Sziasztok!
Beszélgettem már sok mindenkivel erről.Olvastam olyan fórum hozzászólásokat ami alapján úgy éreztem van akiknél ez már működik is.Mindenki akinek említettem jó ötletnek tartotta.Így megnyitottam ezt a szobát.Remélem akiknek szüksége lesz rá hasznát veszik és kihasználják az itt adódó lehetőségeket.Amiről szeretném, hogy szóljon ez a szoba:
1. Olyan alsóbb osztályos (3-4-5. oszt) managerek jelentkezését várjuk, akik most ismerkednek a játékkal.Nem tudják mit hogyan, miért!Ambicióval rendelkeznek van idejük foglalkozni a játékkal, de segítségre szorulnak és szeretnék egy tapassztaltabb játékos pártfogását élvezni!A kapcsolat sok mindenről szólhat.Segít megismerni a játékot, taktikákat beszélhettek meg, megbeszélhetitek kit hogyan kell igazolni kit hogyan érdemes edzeni stb!Aki ide jelentkezik tutira jól jár hiszen előnye lesz a nem jelentkező kezdő managerekkel szemben.
2. Olyan segítőket mentorokat keresünk, akik a fent írtakban úgy érzik tudnak segíteni egy kezdő vagy éppen haladó managernek.Legalább 3 szezon tapasztalatod elengedhetettlen, ha haladó játékost akarsz mentorálni akkor nagyon tapasztalt kell, hogy legyél.Legyen türelmed a kezdőkhöz.Lehetőleg naponta legyén online, hogy amikor szükség van rád akkor tudj segíteni.
Jelentkezést ilyen formába kell leadni:
Dzsevasz vagyok x ideje játszok a játékkal, x. csoportban vagyok kezdő/haladó (értelemszerűen nekem pl egy haladó mentorra lenne szükségem, de aki most kezdte az kezdő mentort kérjen magának) mentor segítségét kérném!
Mentorok jelentkezését így kérem:
Dzsevasz vagyok 3 szezon óta játszom 2-3 db kezdő (4.-5. osztályos) manager segítését tudom vállalni jelenleg!
Lehetőleg jelezzétek nekem ha sikerült találni mentort vagy tanítványt.Amúgy én osztom el ki kihez kerülne, ha csak nincs éppen extra igénye valakinek!
Remélem a program befut és ez növeli a felhasználók számát.Hívjatok minél több barátot ismerőst.Terheljétek csak le munkával a tapasztaltabbakat.
Hajrá Magyarország Hajrá Magyarok!