Założyłem ten wątek po to aby dowiedzieć się z kim mam okazję rywalizować. Poznajmy się za pośrednictwem tej krótkiej ankiety... zapraszam Wszystkich do wypełniania, pozdrawiam - amirkhattab / CHTK Chełmno. Zacznę od siebie:)
NICK/TEAM: amirkhattab/CHTK Chełmno
IMIĘ: Paweł
MIASTO: Chełmno nad Wisłą
URODZONY: 12.12.1984 (26 lat)
PRACA: konstrukcja-projektowanie
SZKOŁA: UTP BYDGOSCZ - Wydział Mechaniczny, 5 letnie mgr. dzienne
WZROST: 178 cm
WAGA: 67 kg
WYZNANIE: w coś tam wierzę, ale nie potrzebuję wspólnoty wiary itd.
ULUBIONE:
Ulubiony klub piłkarski: Valencia CF
Ulubiony zespół NBA: Portland TB
Pojazd marzeń: jakiś motorek typu streetfighter (bandit, hornet etc), obecnie jeżdżę sobie rowerem :P
Ulubiona gra(y): HOMM2 i 3, Rome Total War, COD1, Gothic, Diablo 2, PES6, Fifa 98, Sudden Strike, NHL 2002, NBA live 98, Settlers, TonyHawksPS2, Warband, NBA 2K, seria GTA...
Najlepszy piłkarz: w historii - Maradona, obecnie - C.Ronaldo
Najlepszy koszykarz: w historii - MJ, obecnie - LBJames
Ulubiony film(y): Osadzony, Bravehart, Skazani na Shawshank, Rocky, Władca Pierścieni, Fabryka zła, Pianista, Książę w NY, Bez przebaczenia... + filmy dokumentalne
Ulubiony serial(e): Dr Quinn, Kompania braci, Kariera Nikodema Dyzmy...
Ulubieni aktor(zy): Jerzy Stuhr, CezaryPazura, Eastwood,
Ulubiony zespół muzyczny/muzyka: brak / to co "wpadnie w ucho" od hip-hopu po motywy muzyki poważnej :D
Ulubione miejsca (odwiedzone lub nie): Polska - Krynica Morska, chciałbym mieszkać na Nowej Zelandii
Ulubiona partia polityczna: Nowa Prawica
Ulubiony polityk: Janusz Korwin- Mikke
Ulubione jedzenie: owoce, spaghetti bolognese
Ulubiony napój: soki owocowe, alkoholu nie lubię i piję w niewielkich ilościach od święta itp. :P
ZAINTERESOWANIA/ CZAS WOLNY: rysowanie, historia, militaria, oglądanie spotkań NBA i piłki nożnej, gra w piłkę nożną i koszykówkę (w lidze amatorskiej)...
BUZZERBEATER: jestem tutaj niemal codziennie, ale ostatnio krótko - taktyka/finanse/statsy/..., większą aktywność wykazuję w trakcie tzw. okienka transferowego:)
NIE LUBIĘ: polskich seriali-tasiemców, tvn-u, Gazety Wybiórczej, komunistów, oliwek, OFE, SLD, PO, PSL, PiS, PJN, Tomasza Lisa i jego show, ZUSu, Che Guevary, snobów, socjalistów...
Jeżeli chcecie uzupełnić ankietę o nowe pytania, to chętnie na nie odpowiem:)
Pozdrawiam i zapraszam do wypełniania
Last edited by amirkhattab at 7/4/2011 1:53:43 PM