Niš pošto oćito niš nebu od Nomadove prognoze,ja bum napisal za šutljiviju konfu, a ko hoće nek napiše za našu....jer me nekak strah pisati za našu konfu...jer ne vjerujem sinoć sam zgubil od trećeligaša u Private Legaue ...na neutralnom terenu...da čovijek popizdi.....
Evo to su susreti posljednjeg kola ,prije sukobljavanja sa našom Velikom i brbljavijom konfom
5.2.2011 18:00:00 The Sith SuperMachine
Kaj o ovoj tekmi uopće pametnog napisati, jedino hvala Sithu kaj je ipak kupio 5 igrača pa bu Valerosi mogel posstaviti igrače idealno za trening, i još može sačuvati prvu ekipuza idući susret...da se nebi slučajno ozlijedili.....
Pobijeda Valerosi5.2.2011 18:00:00 Jugoplastika Hvar Istra Pula
iako se Jugoplastika logirao 02.02. to mu oćito nije nekaj , jer se očito i dalje ne logira, a i istini za volju i da hoće protiv istre nema baš nikakve šanse, jer je istra prejaka za bilo koga iz naše konfe osim lokarde , a kamoli protiv pulena sa svoje strane.....tak da se i o ovoj tekmi nema baš kaj preveč mudrovati....jedino kaj recimo...istra može igrati sa kombiniranim sastavom da si saćuva važnije igrače za kup i da svi dobiju idealan broj minuta za ovo kolo pa da si digne još malo formu...
Pobijeda Istra Pula5.2.2011 18:00:00 Zvijer-zmaj KK Grnica
....derbi kola jedina utakmica koja se u ovoj konfi isplati komentirati...i o njoj nekaj komentirati, jer sve ostale su ,bljak....
Drugi protiv četvrtoga...jedino kaj je grnica u lošijem položaju pa mora ostaviti i nekaj minuta za kup, igraćima, jer ima jako lijepu mogučnost da ode dalje u kupu, jer ima relativno laganog protivnika...bil bu to sukob vanjskog napada protiv unutrašnjeg, Grnica je jaći na vanjskim pozicijama, dok je Zvijer definitivno najjača na centarskim pozicijama....forma je kod zvijeri dosta bolja nego kod grnice, odnosno ima više igrača na impresivan formi .Dok kod Grnice su većina na odličan...
po meni bu tu odlučivala, dosta prednost domačeg terena, i pristup...i mislim da ak grnica odigra normal ziher dobiva..jedino ak bi zvijer trgala e to je onda sasvim druga prića...ali evo ja dajem prednost Grnici radi ,domačeg terena ,i radi po meni više kvalitetnijih igrača od Zvijeri,,,odnosno boljeg rostera igrača od zvijeri...
.Pobijeda Grnica 5.2.2011 18:00:00 kk ponko Olympiacos Pulaeus
. e a ovo je još jedna bljak utakmica , pošto ponko ne postavlja ekipu i nije se logirao od 04.01...nema se ni niš komentirati ova tekma
25-0 za Olympicosa i to je to...
sramota ali kaj se tu može moramo još 10 dana pričekati da postane boot , pa bu onda ipak postavljal igrače komp ...pa se bumo mogli boriti za minute za trening....jedino kaj to meni ne paše jer se ja u utorak susrečem sa Olimpacosom...a on bu jako odmoran za razliku od mojih igraća.....
evo toliko od mene , a sad ko hoće našu konfu nek piše
Last edited by marijoh (NTscout) at 2/5/2011 1:25:41 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!