BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > be is fejeztem

be is fejeztem (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
177469.1
Date: 3/14/2011 10:12:13 AM
Overall Posts Rated:
11
Sziasztok!

Olvasgatva a kérdésemre adott válaszokat,úgy néz ki már meg is bántam,hogy belevágtam ebbe a játékba.
Lehet nem hattrick,de ott vannak emberek akik segítenek a kezdőknek ... ja és nem kell külön kuncsorogniuk a kezdőknek,hogy kapjanak segítséget a "menőktől".
Szóval mivel itt kuncsorogni kell a kezdőknek,hogy valamelyik "menő" lealacsonyodjon hozzá,és segítséget nyújtson a sikeres csapatépítéshez el is ment a kedvem ettől a játéktól. Inkább maradok a már működő csapataimnál. Szerencsére szombat óta van Bajnok Csapatom is,igaz nem kosár,ha nem kézilabdában,de Bajnoknak nevezhetem magam. 18 meccsből 1 vereség,és 1 döntetlen mellett 16 győzelemmel. Egy másik kosaras játékban 4. helyezett vagyok,a másikban pedig per pillanatban 7.,de ott legalább akadtak önkéntes segítők,nem kellett kuncsorognia a kezdőnek,és könyörögni valamelyik "nagymenőnek",hogy segítsen 1 picit. Mivel itt úgy látom így megy a dolog,hát inkább befejezem,és nem alázkodom meg.

Sziasztok

From: Chosen

This Post:
11
177469.2 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 10:21:15 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Kinek kellett kuncsorognod, és ki nem segített? Ahogy te is írtad, kaptál választ a kérdéseidre, amit feltettél. Szerintem elég részleteset. Ha hiányérzeted volt rákérdezhettél volna, nem tetted... Ezek után azzal vádolni a játékostársaidat, hogy "nem alacsonyodnak le hozzád", már megbocsáss, de elég nagy pofátlanság.
Ha nem tetszik, szíved joga nem játszani a BB-vel, de ez alig hiszem, hogy a többi játékos hibája. Sok sikert a többi csapatodhoz, amihez ezek szerint volt elég türelmed, ellentétben ezzel...

This Post:
00
177469.3 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 10:24:49 AM
Overall Posts Rated:
190190
Na ezt nem értem. Kaptál segítséget, a fórumos kérdésed alapján a szabályzatot nem olvastad el, a legjobb tudásuk szerint segítettek neked. Itt is van segítség, ezt hívják mentorprogramnak. Senkinek nem kell kuncsorognia, ha kérdése van, ír a fórumba, és segíteneki neki, mint ahogy neked is tették, könyörgés nélkül. Ha a kérdésedre 2 kimerítő válasz nem elég segítség, akkor nem tudom, mire számítottál. Viszont villámgyorsan törölni kéne a többieket riasztó hozzászólásod, mivel nem fedi a valóságot.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
177469.4 in reply to 177469.3
Date: 3/14/2011 10:43:16 AM
Overall Posts Rated:
173173
Egyetértek, topik kéretik záratni.

This Post:
00
177469.5 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 10:46:16 AM
Overall Posts Rated:
6060
Haha, nekem úgy tűnik, hogy Te nem tudsz leszállni a magas lóról. Abból, hogy leírod, hogy milyen sikeres vagy más játékokban, ez ki is világlik: nyilvánvaló nagyzolás, ami nem tartozott volna ide. Az általad "menőnek" nevezettek rengeteg iránymutatást adtak szerintem. További sok sikert a sikeres játékaidban!

üdv:
e.

This Post:
00
177469.6 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 11:45:51 AM
Overall Posts Rated:
2525
A fórumon található emberek legtöbbjét jószándékú, segítőkész embernek ismertem meg, nem tudom miről beszélsz "lealacsonyodás" címszó alatt.

Csak jelentkezned kellett volna a mentor programba. Bár ezek alapján lehet, hogy az sem lett volna elég jó neked..

From: Dawa

This Post:
00
177469.7 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 1:18:04 PM
Overall Posts Rated:
106106
Hali!

Csűrheted-csavarhatod a mondókádat ahogy csak akarod, Te azzal a szándékkal regisztráltál ide, hogy "jól megmondhasd" a magadét és jól beszólj, a maga játék nem is érdekelt.

Nagy Bajnok vagy, olyan, akire érdemes felnézni. Örülök, hogy büszke vagy, Magadra, a teljesítményedre és amit képviselsz!
Igazad van, nem való Neked egy ilyen ostoba játék, ne is próbálkozz vele.

Szevasz.

Nem fogsz hiányozni senkinek.

Last edited by Dawa at 3/14/2011 1:20:14 PM

Message deleted
This Post:
11
177469.9 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 2:52:36 PM
Overall Posts Rated:
411411
Köszönjük, hogy megtiszteltél minket a regisztrációddal.én kérek elnézést a többiek nevében, hogy segíteni próbáltunk.egy játékban sincs olyan mentor program, amit mi itt bevezettünk.mindenki személyre szabott tanítót kap ez egyedül álló szerintem.időnket energiánkat fektetjük a felnövekvő managerek képzésére.saját magunknak nevelünk konkurenciát.de mind ezt örömmel, mert a közösség, jó a játék,és fenomenálisan van összerakva az egész!

Neked pedig annyit tudok csak mondani:

Indul a busz... indul a busz......

This Post:
00
177469.10 in reply to 177469.9
Date: 3/14/2011 3:15:43 PM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Abba hagyom én is... az ivást (na, jó, a fröccsömet még megiszom)
Nem érdemes mérgelődni, aki nem hagyja, azon nem lehet segíteni. Nagy veszteség talán nem érte a társadalmat.
Még néztem is, hogy pár órán belül vagy öten is segítettetek neki, de ha nem, hát nem!

Nem erőszak a disznótoll! :)

Laci te,... rontom-bontom...

This Post:
00
177469.11 in reply to 177469.1
Date: 3/14/2011 4:40:09 PM
Overall Posts Rated:
2020
Ezt most nem értem. Másik játékban akkor ez hogy is megy, kuncsorgás nélkül? Magyarázd el nekem légyszi, kicsit kuncsorgok, ha kell. Arra gondolok, hogy regisztrálok, és rövid időn belül kapok egy levelet egy önkéntes segítőtől, hogy: "Figyelj, én egy önkéntes segítő vagyok, így és így csináld a játékot, ezt, meg ezt a játékost vedd meg, erre és erre költsd a pénzed. Valamint, ilyen és ilyen taktikát állíts be a mérkőzésen"? És mindezt kérdés, és kérés nélkül. Na, látod, nekem ettől a játéktól menne el a kedvem. Tudod, aki elkezd egy játékot, az a minimum, hogy megismerje a szabályokat. Másként hogyan akar játszani? erre 2 lehetőség van:
1. ELOLVASSA a szabályokat, meg a súgót
2. MEGKÉRDEZI a régebb óta játszókat. (Esetleg, miután elolvasta a szabályzatot, meg a súgót).

TE a 2. lehetőséget választottad. Szerintem korrekt válaszokat kaptál. Aztán pedig nyitottál egy új topicot, és elkezdted fikázni azokat, akik segíteni akartak. Inkább nem kommentálom. Jó lenne, ha inkább magadba néznél, és megvizsgálnád, kinek a készülékében van a hiba. Én megtettem.

Sok sikert az egyéb játékaidban! Na meg ebben is, ha esetleg meggondolnád magad, s mégis maradnál. És kérdezz nyugodtan, nem kell kuncsorogni. Hidd el, szívesen fognak neked segíteni a játszótársaid. Mert ez egy tényleg ragyogó KÖZÖSSÉG!

Tudi