Nos akkor Én is leírom vágyaim, tippjeim és egyéb dolgaim.
A hosszas építkezés beérni látszik, a Los Santos Lakers katonai lassan befejezik hosszú kiképző programjukat és világ uralomra tőrnek.
Komolyra fordítva a szót, idén már egész jó a csapat és kezd megvalósulni a tervem amit kb 2-3 szezonnal ez előtt tűztem ki, hogy az edzett fiataljaim beérnek és kb a 14-15. szezonban már a feljutásért küzdök. Az év végén már láttam igencsak biztató jeleket szóval akár már idén is összejöhet valami bár azért erre még ne vegyünk mérget, igaz az egyik legnagyobb vetélytársam végre eltűnt de kaptam újakat, bár annyira talán nem erősek.
A draft nem lett valami jó, 2 selejt és talán Tibor (DH poszton csak Tiborokat bírok szerezni?? először Pálfy Tibor most meg Szakács Tibor) használható, de sajnos 19 éves, bár a kezdő skilljei nem rosszak.
Csapat: IR-re talán megvagyunk, Muse és Ribera sztem megoldják, ha nem jöhet erősítés de sztem ez még nem szükséges,
DH: Pálfy továbbra is a csapat Kobe Bryantje, cseréje Bryan és Szakács lehet, bár Szakácsnak még fejlődnie kell elég rendesen.
BD: Szekeres már van olyan jó, hogy megkapja a kezdő titulust így hosszú idő után nem Sarayköy lesz a fő ember ezen a poszton aki elképzelhető, hogy visszaszorul 3. számú BD-nek, mert Bóta is egész jó, bár Ő szinte mindenhol tud játszani szóval Bóta még nem tom hol lesz.
ECS: Stolica, Vujacic és Lefol (sztem elég ütős trió)
C: Fontcuberta, Bynum és....I don't know who. elképzelhető az is, hogy Stolica vagy Vujacic feljön C-nek és veszek egy ECS-t, majd meglátom.
Távozók: a 2 selejt mellett elmegy Piorunski (ez még nem 100%) aki gyenge skilljei ellenére elég jó szolgálatot tett amikor Bynum vagy épp Vuja lesérült, de most távoznia kell. És elmegy a csapattól Vieux is. Elég régóta nálam van, de úgy gondolom, hogy nem hoztam ki belőle a maximuot és fölösleges lenne meg tartanom főleg, hogy jött Szakács, gondolkoztam, hogy Ő vagy Bryan menjen, de mivel mindenképp kellett egy csere DH így inkább Bryanre esett a választásom, mert Ő inkább DH-sabb mint Vieux.
Elvárások: alapszakasz végén a top2-ben végezni, a feljutás még talán nem reális, de van rá esély.
Grat Alba a feljutáshoz, kiváncsi leszek, hogy muzsikálsz majd a 2. osztályban, ha esetleg kiesnél a mi ligánkat ha lehet kerüld el. :D
A többieknek akik pedig még olvassák ezt a topicot, azoknak pedig sok sikert és győzelmekben gazdag (na meg persze sérülésekben szegény) szezont kívánok.
ui.: Nektek is lassabb lett az oldal működése vagy csak nálam nem jó valami?
ui2.: Azt igazán megoldhatnák, hogy ne kelljen újra be jelentkeznem ha valami hosszú üzenetet írok. -_-