BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 14 julkistuksia

Kauden 14 julkistuksia (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159686.1
Date: 10/7/2010 5:51:44 AM
Overall Posts Rated:
587587
Tervetuloa kaudelle 14

Olemme kohdanneet hieman enemmän vaikeuksia kuin toivoimme, mutta lopulta on kuitenkin selvitty kaudelle 14!

Aluksi muutama sananen serverien tilanteesta. Serverien muutto ei sujunut suunnitelmien mukaisesti ja tästä syystä vaaditaan vielä uusi muutto lauantain ottelukierroksien jälkeen. Tämä edellinen muutto aiheutti yli päivän kestäneen käyttökatkon; kehittäjämme työskentelivät tänä aikana kellon ympäri saadakseen ongelmat korjattua mahdollisimman nopeasti. Toivomme tietysti seuraavan muuton sujuvan mallikkaammin, mutta odotamme silti muutaman tunnin käyttökatkoa. Pelaajasiirtoja tullaan taas siirtämään alasajon vaatimalla tavalla.

Kuten muutama kausi sitten jo julkistettiin, meillä on vihdoin mahdollisuus lisätä uusia taktiikoita: englanninkielisiltä nimiltään Box-and-one (=neliö+1) ja Isolation (=eristäminen, erottaminen)! Uudet taktiikat ovat testattavina ystävyysotteluissa, alkaen ensi torstain otteluista. Box-and-one on puolustustaktiikka, jossa neljän pelaajan muodostama neliö puolustaa koria paikkapuolustuksessa ja viides pelaaja pelaa miespuolustusta vastustajan parasta hyökkäyspelaajaa vastaan. Puolustaktiikan tarkoituksena on pitää vastustajan syömähammas mahdollisimman paljon irti pallosta, sillä miespakki voi pelata puolustuksessa vapaammin luottaen paikkapuolustuksen vahvuuteen. Isolation on puolestaan hyökkäystaktiikka. Isolation-tyyppisessä hyökkäyksessä hyökkäävä joukkue pyrkii luomaan tilaa parhaalle hyökkäyspään pelaajalleen ja tämän yksilöratkaisuille. Tulemme tarjomaan molemmista taktiikoista lopulta sisä- ja ulkopainoitteisen version. Hyökkäyksessä tämä tarkoittaa, että joukkueesi pyrkii pelaamaan tilaa parhaalle sisä/ulkopelaajallesi riippuen valitsemastasi Isolation-tyylistä. Puolustuksessa tämä tarkoittaa miespuolustajan asettamista vastustajan parhaan sisä/ulkopelaajan vastustajaksi. Suunnitelmamme mukaan näitä vaihtoehtoja testataan kauden aikana ystävyysotteluissa ja myöhemmin myös yksityisliigoissa. Tiedostamme myös, että näihin taktiikoihin voidaan vielä tarvita merkittäviä muutoksia riippuen testaamisessa saatavista kokemuksista. Ensi viikon ystävyysotteluissa pääsette testaamaan molempien taktiikoiden ulkopainotteisia versioita.

Talouspuolen uutisia:

Palkkakaava säätyy vanhaan tapaan kausittain pelaajien treenauksen ja joukkueiden tulojen perusteella. Viime kaudella parhaat pelaajat saivat harjoitusta huomattavasti enemmän kuin oarina aiempana kautena, joten palkat laskevat hieman tälle kaudelle. Kovataitoisimpien pelaajien kohdalla vähennys on noin 12% viime kauteen verrattuna (samoilla pelaajataidoilla).Yleisesti ottaen kun otetaan huomioon pelaajataitojen globaali kasvu ja uusien joukkueiden liittymisnopeus, joukkueet tulevat käyttämään keskimäärin aika lailla saman verran palkkoihin kuin viime kaudellakin.


(jatkuu...)

Last edited by GM-WallyOop at 10/7/2010 5:54:34 AM

This Post:
00
159686.2 in reply to 159686.1
Date: 10/7/2010 5:52:08 AM
Overall Posts Rated:
587587
(jatkuu...)

Haluamme onnitella Kiinaa, joka voitti U21-joukkueiden MM-kisat! Kiina valmentajanaan Mamba888 kaatoi finaalissa Italian luvuin 106-84. Titteli on Kiinan ensimmäinen; kaudella 9 joukkue nappasi hopeaa! Seuraavat U21-kisat pelataan Costa Ricassa, joka voitti jalkapallon MM-kisojen yhteydessä järjestetyn veikkauskilpailun. Muista myös, että U21-vaalit ovat alkaneet. Ole hyvä ja äänestä suosikkisi voittoon ja luotsaamaan maasi menestykseen!

Julkistamme uuden Supporter-ominaisuuden – pelaajasiirtojen muistutuspalvelun. Asetuksistasi voit säätää BuzzerBeaterin muistuttamaan sinua sähköpostilla tai tekstiviestillä ennen kirjanmerkeissäsi olevien pelaajasiirtojen päättymistä. Ajattele – et enää unohda tärkeiden pelaajien siirtoaikoja! Kuten muissakin viestipalveluissa, BuzzerBeater ei laskuta viesteistä, mutta palveluntarjoajallasi voi olla erillisiä maksuja. Tarkasta ne ennen kuin kytket palvelun päälle.

Lopuksi, haluamme kiittää kaikkia niitä, jotka ilmaisivat halunsa liittyä tiimiimme, ja antaa teille tilannepäivityksen edistyksestämme. Olemme palkkaamassa kaksi tai kolme uutta työntekijää ja suunnitelmamme on lisätä BuzzerBeaterin kehitykseen käytettyä aikaa paria edelliskautta suuremmaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että BuzzerBeaterin toiminta tulee olemaan jonkun aikaa tappiollista ja toivommekin, että ponnistelumme saa teiltä lisää tukea. Voit tietysti auttaa meitä liittymällä BuzzerBeater-supporteriksi, mutta voit auttaa myös kertomalla pelistä ystävillesi ja siten kasvattamalla pelin käyttäjämäärää. Ensimmäistä kertaa tarjoamme nyt mahdollisuuden saada Supporter ILMAISEKSI. Jos kutsut ystäväsi peliin käyttäen pelin sisäistä kutsujärjestelmää, saat ensimmäistä kertaa ystäväsi hankkiessa Supporter-paketin (tai jonkun toisen hankkiessa sen hänelle) yhtä pitkän Supporterin omalle joukkueellesi ilman mitään maksua. Löydät lisätietoja aiheesta Supporter-sivultamme. Kauden alku on tietysti kavereillesi paras aika liittyä, sillä joukkue pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä.

Onnea kaudelle!

This Post:
00
159686.3 in reply to 159686.2
Date: 11/13/2010 8:58:21 AM
Overall Posts Rated:
587587
Pari uutta ominaisuutta:

Otteluselostus (Supporter) - Etkö nähnyt edellistä otteluasi, etkä ehdi katsoa koko ottelua jälkikäteen? Uusi otteluselostusominaisuus (play-by-play) on juuri sinua varten! Näet kätevästi otteluiden kokoonpanot ja tapahtumat tekstinä. Tämä on erittäin käytännöllistä myös matkapuhelinkäyttöön!

Harjoitteluhistoria - Onko pelaajaluettelon läpikäyminen harjoittelutietojen tarkastamiseksi liian vaivalloista? Harjoittelusivulla on nyt nähtävillä viikottaiset harjoittelutiedot yhdellä silmäyksellä. Voit suodattaa tietoja ja tarkastella esimerkiksi pelaajien iästä johtuvia taitopudotuksia. Historiatiedot ovat saatavilla kaikille käyttäjille yhden viikon osalta, Supportereilla tietoja näkyy kauden verran. Harjoituta pelaajiasi kunnolla ja näe listan kasvavan!

Siirtomuistutus (Supporter) - Voit nyt lähettää mobiililaitteeseesi muistutuksia kirjanmerkeissäsi olevien pelaajien myynneistä. Haluatko tehdä nopean tarjouksen 5 minuuttia ennen tarjouskilpailun päätöstä? Haluatko tietää pelaajan tarjoustason 24 tuntia ennen myyntiä? Se onnistuu siirtomuistutusten avulla! (Löytyy kohdasta Asetukset - Mobiiliasetukset.)

Last edited by GM-WallyOop at 11/16/2010 3:30:46 PM

This Post:
00
159686.4 in reply to 159686.3
Date: 12/20/2010 12:55:08 PM
Overall Posts Rated:
587587
SuperRewards, kausi 15 ja BuzzerBeta:

Koska seuraavilla uutuuksilla voi olla vaikutusta joukkueiden kausien vaihteen suunnitelmiin (ja koska edessä on joululoma), julkistamme nyt poikkeukselliseen aikaan muutamia uudistuksia.

Ensinnäkin, olemme aina pyrkineet tekemään BuzzerBeaterista mahdollisimman helposti lähestyttävän kaikille käyttäjillemme. Olemme jo koittaneet kaverikutsuja ja tänään lisäämme vielä valikoimaan SuperRewards-järjestelmän. Tässä järjestelmässä voit suorittaa erilaisten mainostajien tarjouksia (monet niistä ovat ilmaisia) ja ansaita siten Supporter-pisteitä. Kun olet kerännyt riittävästi Supporter-pisteitä, voit saada Supporterin ilmaiseksi!

Haluamme onnitella Ragansia ja hänen joukkuettaan BK TUKUMS:ia voitosta BuzzerBeaterin Parhaissa. Finaalissa kaatui Gonza8:n C.S Larrañaga värikkäiden ja paljon keskustelua herättäneiden vaiheiden jälkeen! Onnittelut myös käyttäjälle გიორგი, joka nappasi itselleen ilmaisen Supporterin BBP-veikkauksen voittajana. Myös toiseksi sijoittunut Belendor (6 kuukautta) ja kolmanneksi sijoittunut Ziad Mbouh (3 kuukautta) palkitaan Supporter-palkinnoin. Onneksi olkoon! Tämä tulee olemaan viimeinen BBP-turnaus tutussa järjestelmässä, sillä siirrymme uuteen ja toivottavasti entistä kilpailullisempaan kilpailuun 10 kauden ja 7 eri maasta tulleen 7 mestarin jälkeen.
Alkaen kaudesta 15, BuzzerBeaterin Parhaissa tullaan pelaamaan ryhmävaihe ja pudotuspelit! Jokainen osallistujajoukkue pelaa 4 koti- ja 4 vierasottelua arvottuja vastustajia vastaan. Ryhmävaiheen jälkeen 32 parasta joukkuetta jatkavat puolueettomilla kentillä pelattavaan pudotuspelivaiheeseen, jossa päästään jatkoon aina yhdellä voitolla. Vain pelaajat, jotka liittyvät joukkueisiin ennen 32 joukkueen vaihetta, saavat osallistua BBP:n pudotuspeleihin.

Seuraavana julkistuslistalla on pelaajien työehtosopimus kaudella 15. Pelaajat tulevat saamaan aiempaa suuremman osuuden TV-sopimuksista (mikä tarkoittaa, että joukkueiden kuittaaman viikottaisen TV-sopimuksen suuruus pienenee). Vastavuoroisesti pelaajat ovat suostuneet muutokseen, jonka mukaisesti heille maksetaan palkkaa ainoastaan niinä viikkoina, joina heidän joukkueensa pelaavat vähintään yhden kilpaottelun. Lohkossaan 5. tai 8. sijalle sijoittuvat joukkueet eivät siten enää maksa palkkoja pudotuspelien aikana, eivätkä pudotuspeleissä ensimmäisellä viikolla karsiutuvat joukkueet maksa palkkoja toisella pudotuspeliviikolla. Pudotuskarsintaan osallistuvat joukkueet maksavat toisella pudotuspeliviikolla palkkoja ainoastaan siinä tapauksessa, että karsinnan ratkaisuottelu pelataan toisella viikolla.

Lopuksi, esittelemme uuden kehitysidean: BuzzerBeta. Tämä on järjestelmä, jossa kokeillaan uusia ominaisuuksia, jotka saattavat osoittautua hyviksi (tai sitten eivät). Yhteisöllä on mahdollisuus kertoa meille, pitäisikö nämä ominaisuudet pitää osana pelinä. Ensimmäisenä kokeiltavana on Pelaajaroolit, jonka tarkoituksena on osoittaa pelaajan toteutunut rooli joukkueessa (ei siis pelaajan ideaalirooli tai mikä se olisi ehkä ollut ilman loukkantumisia) kuluneen kauden sarjaotteluissa. Ominaisuudessa on oletettavasti parannettavaa, ja teidän roolinanne onkin kertoa meille haluatteko nähdä enemmän vastaavia ominaisuuksia. BuzzerBeta-ominaisuuksia voidaan koska tahansa lisätä, poistaa, korvata tai muokata.

Onnea pudotuspeleihin!