Rozhodl jsem se, že se budu více angažovat ve věci bugů v zápasovém prohlížeči a play-by-play výpisu (ten je jen pro supportery, pokud se nepletu). Play-by-play je tohle
http://www.buzzerbeater.com/match/29883549/pbp.aspx).
Jeden z BB-manů mi včera na globale tvrdil, že na ty bugy nekašlou, tak dostanou šanci, aby od slov přešli k činům (hned jak pořeší ty problémy s permanentkama a návštěvama, které jsou fakt kritické a vypadá to, že dohnaly některé týmy na pokraj bankrotu, byť BB-mani zarytě tvrdí, že hlavní důvody jejich finančních problémů jsou jinde, což je možná částečně pravda, ale jejich bug to akceleroval).
Když narazíte na něco, co se vám bude jevit jako bug v zápasovém prohlížeči (tzn. v komentáři, případně přímo v enginu apod.) nebo v komentáři v Play-By-Play (buď nesmysly nebo nesoulad se zápasovým prohlížečem), tak mi to kopněte do tohoto vlákna, ideálně popis toho, co se stalo a zápas a čas, kdy k tomu došlo. Začneme zápasy od tohoto týdne, aby nemohli tvrdit, že ta chyba už byla opravena. Za bug považujte např. to, že útok trvá více než 24 vteřin, že hráč blokuje spoluhráče a ne soupeře, že to napíše, že míč má jeden tým a čas na útok běží druhému apod.
Já to pak budu tlumočit na bug foru. Chtěl bych to pro ně udělat vyloženě jako challange, kterou pokud splní, tak dostanou něco oni ode mne (třeba sponzorský dar) a pokud nesplní, tak dostanu něco já od nich (třeba doživotní supporter), ale myslím, že na to nepřistoupí. I kdyby na to nepřistoupili to tlumočení na bug forum si vezmu na sebe.