BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Tájékozatlanság

Tájékozatlanság (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
177369.1
Date: 3/13/2011 5:56:16 AM
Overall Posts Rated:
11
Sziasztok!

Nem tudom Valaki felvetette-e már ezt a dolgot,nem tudom valahol nincs-e már megválaszolva kérdésem,észrevételem.

Szóval:

Miért van az,hogy 1 játékos 31 000 TSI-vel kezdi a mérkőzést,és bár nem a posztjára történik az edzés,kikap a csapat.

DE MIÉRT ESIK LE A TSI-E 10 000-re????????

Más játékokban amiket játszom még ilyen paraméterekkel is,tehát nem posztjára történik az edzés,csapat kikap,de ezek ellenére legrosszabb esetben is nem fejlődik a TSI-e,de általában kis mértékben fejlődni szokott. Ha posztjára történik az edzés akkor mindig nő a TSI-e,függetlenül attól,hogy nyer,vagy kikap a csapat. De azért ekkorát nem esik a TSI-e.

Építgetem a Csapatomat,lehet nem jól,de azért ez a dolog elgondolkodtat,hogy valóban olyan komoly játék-e a Buzzer,mint eddig tapasztaltam,illetve írták itt,és más menedzser játékok fórumain,hogy mennyire "élethű" ez a játék.

Üdv:KissLaci

From: Chosen

This Post:
00
177369.2 in reply to 177369.1
Date: 3/13/2011 6:19:32 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Szia!

Elöljáróban szögezzük le, hogy egy játékos TSI-jének változása, a csapat veresége/győzelme és az edzés között semmilyen összefüggés nincs.(Kivéve az edzés részben, azt lásd később.)
A TSI csupán egy mutatószám, ami a játékos pillanatnyi játékerejét mutatja egy adott héten, amit a skillek és a forma alapján számolnak ki.
A TSI minden pénteki edzés után változik, de nem közvetlenül az edzés miatt általában. Kivéve, ha fejlődött valamelyik játékos, mert ilyenkor változnak a skilljei, ergo a TSI-számítás alapja is. Nagyobb hatással van azonban rá a forma, amely viszont az azt megelőző játékhét 3 meccsén játszott percek függvénye. Nagyon részletesen nem mennék most bele, de az ideális a 60 perc játékidő, ekkor a legnagyobb a valószínűsége, hogy nő a forma (és vele a TSI), vagy ha 9-es (ami a maximum), akkor szinten marad. Íme a már sokat idézett forma grafikon: (http://buzzerbeater.hu/linked_stuff/forma.jpg).

Last edited by Chosen at 3/13/2011 6:20:18 AM

This Post:
00
177369.3 in reply to 177369.1
Date: 3/13/2011 6:23:42 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ez mind hasznos tanács, amit kaptál!

Szerintem szard le a TSI-t. Ez nem hattrick. Itt a fizetés és forma alapján tudod nagyjából eldönteni, hogy ki a jobb. Bár itt csak szezon végén fog emelkedni a fizetés, de a saját játékosaidat nyilván tudod tartani, ki mennyit fejlődött, milyen játékerőt képvisel. :)

From: Dawa

This Post:
00
177369.4 in reply to 177369.1
Date: 3/13/2011 7:40:57 AM
Overall Posts Rated:
106106
Hali!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a TSI itt csak egy iránymutató, miként az értékelések is.
Olvasd el a szabályzatot, olvass sok-sok fórumot, nézd meg a külső Wiki-t, használj kiegészítőket és próbáld ki az elképzeléseidet.
A közösség szerencsére aktív. Van pl. civil kezdeményezésű mentor program is (154574.1).

Ha ez a játék is pont olyan lenne, mint a többi menedzser játék és úgy kéne játszani, mint a többit, akkor vajon hogy lehetne élethűbb? :)

Üdv:
D.

Last edited by Dawa at 3/13/2011 7:41:35 AM

This Post:
00
177369.5 in reply to 177369.1
Date: 3/13/2011 10:37:22 AM
Quahog Toy Boys
II.1
Overall Posts Rated:
8989
az előzőekhez hasonlókat tanácsolnék én is: ne foglalkozz a TSI-vel (szabad fordításban: Teljesen Szükségtelen Index), olvasd el alaposan a wikit, jelentkezz a mentorprogramba.

illetve még azt is, hogy ha kérdésed van, akkor azt, kérlek, a Kérdés és csevegő topikban tedd fel :)