Sveiki,
atėjo nauji trenerio rinkimai, todėl nusprendžiau kandidatuoti. Esu rubidijus turbūt žinomas tik žmonės iš BB chato.
Apie rinktinę
Pirmiausia, rinktinėje man būtų svarbiausias tobulėjimas, progresas. Turbūt visi žinome kaip treniruoti jaunius ir
žinome, kas būtų geriausia, tačiau per tokį laikotarpį taip ir neišauginome daugiau nei 3 ar NETGI 4 skill'us turinčio
jaunimo,ir tai yra pagrindinė rinktinės problema. Ją geriausiai atspindi rezultatai - viena didžiausių BB bendruomenių
ir per tokį laiko tarpą nė vieno titulo. Vadinasi, su jauniais iš tiesų buvo kažkas negerai, nes akivaizdu, kad treneriais
tapę menedžeriai taktikų ar entuziazmo prasme buvo stiprūs, todėl lieka tik treniravimo problema, kas man ir būtų svarbiausia.Apie treniravimo klaidas galiu kalbėti iš savo ar pažįstamų patirties, nes sezonai iš sezonų einame ta pačia vienos taktikos linkme, kai tuo tarpu Čilės ar pracūzų rinktinės su savo kitokiu mąstymu skina pergales rinktinių turnyruose. Ten dėmesys jauniams yra milžiniškas, o treniruotės taip pat skirtingos, pavyzdžiui, prancūzai akcentuoja perdavimus visoms pozicijoms, o metimą ar kovą dėl kamuolių - ne tik gynėjams ar puolėjams. Taigi kaip supratote iš kalbos, didžiausią dėmesį skirsiu gal kiek keistam treniravimui, tačiau tikiu, kad su laiku rezultatai ateis.
Tikslai
Kiekvienoje kalboje tikslus yra madinga rašyti, todėl ir aš pasikartosiu, kad tikslai priklausys nuo galimybių, ypač pirmojoje kadencijoje
(kaip turbūt suprantat, svajoju treneriu likti keletui kadencijų, kad gaučiau pažaisti su savo treniruotu jaunimu)
Su viltimi,
BC Briedukai