ja zasadniczo nie mam ostatnio czasu na przyzwoite zarządzanie drużyną, w sensie od czasu do czasu będe się logował, składy będe ustawiał, ale żeby coś pokombinować na TL-u to raczej nie bardzo:P choć całkowicie z gry nie zrezygnuje, bo ją lubie:P u mnie wzmocnień raczej nie przewiduję, chyba, że jednak kogoś sprzedam... narazie jestem na granicy bankruta, więc 1 zawodnika na bank muszę sprzedać... zysk tygodniowy wychodził na 0, ale szybkie zakończenie udziału w PO spowodowało taki deficyt w budżecie:P
jak tam draft u was, zadowoleni?
widzę, że SA polska ładnie zaszaleli: 2 historyków, ale 19-lat z tym, że PG ma do tego ładne skille, sg trochę gorzej, ale to historycy, więc można trenować lub sprzedać za ładną kasę...
Eko 2 przyzwoitych zawodników wybrali, C 18 lat chyba spoko do treningu...
Jankosy bardzo fajny PF-18 lat i chyba niezly SF...
Anwils raczej slaby draft, FM całkiem nieźle:)
reszta taki przecietny draft, choć np mario wybierając jako 2 od końca niezlego pf-a wyciągnął...
u mnie raczej slabo z 1 numerem dostałem 4 preferencje. Potrzebny mi akurat zawodnik do treningu na SF-a żeby mu narazie górę robić, z 2 młodymi, ale kasy na 18-latka nie mam, 19-latka można już taniej kupić, ale to sezon jest w plecy treningu. Moj 18 latek wygląda tak:
Power Forwar
Pensja (tygodniowo): $ 3 712
DMI: 0
Wzrost: 6'7" / 201 cm
Potencjał: allstar
Stan formy: porządny
Rzut z wyskoku: słaby Zasięg rzutu: przeciętny
Obr. na dystansie: przeciętny Kozłowanie: przeciętny
Wejście pod kosz: tragiczny Podania: przeciętny
Rzut z bliska: przeciętny Obr. pod koszem: przeciętny
Zbieranie: słaby Blokowanie: słaby
Kondycja: słaby Rzuty osobiste: porządny
Doświadczenie: okropny
patrząc na wzrost i skille nadawałby sie na SF-a... bez znaczacych dziur, ale też skille bez rewelacji większość ok porządnego... Więc pierwszy sezon poszedłby ma wyrównanie go do zawodnika z dobrymi skillami do treningu, wiec w sumie lepiej opłacaloby mi się zostawić tego niz kupować 19-latka z lepszymi skillami, bo na 18-latka mnie obecnie nie stać:P
Tylko ten potencjał allstar, czy wystarczy na niezłego SF-a? do 50-60k mozna takiego wytrenować?
PS mario jaka wyprzedaż, z tymi pensjami to byś chyba szybko został bankrutem, wreszcie można skille zawodników podejrzeć:)
Pozdro:)
Last edited by huhus at 10/6/2010 7:12:39 AM