יש לעלות איצ'ית

התקפית צריך לעלות החאוצה אני לא בטוח אם מוושן או ראאן כי מצד אחד יש לנו שטאף לא רע אבל מצד שני זה יותר איטי ופחות זריקות ואני חושב שיש לנו יתרון בספסאל ובעומאק ושאנחנו נבחרת איכותית יותר ולכן אולי עדיף קצאב מאיר יותר- ראאן
קיצר בנושא ההתקפי אני לא הכי בטוח אבל לפי דעתי אלו שתתי האופציות

This Post:
00
141993.3 in reply to 141993.1
Date: 4/25/2010 5:44:58 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אתה יכול לרשום ביומן עוד טיול של הנבחרת.
20-35 הפרש.
אני נותן את החותמת.

This Post:
00
141993.4 in reply to 141993.2
Date: 4/25/2010 5:57:38 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אהלן מור.
שטף התקפי זה לא הכל במשחק.
במשחק מחר שום דבר לא מפחיד.לאנגלים אין התלהבות ואנחנו כבר התחלנו לצבור אותה.
נבחרת חלשה שלא מתקדמת בגלל שיטות מרושלות,מאנגלים אני מצפה ליותר.
לגבי נאסר הוא לא בכושר מיומן,אז מה??
הוא על 8 גבוה. אם היה על מיומן היכולת שלו הייתה עולה אולי ב-5 אחוז אז לא צריך להיות בררנים :)
הלוואי וכל שבוע הסגל שלנו יהיה בכושר 8 גבוה בקביעות,תאמין לי שזה יעזור.

בינתיים האנגלים לא שינו טקטיקה.
מושן ואישית קבועים.ההגנה שלהם בחוץ קטסטרופה אז המבין יבין...
ראן אידיאלי כאן!
נחזור בחזרה על עניין השטף...גם מחר אין צורך בו.אני הייתי הולך על 3 קלעים ומוריד את ברוכיאן לספסל.
אפרופו ברוכיאן,אני רוצה לתת מילה טובה למאמן שלו קינג בבר ששומר בצורה אדירה על הכושר שלו.
השבוע אנחנו נהנה מלא מעט שחקנים בכושר 9.
לנדאו-בנאדו-ברוכיאן-טלפז-ניקולאי-אבו סאלאח-שיחרור-גאלאם-יפתח ואלבז. ככה זה צריך להיראות חברים.

השבוע עניין הכושר הוא קריטי במיוחד. צריך להחזיר למסלול את אברג'יל ולשמר את האחרים כי בשבוע הבא סיכוי לא קטן שהבוסנים מקרינצים מולנו. צריך לפקוח את העיניים ולהתאים את עצמנו לפצצה שכזאת.

בהצלחה לנבחרת!

This Post:
00
141993.5 in reply to 141993.4
Date: 4/25/2010 10:45:42 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
לי זה נשמע קצת מוזר שהאנגלים עשו הכסם רוגע. מה יש להם להפיסד? אם אני הייתי המאמן של האנגלים הייתי עושה באלגאן ועלוה קנראץ', במיוחד שיש להם אחר כך משחקים יותר קלים נגד אנדורה, אירלנד ונורבגיה. אני לא יודע אם זה צריך להפריע לנו לעלות רגואה אבל אני פשוט לא סומך יותר מדי על ההכסמים האלה, זה הרי די ברור שהם טובים רק לנו. עובדה שהם הוציאו משחק טוב נגד ליטא בזכות הפרש גישות...

This Post:
00
141993.6 in reply to 141993.4
Date: 4/26/2010 2:48:42 AM
Overall Posts Rated:
6767
אם אתה עולה מושן השטף משפיע.. הכליעאה שלנו גם ככה לא מדהימה ואם אתה עולה בלי שטף למשחק כזה אתה מגיע לזריקות קשות בסווף שעון נכון שבסופו של דבר הכליעאה משפיעה אבל אם בוחרים מושן צריך לקחת בחשבון גם את הדברים האחרים..
אולי אני מגזים טיפה עם עניין השטף אבל לפי הגמר שנה שעברה ולפי עוד הרבה משחקים אחרים לשטף יש השפעה לא קטנה בכלל
לגבי נאסר יש הבדל אבל אני מסכים שעדיין היה להם יתרון בעמדה הזאת גם אם היה על מיומן אני לא מצפה למאמן שלו ליותר אני אומר שכך היתרון בעמדה הזאת נשאר
גם אני מרוצה מאוד מהכושר של כמעט כל הסגל- כל הכבוד למאמנים!!!

על פניו הם נראים חלשים אבל מצד שני אסור לזלזל כי הם השיגו אחלה תוצאות עד עכשיו

לגבי בוסניה אני מסכים איתך במאה אחוז הם חייבים ניצחון מולנו בגלל ההפסד הלא צפוי לאנגלים ויש סיכוי גדול לזה
חייבים כושר חשוב של הגבואים כי אני חושב שיש לנו יתרון שם מול הבוסנים

From: ron1243

To: chp3
This Post:
00
141993.7 in reply to 141993.6
Date: 4/26/2010 8:51:49 AM
Overall Posts Rated:
100100
לדעתי באמת מתבקש פה רען כי רוב הגארדים שלנו בכושר מעולה וכמו שכבר אמרתם, ההגנה החיצונית של האנגלים לא משהו... בהגנה הייתי הולך על אישית כי מבחינת חוץ הגארדים שלנו כופלים אותם ואי אפשר להמר פה שהם ישחקו פנימה כשהם עדיין לא שיחקו פעם אחת לשם העונה..

This Post:
00
141993.8 in reply to 141993.7
Date: 4/26/2010 10:30:07 AM
Overall Posts Rated:
114114
טוב, אני חייב להסכים עם רובכם - והלכתי עם זה הפעם - חיזקתם לי תחושה שממילא הייתה לי שבוא נאמר בכלליות- צריך ללכת ראן כדי לנצל את הבעיות הגנה שלהם ולהוציא עבירות מהכוכב הסנטר.התלבטתי על מושן והלכתי עם החבר'ה בסוף. בנוסף לגבי ההגנה האישית -פשוט אין אלטרנטיבה אחרת בעיני- נבחרת שמשחקת החוצה בד"כ כשלמעשה יש להם כוח אש מפחיד בצבע אי אפשר לקחת שום סיכון הגנתית. מבחינת מי שאמר כאן שאין לאנגלים אינטרס לעשות הסכם רגוע- מסכים בהחלט, אבל הצגתי לו את זה בצורה די משכנעת עם ניתוח של המשחקים שנותרו לעומת המצב שלו אם יבזבז התלהבות מולנו ובגלל זה יפסיד מול היריבות ברמה הנמוכה יותר- נורווגיה אנדורה ואירלנד.הוא נמצא במצב לא נעים עם תמיכה מהנמוכות שראיתי בעמוד הנבחרת שלהם כך שאני מאמין שזה מה ששיכנע אותו.מעבר לזה אין ברירה אלא לסמוך על זה שיש לו מילה כי אנחנו פשוט חייבים את ההתלהבות הזו.
"תדריך"
אז למשחק היום נעלה כאמור ראן-אישית-רגווע
חמישיה היום
בנאדו
ברנר
יפתח
נאסר
טלפז
שמירות - סנטר על פ"פ , ש"ג על ס"פ, ס"פ על ש"ג
מחליפים-
ברוכיאן
לנדאו
ווליד
שחרור
גלעם
רוטציה ניקולאי ואלבז

בהצלחה !!

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...