Tere kõigile!
Otsustasin kandideerida veel 2-hooajaliseks tsükliks Eesti Rahvuskoondise treeneriks. Kes veel ei tea, siis olen seda ametit pidanud viimased 4 hooaega ja huvi ning soov on jätkata suures osas samade meestega veel 2 hooaega. Tulemustest on ette näidata esmakordne jõudmine EMil alagrupist edasi 12 hulka hooajal 11 ja maailma rankingus 17. koht. Selge, et need tulemused on vaja nüüd üle lüüa! Eelkõige sooviks järjest tiheneva konkurentsi kiuste head mängu näidata EMil.
Veel olen alati pidanud üheks tähtsaimaks osaks treeneri töös mängijate ja nende omanikega suhtlemist, juhendamist, suunamist. Usun, et see on mul hästi õnnestunud ja selle töö viljaks võib praegu pidada nii mõndagi asendamatut mängijat koondises. Nimi Märt Raud (maailmas palganõudelt 2. mängija) ja ka teised pikad ei vaja loodetavasti lähemat tutvustamist. Viimaste hooaegadega arenenud keskmängijad on Eestil täitsa maailmatasemel. Juba üleelmine hooaeg võtsin fookusesse tagameeste maailmatasemele järgi aitamise, suunamise ja loodaks ses vallas väärt tulemusi varsti ka näha. Kesk- ja tagamängijate vahele jäävad veel muidugi võtmerolliga ääred, keda samuti vaja Euroopa- ja maailmatasemel edukaks mängimiseks BB mängumootorile sobivate oskustejaotusega vormida. Potentsiaalsete meeste jälgimine ja trenni utsitamine jääb ka edaspidi üheks tähtsaimaks ülesandeks, et tulevikus eestlastest mängumeeste tase oleks võimalikult lähedal tipule ja alati oleks valikuvõimalus võtmemängija asendamiseks.
Tahan tänada kõiki koondisemängijate omanikke, kes on jätkanud meeste treenimist ning hoidnud mänguminuteid kontrolli all. Loodan, et me koostöö jätkub ka järgneval kahel hooajal.
Kui mu valitud tee ja visioon tundub sümpaatne, siis anna oma hääl Kossuhundile siin:
(/country/41/ntelection.aspx)Treenige eestlasi!