BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dadoni

This Post:
00
148611.3 in reply to 148611.2
Date: 6/29/2010 12:15:20 PM
Overall Posts Rated:
242242
E pa kada vidim ovako dobru konkurenciju onda je red da se i ja zvanično podnesem kandidaturu sa selektora BiH.
Kako je Jazz trenutno pod rekonstrukcijom naredne dvije sezone mislim da ću imati više nego dovoljno vremena, da sa svojim budućim suradnicima, povedem dužnu pažnju o reprezentaciji.
Buzzerbeateru sam se priključio u sezoni 3 i od tada se vodi velika borba protiv respektabilnih protivnika kao što su:Zenica, Punoglavci, Minesota, Vitezovi i Muljavci koji su najteži ali ujedno i najslađi protivnik kada se pobjede :)
Što se tiče individualnih uspjeha izdvojio bih 6 titula Prvaka BiH i 4 puta osvojen Kup BiH. Lično mislim da sada imam više nego li dovoljno iskustva da pružim maksimum vodeći reprezentaciju BiH.
Što se rostera repke tiče mislim da je kostur reprezentacije već formiran, ali i da su potrebne neznatne korekcije kako bi sve došlo na svoje mjesto.
Svakako da sam spreman saslušati svaki savjet i prijedlog, osim ako isti nije dala supruga :), ali konačnu odluku na temelju činjenica donosim sam. Za to sam svakako spreman i odgovarati sudu ove naše malene ali vrijedne zajednice :)
To bi bilo ukratko sve za početak. Protukandidatima želim svakako sreću i neka pobjedi najbolji.
Moja viđenje stvari u vezi repke može se jednostavno sagledati u mudrosti velikog Sun Tze-a koja glasi:
ako poznaješ sebe a neprijatelja ne...čeka te duga i neizvjesna bitka
ako ne poznaješ ni sebe ni neprijatelja...poraz je siguran
ako poznaješ sebe a i neprijatelja pobjeda ti je zajamčena.

This Post:
00
148611.5 in reply to 148611.2
Date: 6/29/2010 1:31:24 PM
Overall Posts Rated:
5454
Pozdrav za sve uvazene kolege i kolegice-(ako ima i zenske populacije :P )

Vidim zakuhava se zestoko situacija u vezi repke "kao i uvijek " . Evo pokusavam i ja izdvojit koju minutu za svoj post u vezi reprezentacije.
Vidim konkurencija je zestoka kao sto sam se i nadao ove sezone. Iskreno ja se prijavljivam da pored U-21 repke pokusam malo svoj talenat prenijeti i na "A" selekciju. Veoma sam dugo na BB , ljudi koji su od samog pocetka ovdje znaju ko sam i sta sam,a za ove nove BB managere samo da kazem da sam prvi vodio U-21 repku i to 2 sezone , rezultati nisu bili na nivou mogli su mozda bit malo bolji ali mala doza nesigurnosti i neiskustva su prevladali u tim mladalackim danima (:

Sada mislim da sam dovoljno zreo i dorastao klupi "A" selekcije ,i takodjer mislim da sam dosta pomogao nasoj zajednici i sto se tice U-21 selekcije a i u skautiranju igraca i svima onim koji su trazili pomoc od mene oni su je i dobili :)

P.S-za kraj neka bolji pobjedi i puno srece u sljedecoj sezoni,sto vise pobjeda a manje povreda. Nadam se da necu bit fenjeras u svojoj jubilarnoj prvoj sezoni u elitnoj ligi,najavljivam paklenu borbu za opstanak :)

ima ona izreka u vezi izbora : " Doista, mnogo je zvanih, malo izabranih "

Last edited by NelSa ●™● at 6/29/2010 1:36:34 PM

This Post:
00
148611.6 in reply to 148611.5
Date: 6/29/2010 4:55:15 PM
Overall Posts Rated:
66
Pozdravljam !

Podnosim kandidaturu za selektora A reprezentacije naše domovine. Hvala !

This Post:
00
148611.7 in reply to 148611.6
Date: 6/29/2010 6:09:50 PM
Overall Posts Rated:
876876
Гласајте за мене.

Ја сам главом и брадом Душан Силни Ивковић))
треба ли још шта додати???