Akkor az előzőekhez:
Mihajlov:
"Persze jó lenne ha legalább havonta a scoutok érdeklődnének. Persze én is küldhetném az információkat csak hát nem kaptam igazán pozitív választ az esetleges válogatottságukat illetően."
Bocs, de semmi értelmét nem látom a havi levelezésnek. Egy hónap alatt egy fiatal játékos is jó esetben csak 2 skillt fejlődik, ettől aligha hinném, hogy teljesen át kellene alakítani az edzéstervet. Ha megvan az, hogy milyen típusú játékost szeretnél, akkor valószínűleg 2-3 hónapig is ugyanazt kell edzeni, sajnos ez monoton dolog. Ha rotálod az edzést több skill között, azt is meg lehet előre beszélni, és végre lehet hajtani. Én személy szerint nézem az adatbázist, és ha gondot látok, rögtön beavatkozom, illetve rákérdezek. Idén két ilyen kört csináltam, leszámítva az elejét, amikor ki kellett alakítanom az általam figyelt játékosok körét, akkor vacakoltam jónéhány estét.
Más... Ha jól emlékszem, a közelmúltban pont velem beszélted át a játékosaid válogatott esélyeit. Ettől függetlenül drukkolok neked.
Dzsevasz:
Szerintem a scout pont arra van, hogyha kérdéses valami a tulaj számára, akkor forduljon hozzá. Nem akarom sokat ismételni az előbbi véleményemet, de az edzés hosszú folyamat, és ha vannak előre megbeszélt célok, akkor 3 szezonig sem biztos, hogy bármit is újra meg kellene beszélni. Ettől függetlenül nyugodtan írjatok, mindenkinek igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni. Az adatbázisban egyébként annyi játékos van, hogy a szemem belefárad, mire a felét végignézem, pedig én csak 8-as potenciál felettieket látom. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb tulaj szezon végefelé szeret jelenteni, akivel megbeszélek valamit, attól azt szoktam kérni, hogy időszakosan jelentsen. Ennyit egyelőre elégnek tartok.