BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic
This Post:
22
158750.2 in reply to 158750.1
Date: 10/6/2010 4:43:00 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Ae da i ja probijem led.

Znaci 3 pokusaj napada na izbornicko mjesto ... u zadnja dva sam prosao neslavno na drugom mjestu ali definitivno mislim da ce ovaj put biti ona poznata ''treca sreca''.

Cime mislim da mogu pomoci mladoj repci .... hmmm iskustva definitivno imam tu sam od samih pocetaka, odgajanje reprezentativaca sam vec prosao, pomoc ostalim menadjerima u igri i pri slaganju treninga za igrace sam obavljao tjekom cijele karijere, skaut u samom zacetku skauting sistema, tim koi sam slozio oko sebe je besprijekoran tako da cu za pomoc imati strucne ljude e da i na samom kraju imam slobodnog vremena na bacanje i spreman sam ga u potpunosti posvetit nashoj repci.

Daljni plan za poboljsanje repke necu ni navodit mislim da je suvisno jer sam ga vec vishe puta iznosio u raznim temama itd.

Uglavnom sretno svima koi se kandidiraju i neka pobjedi najbolji ^^

From: IvanZD
This Post:
11
158750.3 in reply to 158750.2
Date: 10/6/2010 7:59:57 AM
Overall Posts Rated:
3232
Evo moj 2. pokusaj da stupim na izbornicko mjesto ,1. pokusaj i nemogu reci da je ispa neslavno jer mi je protivnik bia choda koi me doslovno dotukao ,ali dobro ,kad mi je choda bia konkurent ja sam se smatrao ka pobjednik jer znan da nisan moga protiv njega...

Moj favorit za izbornicko mjesto je sigurno Jukic ,ali zasto ne pokusati!!
I mogu reci i ja sam taj kojem je Jukic pomoga kad sam tek dosao na Buzzerbeater ,nadan se ,a i mislim da ce se prijavit dosta iskusnih menadera na izbore ,i sto reci ,osim ovo sto je Jukic vec rekao :
NEKA POBJEDI NAJBOLJI

This Post:
00
158750.4 in reply to 158750.1
Date: 10/6/2010 11:45:22 AM
Overall Posts Rated:
7070
Pozdrav svima.

O svom iskustvu neću govoriti, moje rezultate možete vidjeti.
Ako budem izabran za izbornika prvo što ću napraviti je složiti ekipu za ovu sezonu. Nadam se pomoći bivšeg izbornika i scouta koji vjerojatno imaju popis potencijalnih igrača jer prijelazni rok je kratak. Dosadašnji tim scouta što se mene tiče treba ostati s obzirom na njihovo iskustvo. Uz njihovu pomoć ću pogledati igrače s ovogodišnjeg drafta te kontaktirati neiskusne vlasnike potencijalnih reprezentativaca bilo da prodaju igrače ili radi pomoći u treniranju. Da bi reprezentacija imala čim bolju budućnost treba imat na raspolaganju čim više igrača. Do sada su mnogi u četvrtim i trećim ligama zadržavali potencijalne igrače koje ili nisu trenirali ili imaju niske levele trenera. Igra se definitvno širi, sve više ljudi igra stoga reprezentacija bilo mlada bilo seniorska ima veliku budućnost i kroz par sezona bi mogla daleko dogurat.

This Post:
00
158750.5 in reply to 158750.4
Date: 10/6/2010 12:28:52 PM
Vučići
II.1
Overall Posts Rated:
411411
Evo ja ovu igru igram već 3 mjeseca,ali to ne značai da nisam dobar
Već u prvoj sezoni sam ušao u treću ligu i mislim da ove sezone mogu drugu
Treniranje igrača mi nije nepoznato (možete isami pogledati moje igrače)
Naravno da ja to nemogu sam ali uz pomoć skauta i sadašnjeg izbornika
Ekipu bi već uspio nekako složiti i napraviti najbolju mladu reperzentaciju koju je hrvatska ikad imala!

This Post:
00
158750.6 in reply to 158750.5
Date: 10/6/2010 12:37:16 PM
Overall Posts Rated:
113113
Ja igram vec dvije sezone, i ako bas morate, glasajte za mene, bilo bi mi drago, prijavio sam se reda radi i necu dobit :D

From: Ibra
This Post:
33
158750.7 in reply to 158750.6
Date: 10/6/2010 1:23:26 PM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
427427
...pozzz...

evo ovako...nisam se mislio prijavljivati...ali gledajuci listu prijavljenih ostao sam razocaran...tako da sam spreman na ovu jako bitnu funkciju...

Znam sto me ceka...o buzzeru znan mozda malo i previse:)...i znan na koga se mogu osloniti...upoznan sa manje vise svime....uglavnom pokusat cu dati sve od sebe da istlacin ljude da treniraju nase mladice da stvaramo nove Mije,Strajnove,Fature i njima slicne

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted