Zakładam wątek bo strasznie niepokoi mnie (i pewnie nie tylko mnie) to co dzieje się z kibicami po spadku w tym sezonie. Czy to jakiś bug? Kurcze nigdy tak nie było. Po spadku mam sprzedanych tylko 571 karnetów, a z ostatniego meczu z biletów dostałem 80k!!! Straciłem na tym jakieś 120k minimum;-( sick!
Wiem, że problem był już od pierwszej kolejki. Widzę, że w drugiej kolejce w II ligach wszystko już w porządku, natomiast w III ligach dalej to samo:/ Wie ktoś o co chodzi i czy to się zmieni? Szczerze mówiąc nie wiem co robić bo wychodzę 200k na minusie:/ sick! Czy jeśli to bug, to możliwe jest żeby BBcy zwrócili straconą kasę? Kurde jak na III ligę -120k to strasznie dużo kasy. Większość spadkowiczów i tak ma problem z kasą, a tu jeszcze takie coś:/
Szczerze mówiąc to wolałbym przegrać 2 pierwsze mecze przez jakiś bug posezonowy niż stracić taką kasę. Te 2 porażki dałoby się jeszcze odrobić, a straconej kasy w III lidze na pewno nie odrobię. Co więcej ta strata pociągnie kolejne straty, bo zaraz okaże się że będę musiał sprzedać zawodnika, którego niedawno kupiłem i stracę procenty z transferu:/ a jak przez to nie awansuję z powrotem do II ligi to rozwój klubu zatrzyma się na kilka sezonów. sick!
Spadkowicze bardzo dostali po tyłku tym sezonie:/ Wielu pewnie będzie musiało się wyprzedać przez ten początek sezonu.