Molio bih da mi odgovorite na neka pitanja,pocetnik sam pa me zanima.Trazio sam po forumu sve sto me zanima,nadjem odgovora,ali opet ne dovoljno jasno.
Prvo pitanje je kakvog Fizioterapeuta i PR menadzera kao pocetnik da nadjem???
Drugo pitanje je:
Imam jednog centra 18 godina,218 cm, Potencijal: večiti all star igrač .I imam jednog krilnog centra Godina: 18 ,,Potencijal: all star igrač ,,,208 cm .......Da li je pametno da samo njih dvojicu treniram kao dobre talentovane igrace i najbolje u mom timu po ocjenama i da se osvrcem na skok,unutrasnju odbranu,sut iznutra i blokade???
Fizioterapeut ti nije bitan,ja u prvoj ligi imam ivl 2,i nisam primjetio da imam vise povreda od drugih,takodje na pocetku ti ni PR nije bitan,tek kasnije gledaj da nadjes boljeg,sad ti je najbitniji trener,kao sto ti je Martinenko rekao ,kupi jos jednog centra za trening a ovog Meskovica otpusti,trening prilagodjavaj da ti najbolja dvojica obavezno dobiju po 48 minuta,a trecem sta ostane. Da ,najvazniji su za trening centara ,unutrasnja odbrana,sut iznutra,i skok.Blokade samo povremeno posto one skacu i kad treniras unutrasnju odbranu.