Δημιουργία site για το BuzzerBeater
Αρχικό πλάνο (κυρίως μενού)
1.Θα υπάρχει section για την πορεία των ομάδων στην A1
2.Επίσης ανάλυση και σχολιασμός για παιχνίδια του ελληνικού κυπέλλου.
3.Ανάλυση και σχολιασμός για παιχνίδια του B3
4.Στιγμιότυπα από σημαντικά παιχνίδια όπως και παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο!
5.Μεταγραφες ( θα παρουσιάζονται και θα σχολιάζονται οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες μεταγραφές που πέφτουν στην αντίληψή μου)
6.Ανάλυση και σχολιασμός για παιχνίδια της Εθνικής ανδρών και νέων.
7.Ειδικό Section με συνεντεύξεις προπονητών από διάφορες ομάδες (Θα προσπαθήσω να υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης μέσω του skype)
Διάφορα
1.Chat room
2.Flash games (μόνο μπασκετικά)
3.Λίστα με τα λογότυπα των ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος ( και σχολιασμός αυτών, ίσως υπάρξει διαγωνισμός καλύτερου λογότυπου)
αυτά προς το παρόν, το site θα ''χτιστεί'' στην πλατφόρμα του γνωστού μας Blogger (δηλαδή με κατάληξη σε blogspot.com), αν διαπιστώσω ότι το site θα έχει αντίκτυπο και συμμετοχή από τους έλληνες managers, τότε θα αγοράσω domain name ώστε να φάινεται ποιο επαγγελματικό.
Πως σας φαίνεται;
Τι θέλω απο σας;
Απλά να συμμετέχετε και να παρακολουθείτε το site και επίσης ένα ενθαρρυντικό σχόλιο για το ξεκίνημα θα μου δώσει δύναμη και θα με γεμίσει με αυτοπεποίθηση για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.
Επίσης όσοι προσφερθείτε να συμμετάσχετε ενεργά στο site, δηλαδή να βοηθήσετε σε ότι νομίζετε εσείς πάνω στο αρχικό πλάνο που έφτιαξα!!!
Επίσης, είναι δεκτές και οι δικές σας προτάσεις για το μενού του site!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσπαθώ να κάνω αυτό το site ώστε να μην επηρεάσει το forum, όσο αναφορά την θεματολογία του. Θα είναι κάτι το διαφορετικό.
ΥΓ. Είμαι άριστος γνώστης στην πλταφόρμα του blogger, To site θα δείχνει ''επαγγελματκό''!