Довго думав на кого б поставити, бо вибір чесно кажучи великий, та і футбол трохи непердбачуваний вид спорту)
Було декілька команд які я обдумував, ну і от такі в мене були роздуми:
Аргентина - має сильний напад, але захист залишає бажати кращого, та і кіпер чесно кажучи так собі...
Англія - тут з захистом все добре, а от напад недуже, їм має дуже поперти шоб дойти хоча б до півфіналу...
Нідерланди - впринципі склад доволі непоганий, але чогось, як завжди їм не вистачає, хоча можливо цього разу щось покажуть...
Франція й Італія - на мою думку сьогодні доволі ослаблі, знову ж таки їм має посміхнутись фортуна для того шоб пройти як найдальше, але макаронникам на відміну від гальских півнів, ну дуже пре)
Німеччина - ну тут захист трохи повільний і напад не дуже забивний, але якшо німецька машина розійдеться то її вже неспинити, але мені здається вони не виграють, хоч і буду вболівати за них...
Іспанія і Бразилія - мої фаворити, іспанці фаворити закономірно, бо гра в них дуже класна та й виграли вони останній ЧЄ, а от бразильці, як мені здається зараз мають дуже сильний склад і можуть втерти носа всім суперникам...
я вибрав Бразилію, хоч і буду більше вболівати за голандців й німців)