Tvojo sporočilo bingo prevede tako
Translate
既然你請求幫助。 ( (( (買的時候你幫助) ) )我有英文的,因為某些版本的Bing打擾你和我硬是寫了我的意見。
轉會名單統計:這個球員已經被瀏覽27次上市以來,目前3名管理人員書籤。
所以你每次點擊看數字poveča.Računalnik加入那些已經i.Torej經銷商和意見,對我而言,我和其他一個,這也是klknil.Ne的考慮所有其他人都看過了但它不是kliknili.To幫助我們了解是否有人誰買的球員在我們旁邊,或等待啟動以來, 27號,在那裡再次檢查,如果這種變化是3倍之間,他看了30次看到的最後sekundo.To如果說, 10倍, 37 times.To在每個igralcu.No通知時,我ugotavljl我特意改變的數量從17日至27日,我檢查我是否有prav.Izkazalo是imam.To不說我我發現,我想我可以自己填寫,但我敢肯定,這是真的。
作為訂閱NINAM的一切objavlam包vse.lp的
evo, tako te razumem jaz in še kdo drug

Last edited by Petracarek at 10/20/2013 1:14:56 AM
Ker ste prosili za pomoč. (((Nakup, vam pomaga))) so v angleščini, ker nekatere različice Bing vas moti in sem pravkar napisal svoj pogled.
Seznam statistike: igralec dostop 27-krat od obrobljanje zaznamek 3 upravljavci.
Torej, vsakič, ko kliknete videti digitalni pove ČSFR a. Ra ČSFR unalnik pridružil tistim je i.Torej trgovec in poglede na sem,, jaz in drugi a a, to je klknil.Ne za menijo drugi ljudje so videli imel je šele to ne kliknili.To pomoč, razumevanje, ali je bil kdo kupiti igralcev v smo zraven, ali čaka začel yilai, 27th,, ponovno preverite, če se to spremeni je 3-krat krat Zhijian, glej on je 30-krat vidimo na zadnjo sekundo. Reči, da je 10-krat, 37 krat. V vsaki igralcu.No obveščanju, sem ugotavljl namerno spreminja iz 17., preverim, če imam na prav.Izkazalo je imam.To sem našel sem, mislim, da sem lahko izpolni, vendar sem prepričan, da je res.
Naročnina NINAM objavlam paket VSE.LP
Evo, tako jaz razumem te v še kdo drug

Nazadnje urejal Petracarek na 20/10/2013 1:14:56 AM