BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 16 julkistukset

Kauden 16 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181874.1
Date: 4/20/2011 5:15:21 AM
Overall Posts Rated:
587587
Tervetuloa kaudelle 16!

Se vei aikansa ja fanit olivat varmasti jo huolissaan, mutta kiitos molempien osapuolten kovien neuvotteluiden, pelaajat ja omistajat ovat saaneet uuden työehtosopimuksen valmiiksi. Kausi 16 alkaa siten lauantaina, kuten pitääkin.

Yllättävää kyllä, monet vaikeudet neuvotteluissa olivat omistajien välisiä ja toisaalta pelaajien välisiä. Parhaiden joukkueiden omistajat eivät ole pitäneet siitä, että he joutuvat jakamaan televisiosopimukset tasan niiden joukkueiden kanssa, jotka eivät vahvista sarjan tasoa. Puhumme niistä joukkueista, jotka luovuttavat kauden kokonaan. Vaikka nämä joukkueet tekivät useissa tapauksissa virheen, laskivat ne samalla televisiosopimuksia ja fanien kiinnostusta koko sarjassa. Samaan aikaan penkin päässä istuvat pelaajat huomasivat palkkojensa kutistuvan, kun omistajat joutuivat maksamaan organisaationsa tulevaisuutta uhkaavia jättipalkkoja muutamille tähdille, joilla oli vieläpä tapana osoittaa lojaalisuutensa vaatimalla siirtoa pienimmästäkin vihjeestä, että asiat olisivat paremmin jollain toisella paikkakunnalla. Ja jokaisessa siirrossa myös agenttipalkkiot vain lihoivat lihoamistaan. Yleinen asenne on kääntynyt supertähtiä vastaan, sillä molemmat osapuolet ovat kääntyneet median suuntaan ja moni huonosti palkattu pelaaja onkin osoittanut, että heikoista koripallotaidoistaan huolimatta heistä kuoriutuu loistavia kommentaattoreita ja ottelukuuluttajia!

Osana saavutettua kompromissia maailman huippujen palkat ympäri maailmaa ovat hieman laskeneet. Tämä vaikuttaa noin 150-200 parasta pelaajaa, jotka ovat suostuneet keskimäärin 6% pienempään palkkaan. Vastaavasti omistajat ovat suostuneet sarjakohtaiseen minimipalkkaan, jonka taso riippuu televisiosopimuksen suuruudesta. Joukkueet, joiden pelaajapalkat ovat alle pohjatason, maksavat erotuksen pelaajien eläkerahastoon. Eläkkeet ovatkin olleet keskeinen tekijä oikeudenkäynneissä, joissa eläköityneet pelaajat olisivat halunneet jatkaa pelaajauriaan, jotka ovat kuitenkin katkenneet ennen aikojaan. Paljolti ehkä siitä syystä, että joukkueiden lääkärit ovat olleet osaamiseltaan usein "perustaitoisia", jopa "minimaalisia".

Pelaajat ovat valittaneet myös siirroista, päästyään pelaamaan ehkä kerran tai kahdesti, joiden jälkeen heidät on välittömästi myyty ennen palkanmaksun aikaa. Omistajat ovat suostuneet sääntöön, jonka mukaan pelaajaa ei voi listata ennen kuin hän on ollut joukkueessa vähintään neljä päivää. Tämä takaa pelaajilla palkanmaksun joukkueessa.

Ennen loukkaantuneet pelaajat ovat lähteneet kausien vaihteessa ja palanneet edelleen loukkaantuneina, mikä on pakottanut omistajat maksamaan lääkärikuluja ja peluuttamaan reservejään kauden avausotteluissa. Loukkaantuneet pelaajat ovat nyt suostuneet kausien vaihteen hoito-ohjelmaan, jotta he voivat palata terveinä uuden kaude alkuun.

Last edited by GM-WallyOop at 5/8/2011 2:38:00 AM

This Post:
00
181874.2 in reply to 181874.1
Date: 4/20/2011 5:15:44 AM
Overall Posts Rated:
587587
Lopuksi, omistajat ovat suostuneet pelaajien vaatimuksiin valmentajia koskien. Valmentajat, joista osa ei ole kehittänyt taitojaan yli 10 kauteen, pääsevät uudelle perehdytyskurssille, jolla opetetaan uusimpia harjoittelutekniikoita. Erityistä huomiota saavat osakseen taitojen kytkökset harjoittelussa. Uskommekin, että kauden 17 alusta alkaen yhden taidon harjoittelu kytkeytyy, joskin suhteellisesti vähemmän, myös taitoihin, jotka eivät ole siihen suoraan yhteydessä. Muuten samoin kuin yhden taidon harjoittelu on nykyisin kytkeytynyt siihen suorassa yhteydessä oleviin taitoihin.

Kausien vaihde on ollut lähinnä työehtosopimusneuvottelujen aikaa, mutta olemme huomanneet joidenkin joukkueiden kykyjenetsinnän pyrkineen saamaan tietoja myös tulevista draftiluokista. Tähän saakka joukkueiden on sallittu olla yhteydessä vain niihin pelaajiin, jotka ovat ilmoittautuneet draftiin, mutta jatkossa joukkueilla on suurempi vapaus valita scouttauksensa kohteet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että käyttämättä jätetyt scouttauspisteet eivät nollaudu, vaan ne voi käyttää halutessaan myöhemmin.

Kansainvälisiä uutisia: BuzzerBeaterin Parhaat -turnauksen voitti BC Hostivař, managerinaan rwystyrk. Kilpailun uusi formaatti oli suuri menestys, joten muutoksesta tulee pysyvä. Samoin pysyväksi muutetaan villin kortin myöntäminen korkeimman maailman rankingin omaavalle (muutoin kilpailun ulkopuolelle jääneelle) joukkueelle siinä tapauksessa, että turnauksen joukkuemäärä olisi muutoin pariton. Haluamme onnitella samalla käyttäjiä Mamba888 (vuoden Supporter) sekä Stajan, lester ja Marot (kolmen kuukauden Supporter) heidän menestyksestään BBP-veikkauksessa. Myös kaudella 16 veikataan, mutta vain turnauksen pudotuspelivaiheessa.

Onnisttelut Italialle, managerinaan Steve Makis™, jännittävästä U21 MM -kisojen jatkoaikavoitosta Kiinaa vastaan! Tämän kauden MM-lopputurnauksen isäntämaa on Puola, ensimmäistä kertaa BuzzerBeaterin 4. suurimman maan historiassa. Uskotko, että maasi voi voittaa mestaruuden? Uudet U21-vaalit ovat alkaneet, joten muista antaa äänesi!

Onnea kaudelle 16!

Last edited by GM-WallyOop at 5/8/2011 2:37:37 AM

This Post:
00
181874.3 in reply to 181874.2
Date: 4/20/2011 7:42:19 AM
Overall Posts Rated:
986986
Erityistä huomiota saavat osakseen taitojen kytkökset harjoittelussa. Uskommekin, että kauden 17 alusta alkaen yhden taidon harjoittelu kytkeytyy, joskin suhteellisesti vähemmän, myös taitoihin, jotka eivät ole siihen suoraan yhteydessä. Muuten samoin kuin yhden taidon harjoittelu on nykyisin kytkeytynyt siihen suorassa yhteydessä oleviin taitoihin.


Kukaan ei varmasti tiedä, mutta mikäli kokonaistreenimäärä lisääntyy, tarkoittaa se sitä että tulevat pelaajat ovat parempia kuin aikaisemmin treenatut. Näin ollen pitäisi aloittaa treeni nyt uudestaan 18v junioreilla, jotka voivat saada arvokkaitakin pomppuja sivutaidoissa (ei aputaidoissa). Kun optimaalista joukkuetta ollaan rakentamassa pitäisi siis viime kauden treeni heittää hukkaan ja aloittaa alusta - hmm katsotaan viitsitäänkö aloittaa taas alusta ja löytyykö markkinoilta haluttuja pelaajia sopuhintaan....




Last edited by GM-WallyOop at 5/3/2011 2:04:37 PM

This Post:
00
181874.4 in reply to 181874.3
Date: 6/22/2011 2:10:10 AM
Overall Posts Rated:
587587
Kauden puolivälin uutisia

Kauden puolivälin mentyä on uutisten aika. Ensimmäisenä ilmoitusluontoisena asiana on uusi sivu, joka listaa maan ja maailman rankingit. Ranking-vertailu kertoo tarkemmin, miten joukkueesi sijoittuu rankingeissa maassasi ja koko maailmassa: listalta löytyvät ne joukkueet, jotka ovat välittömästi omasi edellä ja jäljessä. Näet myös, miten sarjasi joukkueet ovat menestyneet rankingissa. Supporterit näkevät myös kaverilistansa joukkueet. Ranking-vertailu löytyy kahdesta paikasta: kaverilistasivulla kaverilistan joukkueille (vain Supporterit) ja sarjan yleiskatsauksen kautta pudotusvalikosta (kaikki käyttäjät).

Pelaajayhdistys on julkistanut, että pelaajat eivät enää jatkossa siirry suoraan eläkkeelle joukkueiden erottaessa heidät. Sen sijaan pelaajat menevät siirtolistalle, jossa heidän lähtöhintanaan on heidän palkkansa kerrottuna kymmenellä, maksimissaan kuitenkin $1.000.000. Tämä uusi sääntö koskee sekä bottien vapauttamia pelaajia että managerien erottamia pelaajia. Uuden säännön myötä pelaaja eläköityy ainoastaan siinä tapauksessa, ettei hänelle löydy uutta seuraa. Uusi sääntö astuu voimaan kauden 17 alkaessa.

BuzzerBeaterin Parhaiden veikkauskilpailu on taas täällä! Olemme saavuttaneet 32 parhaan joukkueen pudotuspelivaiheen ja niinpä kaikilla on nyt mahdollisuus veikata otteluiden voittajia. Veikkauksen pisteytystä on muutettu, löydät uudistetun pisteytyksen BBP-veikkauksen omalta sivulta. Tämän kauden turnaus näyttää hyvätasoiselta. Voittaako BuzzerBeaterin oma Miami Heat, Venomous Scorpions, koko potin valtavan palkkakuittinsa tukemana, vai nouseeko 31 haastajan joukosta yllätysvoittaja?

Lopuksi muistutus siitä, että alkaen kaudesta 17 valmentajat pääsevät hyödyntämään uusia harjoittelutekniikoita (cross-training). Voit kerrata tarkempia tietoja kauden 16 aiemmista julkistuksista.

From: hene10
This Post:
00
181874.5 in reply to 181874.4
Date: 6/22/2011 3:11:41 AM
Aittakorven Torjunta & Heitto
II.1
Overall Posts Rated:
22142214
Second Team:
Moltas Matsson Academy
Cross training? Eli on joku "päätreeni" ja siihen kylkeen saa vielä "sivutreenin"?

This Post:
00
181874.6 in reply to 181874.5
Date: 6/22/2011 5:14:13 AM
Overall Posts Rated:
587587
En ole seurannut globaalin spekulointeja ja "varmoja tietoja" asiasta, mutta käytännössä tiedetään ainakin seuraavaa hieman kryptistä: "[K]auden 17 alusta alkaen yhden taidon harjoittelu kytkeytyy, joskin suhteellisesti vähemmän, myös taitoihin, jotka eivät ole siihen suoraan yhteydessä. Muuten samoin kuin yhden taidon harjoittelu on nykyisin kytkeytynyt siihen suorassa yhteydessä oleviin taitoihin." Englanniksi: "A particular emphasis of modern techniques seems to be cross-training, and by the start of season 17, we expect that just as improvement in one skill seems to be linked to related skills, now improvement in one skill will in addition be linked, more weakly, even to seemingly unrelated skills."