BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 15 part 2

Sezona 15 part 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
173635.1
Date: 2/5/2011 12:42:15 AM
Overall Posts Rated:
22452245
Evo Crit sad ja u novoj temi imam više postova od tebe...he he...ova stara ko da nije ni bila....i molim gospodu sa mogučnošču da ovu temu pocrvene i podebljaju....jer smo staru potrošili.....pozz..e da i stave na vrh popisa

Last edited by marijoh (NTscout) at 2/5/2011 12:42:53 AM

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
66
173635.2 in reply to 173635.1
Date: 2/5/2011 1:22:51 AM
Overall Posts Rated:
22452245
Niš pošto oćito niš nebu od Nomadove prognoze,ja bum napisal za šutljiviju konfu, a ko hoće nek napiše za našu....jer me nekak strah pisati za našu konfu...jer ne vjerujem sinoć sam zgubil od trećeligaša u Private Legaue ...na neutralnom terenu...da čovijek popizdi.....

Evo to su susreti posljednjeg kola ,prije sukobljavanja sa našom Velikom i brbljavijom konfom

5.2.2011 18:00:00 The Sith SuperMachine
Kaj o ovoj tekmi uopće pametnog napisati, jedino hvala Sithu kaj je ipak kupio 5 igrača pa bu Valerosi mogel posstaviti igrače idealno za trening, i još može sačuvati prvu ekipuza idući susret...da se nebi slučajno ozlijedili.....Pobijeda Valerosi

5.2.2011 18:00:00 Jugoplastika Hvar Istra Pula
iako se Jugoplastika logirao 02.02. to mu oćito nije nekaj , jer se očito i dalje ne logira, a i istini za volju i da hoće protiv istre nema baš nikakve šanse, jer je istra prejaka za bilo koga iz naše konfe osim lokarde , a kamoli protiv pulena sa svoje strane.....tak da se i o ovoj tekmi nema baš kaj preveč mudrovati....jedino kaj recimo...istra može igrati sa kombiniranim sastavom da si saćuva važnije igrače za kup i da svi dobiju idealan broj minuta za ovo kolo pa da si digne još malo formu...Pobijeda Istra Pula

5.2.2011 18:00:00 Zvijer-zmaj KK Grnica
....derbi kola jedina utakmica koja se u ovoj konfi isplati komentirati...i o njoj nekaj komentirati, jer sve ostale su ,bljak....

Drugi protiv četvrtoga...jedino kaj je grnica u lošijem položaju pa mora ostaviti i nekaj minuta za kup, igraćima, jer ima jako lijepu mogučnost da ode dalje u kupu, jer ima relativno laganog protivnika...bil bu to sukob vanjskog napada protiv unutrašnjeg, Grnica je jaći na vanjskim pozicijama, dok je Zvijer definitivno najjača na centarskim pozicijama....forma je kod zvijeri dosta bolja nego kod grnice, odnosno ima više igrača na impresivan formi .Dok kod Grnice su većina na odličan...

po meni bu tu odlučivala, dosta prednost domačeg terena, i pristup...i mislim da ak grnica odigra normal ziher dobiva..jedino ak bi zvijer trgala e to je onda sasvim druga prića...ali evo ja dajem prednost Grnici radi ,domačeg terena ,i radi po meni više kvalitetnijih igrača od Zvijeri,,,odnosno boljeg rostera igrača od zvijeri....Pobijeda Grnica

5.2.2011 18:00:00 kk ponko Olympiacos Pulaeus
. e a ovo je još jedna bljak utakmica , pošto ponko ne postavlja ekipu i nije se logirao od 04.01...nema se ni niš komentirati ova tekma 25-0 za Olympicosa i to je to...

sramota ali kaj se tu može moramo još 10 dana pričekati da postane boot , pa bu onda ipak postavljal igrače komp ...pa se bumo mogli boriti za minute za trening....jedino kaj to meni ne paše jer se ja u utorak susrečem sa Olimpacosom...a on bu jako odmoran za razliku od mojih igraća.....

evo toliko od mene , a sad ko hoće našu konfu nek piše

Last edited by marijoh (NTscout) at 2/5/2011 1:25:41 AM

This Post:
00
173635.3 in reply to 173635.2
Date: 2/5/2011 2:14:11 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Evo i ja se bacam na posao s našom konfom...

This Post:
66
173635.4 in reply to 173635.3
Date: 2/5/2011 2:23:55 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Express analiza...

2/5/2011 6:00:00 PM 1 KK Lokarda -- 5 Critters

Postava je složena, ali još sam u dvojbi dal da mi na bekovskim pozicijama startaju Barruffi i Alfirević ili Mimica i Stojanovič...mislim da Velečasni nemože postaviti petorku s kojom bu izgubil da hoće...
Ajde probaj ako možeš... ;-)
Pobjeda Lokarde...

Naravno i Pluton je jučer napisao...

Utakmica bez nekog većeg naboja jer je Critt odustao od borbe za pozicije i okrenuo se treninzima.
Bit će većini klubova (sa vrha ljestvice) lak plijen što se tiče ove sezone.
Lokarda standardno moćan. Ako imate jači vanjski napad on vas zaustavi sa vanskom obranom i digne šut unutarnji i suprotno.
Protiv njega nema riješenja u svim drugim ligama pa ni u ovoj...

2/5/2011 6:00:00 PM 3 ZG-Nomads -- 4 KK Plutoni TV

Derbi naše konfe i TV tekma uz to...Nomad dolazi u goste uvjek neugodnom Plutonu...iako je forma naizgled na Nomadovoj strani dva bitna Plutonova igrača su na maximumu i oni bi morali biti dovoljni za pobjedu jer je Nomad pokazao da mu obrana nije jača strana, uz već odprije poznate nedostatke kao što su izdržljivost i slobodna bacanja na čemu Nomad trenutno radi punom parom...
Mislim da se Pluton neće igrati ovdje nego da će odigrati bar normal kako bi osigurao pobjedu u ovoj važnoj utakmici...
Pobjeda Plutona...

2/5/2011 6:00:00 PM 8 KK MAJSTOR Bednja -- 7 Gripe Team

Mislim da je došlo i Majstorovih 5 minuta...Gripe je trgaonom protiv Marija srozao ENT i tako ostao bez jednog od glavnih aduta za pobjedu u utakmicama protiv direktnih konkurenata...Majstor ovaj put mora dati sve od sebe jer bi se ova pobjeda mogla pokazati ključnom, a forma mu nije u najboljem stanju te je tu u globalu slabiji od Gripa, no forma playa i centra mu ipak daje nadu da može ovo isčupati...

Plutonov komentar od jučer...

Derbi začelja!
Oba dva su bez ijedne pobjede i napokon će jedna od njih oisjetit slast pobjede :o)
Imaju podjednake ekipe malu prednost bi dao KK MAJSTOR-u bezobzira šta je gost. Mislim da je više eksperimentira sa postavama i da bi moga odabrat bolju taktiku od Gripa. No, Gripe su domaćini i to isto donosi svoje prednosti.
Vidit ćemo da li su prošli slavni dane Gripe Team-am

2/5/2011 6:00:00 PM 6 udruga za mesopusne običa... -- 2 dugave

Lagana pobjeda Marija s drugim sastavom...
Istina da mu forma nije najsjajnija no uzimati ovakvu utakmicu se ne propušta, a domaći teren i previsoki i bolji ENT od Udruge, su garancija da će Marijo izbječi bilo kakvo iznenađenje...
Pobjeda Dugava...

Nemožeš ti mene nadmašiti u postovima ove sezone da se na glavu postaviš...=)))

Evo, molim vas ponizno TUĆ za trud...=)))

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 2/5/2011 3:11:35 AM

This Post:
11
173635.5 in reply to 173635.4
Date: 2/5/2011 2:55:45 AM
Overall Posts Rated:
22452245
evo njega odmah napisao dva posta da bude isti ko ja ...ali evo ja sad pišem ovaj da imam jedan više od tebe....

nego što se današnjeg kola tiće ...očito ima malo interesantnih utakmica ...baš bi zato moglo biti iznenađenja...ja još neznam koga bi stavio u momčad da bum siguran da bum pobijedio danas...

This Post:
00
173635.6 in reply to 173635.5
Date: 2/5/2011 3:14:09 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Ma jedan post amo-tamo... =)))

Kivane kad bu ti prilika možeš nas zacrveniti i baciti na vrh...Marijo za svoju analizu naravno imaš TUĆ...

This Post:
22
173635.7 in reply to 173635.5
Date: 2/5/2011 3:14:57 AM
Overall Posts Rated:
637637
..ja još neznam koga bi stavio u momčad da bum siguran da bum pobijedio danas...

Vicko, Vicko, Vicko, Vicko, Vicko... glas naroda... okupio se narod pred upravom i jasno izražava svoje zahtjeve...

This Post:
00
173635.8 in reply to 173635.7
Date: 2/5/2011 3:52:19 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795

Vicko, Vicko, Vicko, Vicko, Vicko... glas naroda... okupio se narod pred upravom i jasno izražava svoje zahtjeve...

Tako je...red je da igra ponos i nada kluba u domaćoj tekmi...

This Post:
11
173635.9 in reply to 173635.6
Date: 2/5/2011 4:01:24 AM
Overall Posts Rated:
22452245

Kivane kad bu ti prilika možeš nas zacrveniti i baciti na vrh...Marijo za svoju analizu naravno imaš TUĆ...

jesemti , ja sam tebi zaboravio dati tuć ...ali sad to ispravljam ...

a evo i tebi moa....sinoč sam se načitao foruma iz tvoje lige tam si glavna faca..he ,he ...a vidim da je i crit tam počel pametovati ....pa red je da se i ja priključim...:::)))

This Post:
00
173635.10 in reply to 173635.9
Date: 2/5/2011 4:35:01 AM
Overall Posts Rated:
637637

jesemti , ja sam tebi zaboravio dati tuć ...ali sad to ispravljam ...

a evo i tebi moa....sinoč sam se načitao foruma iz tvoje lige tam si glavna faca..he ,he ...a vidim da je i crit tam počel pametovati ....pa red je da se i ja priključim...:::)))

a to se mora svaki put naglasit tko je tućnio? a eto i ja sam vas tućnio for anal-izaciju :))
ah, moj forum, mrtvilo bio s sad je na 3-4 imena. svima sam posla PM, neki se nisu udostajali ni odgovorit, 50% ih reklo da nema vremena, 25% ih reklo e super imam ja pitanja i nikad se nije pojavio na forumu i 25% (nas 4 iz te lige) smo na forumu. uz stare iskusnjare ray, ti i ponekad kolega iz ex-III.4 lige (cibona knin) i tvoj poznanik preko vukoje.

This Post:
00
173635.11 in reply to 173635.10
Date: 2/5/2011 5:01:53 AM
Overall Posts Rated:
637637
treant , pusti ti njih ...ovo sve ide kod mene...a za ostalo se bumo mi interno dogovorili....pusti podanike nek se oni za sebe brinu ...važan je samo gazda...tj ja...he,he...::))

jebeš mačku kojoj miševi kolo vode... s toga odojak i gajba večini a ti se snalazi...:)))

Last edited by Moa1 at 2/5/2011 5:02:22 AM