Bol by som rad keby sme sa v tomto vlakne predstavili a povedali ostatnym nieco o sebe. Kedze som to tu vytvoril tak zacnem sebou.
Takze, volam sa Richard, vek vam nenapisem, ale mozete si tipnut (poviem, ci spravne:)), studujem na osemrocnom gymnaziu v Ziline.
BB sa venujem jednu sezonu (minulu sezonu som odohral iba jeden zapas, a postupil som vdaka botom v lige).
Venujem sa uz peknych 5 rokov aktivne florbalu. Skoda ze tento sport sa na slovensku nehra na profesionalnej urovni, lebo je to rychly, technicky a dynamicky sport podobny hokeju ci hokejbalu(len bez zbytocnych nebezpecnch narazeni na mantinel a podobnych veci). Dalej sa trosku pasivnejsie venujem basketbalu a ked mam cas zabehnem do posilky.
Pozorne sledujem zapasy NBA v co najvacsom mnozstve, som velky fanusik LA Lakers a Kobeho ;). Tento rok sa velmi dobre dari aj zilinskym basketbalistom v slovenskej extralige, takze sem tam skocim aj na nejaky z domacich zapasov.
To je asi vsetko co ma teraz napadne, takze kludne sa pytajte a prispievajte svojimi "zivotopismi":).