BuzzerBeater Forums

Poland - III.10 > Poznajmy się!!

Poznajmy się!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
170081.1
Date: 1/12/2011 9:32:51 AM
Overall Posts Rated:
88
Już w innym temacie o tym pisałem. Kto ma ochotę dać się poznać innym to zapraszam :))

Mam na imię Arek. Mam 17 lat i mieszkam w Warszawie. Jestem zawodnikiem Poloni Warszawa i oczywiście gram w koszykówkę. Moja przygoda w BB zaczęła się około rok temu. W pierwszym sezonie awansowałem a potem 2 sezony bez sukcesu w IV lidze, ale miałem w niej naprawdę wysoki poziom, tak samo zresztą jak i w zeszłym sezonie, ale sam poświęciłem grze wiele czasu i z pomocą Adama McReala zrozumiałem troche wiecej w grze i awansowałem do Was. Cóż na razie to tyle, jakbym coś ciekawego jeszcze miał do napisania to dopisze :)) Wasza kolej panowie ;)

PS. Nie ma u nas żadnej pani menager?? :P

From: BAJO
This Post:
00
170081.2 in reply to 170081.1
Date: 1/12/2011 10:12:51 AM
Overall Posts Rated:
22
no to jedziemy.

Mam na imię Mateusz, mam 20 lat, obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale pochodze z Lubina. Jestem studentem dziennym pierwszego roku górnictwa i geologii. Ze sportem jestem związany od dziecka i do dziś się nim interesuje w każdej postaci. Piłka nożna, koszykówka, w szczególności NBA, siatkówka. Uwielbiam oglądać mecze tychże dyscyplin. W szkole średniej należałem do kadry drużyny siatkarskiej jako rozgrywający. Teraz tylko rekreacyjnie pobiegam za piłką lub coś poodbijam.

Moja kariera w BB rozpoczęła się w IV lidze, gdzie dostałem drużyne pod koniec sezonu na ostatnim miejscu. Nie miałem za bardzo możliwości i spadłem ze swoją drużyną do V ligi. Tam od razu w pierwszym sezonie udało mi się awansować do przyjemnej IV ligi, którą bardzo dobrze wspominam. Pierwszy sezon był rozpoznawczy i udało mi się wejść do PO, ale nie awansować, natomiast już w drugim sezonie w tej lidze udało mi się zdobyś mistrza i awansować no i trafiłem do tejże ligi, z której jestem zadowolony, lepiej trafić nie mogłem :) no i reszte już mniej więcej znacie, jestem przeciętniakiem ligowym i walcze jak moge :) w zeszłym sezonie niespodziewanie wskoczyłem do PO, ale mecz z TS nie dał mi za bardzo szans na walke.

Jeszcze tak na koniec dodam, że moim współlokatorem na studiach jest mananger o nicku PLAZMA, dla wszystkich, którzy znają naszą historie w BB :)

A swoją drogą, przydałaby się jakaś ciekawa pani manager, czemu nie :)

From: mucha8
This Post:
00
170081.4 in reply to 170081.1
Date: 1/12/2011 3:17:07 PM
Overall Posts Rated:
1919
Nom to lecimy: Co bym nie był anonimowy to nazywam się Piotr Muszyński, pochodzę z Piły i tutaj również mieszkam. Lat 20 na moim koncie (jeszcze 2tyg i wjedzie 21). Jestem studentem II roku PWSZ w Wałczu, gdzie kształcę się na kierunku wychowania fizycznego (pisząc te słowa powinienem się uczyć na jutrzejsze koło z psychologii ;pp ). Interere się oczywiście sportem głównie BASKET w którego pogrywam. Ogładam NBA (każdy meczyk LA Lakers na żywo, jeśli ktoś również ich ogląda live to zapraszam na chata: http://jeziorowcy.chatango.com/ W moim mieście jest II ligowa drużyna w kosza, która w tym sezonie jest tam beniaminkiem. Na razie się nie spieszę co by tam grać, ale myślę i chciałbym rozpocząć z nimi treningi od przyszłego sezonu. Natomiast na meczach pełnię funkcję sędziego funkcyjnego ;))
Hmmm co tu jeszcze: z muzyki to słucham reggae i HH ale tylko w wydaniu Polskim. Oczywiście czasem znajdą się również i nuty z innego gatunku, które przesłuchuje.
Należę do Salezjańskich Wspólnot Ewangelizacyjnych ;pp ;D;D tak nawiasem wspominając ;D;D

BB:
Zespół objąłem pod koniec IV sezonu gdzie dostałem drużynę kompletnie nieogarniętą, a zresztą co ja będę mówił wystaczy spojrzeć:
Sezon 14, team pila lakers - spadek z ligi Polska II.4
Sezon 14, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 128 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 13, team pila lakers - wygrana w barażach i utrzymanie się w lidze Polska II.4
Sezon 13, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 4096 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 12, team pila lakers - awans do fazy play-off w lidze Polska II.4
Sezon 12, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 1024 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 11, team pila lakers - zdobycie mistrzostwa ligi Polska III.16
Sezon 11, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 256 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 10, team pila lakers - półfinały fazy play-off w lidze Polska III.16
Sezon 10, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 1024 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 9, team pila lakers - przegrana w barażach i spadek z ligi Polska II.2
Sezon 9, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 2048 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 8, team pila lakers - zdobycie mistrzostwa ligi Polska III.1
Sezon 8, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 1024 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 7, team pila lakers - awans do fazy play-off w lidze Polska III.1
Sezon 7, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 256 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 6, team pila lakers - półfinały fazy play-off w lidze Polska IV.38
Sezon 6, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 2048 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 5, team pila lakers - finał fazy play-off ligi Polska IV.38
Sezon 5, team pila lakers - zakwalifikowanie się do grupy najlepszych 1024 drużyn w rozgrywkach o Puchar Polski
Sezon 4, team pila lakers - przegrana w barażach i spadek z ligi Polska IV.38

Obecnie pełnię rolę skauta reprezentacji U21, a pozycją którą objąłem rok temu są silni skrzydłowi (PF) wtedy 18latkowie, teraz już rok starsi.

I chyba wszystko ;)) trochę za dużo o sobie opowiedziałem, ale jak to mówią: "jak się bawić to bez gaci" ;D;D
Pozdrawiam innych menadżerów

This Post:
00
170081.5 in reply to 170081.4
Date: 1/14/2011 9:38:54 AM
Overall Posts Rated:
44
Jestem Kuba i mam 17 lat. Pochodzę z "metropolii" - Sławianowa (nazwę klubu wziąłem od lokalnego klubu piłkarskiego) leżącej na północnych krańcach Wielkopolski (więc do muchy nie mam zbyt daleko). Do moich głównych zainteresowań należą sport i muzyka. Ze sportu preferuję oczywiście koszykówkę, ponadto lubię piłkę nożną, hokej na lodzie i lekkąatletykę. Jeśli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego co mi się akurat spodoba ze wskazaniem jednak na amerykańskiego Rocka i R&B. Jestem fanem OKC Thunder i choć z powodu zbyt słabego łącza nie mogę oglądać meczów na żywo, to dopadam powtórki i skróty na bieżąco.
Moja przygoda z BB zaczęła się w ostatnich sekundach 10 sezonu już po playoff. Co ciekawe trafiłem do ligi, którą akurat w tamtym sezonie wygrał nasz ligowy kolega wiślak i jego szreniawa. W sezonie 11 w V lidze nie miałem najmniejszych problemów i od razu ją wygrałem. W sezonie 12 w IV lidze byłem blisko, lecz w finale konferencji pokonała mnie drużyna, która wygrała zarówno sezon zasadniczy jak i playoff. Jednak co się odwlecze to nie uciecze i w sezonie 13 już nie było nikogo kto byłby w stanie mnie zatrzymać i awansowałem tutaj. W zeszłym sezonie miałem słaby początek, ale po wzmocnieniu się moim obecnym SG, zacząłem wygrywać seriami, co skończyło się awansem do playoff z 4 miejsca w konfie (6 w całej lidze) choć na 2 mecze przed końcem byłem jeszcze drugi. Tam po równym meczu odpadłem z Jeżami przez 25 fauli, co mam nadzieję że odbiję sobie jutro.
To by było na tyle:)
Pozdrawiam wszystkich ligowych kolegów:)

Last edited by Jumper 1234 at 1/14/2011 11:20:34 AM