BB sügispäevad toimuvad Viikingite külas (ca 20 km Tallinnast Tartu suunas). Loe:
http://www.viikingitekyla.ee/Algus: 16. oktoobril kell 12
Lõpp: 17.oktoobril kell 11
Meie päralt on koobassaun ja saunapealne magamisruum.
Osalejaid: praegu 15 kindlat (täpne osalejate arv selgub hiljemalt 13.oktoobriks).
Toitlustus: 16. oktoobri söök on hinna sees. 17. okt hommikusöögi ostab iga soovija ise (35 EEK eest saab pudru, võileiba, kohvi/teed, võid/moosi)
Jook: Kovi saab sealt, alko või mittealko õhtuks ja sauna tuleb endal kaasa võtta.
Osalustasu: 392 krooni
Transport: Püüame siinses foorumis kokku leppida kes keda peale võtab
Osalejad (Boldis on raha maksnud mehed):
1)
Känd (III.11)
2)
Saints (K)
3)
Jaan Julm (III.2)
4)
Toriii (III.8)
5)
LA-Kukoc (II.3)
6)
Kossuhunt (K)
7)
Mulk (II.3)
8)
-jeremy- (II.2)
9)
™ tim (II.4)
10)
Mod-Boogz (K)
11)
uskumatu (IV.16) - tubli, esimene IV liiga mees! Teised julgemalt-julgemalt!
12)
Siim89 (II.2)
13)
billceits (II.3) - väga hää, näeb ka teist liigakaaslast näost-näkku!
14)
LA-siimhs (II.1)
15)
T.Arx (II.4)
16)
kassmiki (II.2)
17)
Ants Mantel (III.2)
18)
tinez (K)
19)
Stiiiven (K)
20)? frooom (III.1) - karjub sosinal oma ilmselt tulekust
------------------------------------------------------
Jubedalt tahaks osaleda Mulgi poolt korraldatud päevadel
Ei saaks need minu korraldatud päevad olema palju teisemad nendest, mis olnud. No mida revolutsioonilist sa siin ikka välja mõtled. BB karskus- ja paastusügispäevad oleks revolutsiooniline! :)
Jään huviga ootama kuhu Mulk meid siis veab...... las ma arvan 230 KM Tallinnast ja peres kasvab noor blond peretütar :)
Vot pole kindel. Nende päevade põhieesmärk ei peaks olema "Ruttu kodust eemale ja täis!" See on üks eesmärke, aga mitte peamine. Peamine on BB seltskond! Selleks, et seltskond end nautida saab, peab ta olema koos. Selleks, et koos olla, ei peaks olema palju põgenemisvõimalusi. Peab olema kohti, kuhu erinevad seltskonnad saavad aeg-ajalt taanduda aga mitte põgeneda.
Ses mõttes meeldisid mulle talvekad suvekatest enam.
Talvekatel püsis seltskond koos (kuhu sa pakasega põgened? Ainult sauna ja sedagi tunniks-paariks).
Laua taga oli mõnus sumiseda. Sai süüa ja juua, lauake kattis end ise (kaasavõetust) ja lasti seda ka pererahval katta. Seltskond oli kõik aeg koos, inimesed vahetasid lauanaabrit, tutvusid, aasisid, andsid või küsisid nõu, jagati kogemusi, kurdeti, räägiti taga, kiideti-laideti ... jne. Ja kindlasti viktoriin! See peab olema!
Tõsi, sellesama koha vastu pole mul midagi. Kuigi pigem eelistaksin uut. Muidu ei saagi Julm ja Torii perrahva juurest minema ja teised -tütre.
Mis siis olema peaks?
- aeg
- koht
- odavam ja kallim magamisvõimalus
- saun
- ajusügamisvõistlus (viktoriin(id))
- näiteks lauatennise või nooleviskamise turniir ... veel midagi
- laud, mida saab oma toitudega katta
- laud, mida saab oma jookidega katta
- laud, mida pärismaalased katavad
Käige mõtted välja!
Last edited by Mulk at 10/15/2010 3:34:34 AM