evo startah s pobjedom nad harmonikašima ali nije izgledalo dobro nakon prve tri četvrtine i činilo mi se da ću izgubiti. i onda je izgleda presudila izdržljivost mojih igrača, koji su uglavnom na odličan, jer su moji nastavili pogađati a njegovi su pali i fulali što do tada nisu skoro ni jednom.
eh, Ganinho vječito si 2. daj mrdni se više i pusti nas da se igramo i takmičimo. nije nam uopće zanimljivo kad znamo da je drugoligaš koji dođe 1. a ti 2. mislim da je najbolje da odustaneš od buzzera. vječno si drugi, ništ na draftu...šta imaš igrat ;)
ekipa, nadam se da ste zadovoljni otvaranjem sezone. novopridošli nemojte odustajati, kako je inače tradicija iz sezone u sezonu kad netko zareda s porazima, jer tek ste ušli u 3. ligu. ovo nije manager u kojem ćete iz sezone u sezonu napredovati u viši rang. neki zaglibe i po 6-7 sezona u 3. ligi, narano ovisi o kvaliteti lige. samo trenirajte i unapređujtre ekipu i doći će vaše vrijeme.
pozz od svjetlosti i sretno u nastavku.
P.S. Real Doni, neće ti ta fora proći. kao produžetak s znatno slabijim odigrao. nećemo se dati prevariti. ali mudro ;)