Ezt most nem értem. Másik játékban akkor ez hogy is megy, kuncsorgás nélkül? Magyarázd el nekem légyszi, kicsit kuncsorgok, ha kell. Arra gondolok, hogy regisztrálok, és rövid időn belül kapok egy levelet egy önkéntes segítőtől, hogy: "Figyelj, én egy önkéntes segítő vagyok, így és így csináld a játékot, ezt, meg ezt a játékost vedd meg, erre és erre költsd a pénzed. Valamint, ilyen és ilyen taktikát állíts be a mérkőzésen"? És mindezt kérdés, és kérés nélkül. Na, látod, nekem ettől a játéktól menne el a kedvem. Tudod, aki elkezd egy játékot, az a minimum, hogy megismerje a szabályokat. Másként hogyan akar játszani? erre 2 lehetőség van:
1. ELOLVASSA a szabályokat, meg a súgót
2. MEGKÉRDEZI a régebb óta játszókat. (Esetleg, miután elolvasta a szabályzatot, meg a súgót).
TE a 2. lehetőséget választottad. Szerintem korrekt válaszokat kaptál. Aztán pedig nyitottál egy új topicot, és elkezdted fikázni azokat, akik segíteni akartak. Inkább nem kommentálom. Jó lenne, ha inkább magadba néznél, és megvizsgálnád, kinek a készülékében van a hiba. Én megtettem.
Sok sikert az egyéb játékaidban! Na meg ebben is, ha esetleg meggondolnád magad, s mégis maradnál. És kérdezz nyugodtan, nem kell kuncsorogni. Hidd el, szívesen fognak neked segíteni a játszótársaid. Mert ez egy tényleg ragyogó KÖZÖSSÉG!
Tudi