BuzzerBeater Forums

BB Srbija > NBA

NBA

Set priority
Show messages by
This Post:
33
184272.1
Date: 5/7/2011 6:29:14 AM
Overall Posts Rated:
199199
Na ovom forumu svi koji prate NBA mogu prokomentarisati neki dogadjaj.Takodje mozete izraziti veseg favorita i omiljenog igraca!:D

This Post:
44
184272.2 in reply to 184272.1
Date: 5/7/2011 6:39:18 AM
Overall Posts Rated:
353353
jedna ovakva tema ce svakako obogatiti nas forum

This Post:
11
184272.4 in reply to 184272.3
Date: 5/7/2011 8:03:12 AM
Overall Posts Rated:
100100
Ma nije glavno u njihovoj serij sto Dalas igra dobro, prati i konferencije za novinare posle meca, pa ce ti jos jasnije biti sto je sad ogromnoh i 101% nedostiznih 3-0 u seriji za Maverikse. ;)
Inace, navijac sam Lejkersa jos od 2000. kad sam se i zainteresovao za kosarku. Na zapadu finale osvaja KD i ekipa, a na istoku vec je odavno vidjeno finale Bulsa i Hita. Atlanta igra odlicnu kosarku, ali nema pravog pleja(sve ostale poziciju upotpunjene odlicnim igracima). Licno bih voleo da veliko finale bude Thunder-Bulls, i nisam neki miljenik novog Majamija jer ne volim timove stvorene "preko noci", pa cak i da su najbolji sto oni sigurno i jesu, ali.. :D

p.s.Odlicna tema, dvoumio sam se jos prosle sezone da li da je otvaram, ali kao sto vidite nisam.. :)

Last edited by AirWolf at 5/7/2011 8:04:27 AM

This Post:
11
184272.5 in reply to 184272.3
Date: 5/7/2011 8:10:37 AM
Overall Posts Rated:
199199
Moj favorit je Boston.Mada im je lose pocelo.Majami je dobro poceo,i Boston ce ga tesko izbaciti.
A sto se tice ROSEa i WADEa,dobri su oni mada mislim da titulu MVP igraca dobijaju mladji i talentovaniji igraci,koji se tom titulom nisu okitili.Veliko iznenadjenjeje i Atlanta,kako su izbacili Orlando.Svaka im cast!:D

This Post:
11
184272.6 in reply to 184272.3
Date: 5/7/2011 8:16:08 AM
Overall Posts Rated:
6565
Za sve koji vole NBA,imam jednu lepu vest.Naime,na forumu sportkluba,za svaku utakmicu,izbacuju linkove za live stream.Kad god sam mogao,citaj kad sutradan nisam radio,ja sam ispratio po neku.
Sinoc sam gledao Atlantu i Chicago,smorio se vec u 2/4.Bullsi su prelomili dok je na parketu,za obe ekipe,bila druga postava,tacnije Watson i Gibson,napravise seriju 11-0,kasnije je Rose mec lagano priveo kraju.
Ne secam se da sam video tako brzog,hitrog igraca kao sto je Rose.On je,zaista,neverovatan.Ima uzasnu tehniku suta,a opet,isti je mnogo popravio u odnosu na proslu sezonu.Recimo,sinoc je gadjao trojke,ako se ne varam,4 od 7...
Sa druge strane,raduje me Pedjina igra.Sinoc je bio jedan od glavnih u,verovatno,kljucnoj pobedi nad Lakersima.Da stvar bude jos interesantnija,za sve nas koji mu pamte onaj airball protiv Lakersa minut pred kraj utakmicu,u finalu Zapada,dao je 2 trojke kada se rezultat lomio.Doduse,ruku na srce,Odom se nadavao koseva dok ga je Pedja cuvao...
Ipak,najjaci utisak na mene je ostavio,u ovom play offu,niko drugi do Dirkstein!Covek igra bez greske u svojoj 33oj godini.Gotovo da sam vodi ekipu Mavsa,verovatno do finala Zapada,a ko zna mozda i do prstena,sto bih ja voleo,ako nista do drugo a onda zbog njega i Pedje.
Memfis je ekipa sa najvise atleta u timu,pogotovu na pozicijama beka i niskog krila.Tony Allen i Shane Battier su 2 ponajbolja defanzivna igarca na tim pozicijama.Ipak,zna se ko je glavni u Grizlijima,Zach the Beast Randolf.Covek igra fenomenalnu sezonu,napada i spolja i iznutra i,kada mu je dan, prosto ga je nemoguce cuvati,sto je izjavio Durant nakon prve utakmice polufinala.
Sa druge strane,Oklahoma je sazrela,dobili su cvrstinu u reketu dovodjenjem Perkinsa.Durant i Westbrook igraju dobro,mada,po meni ne mogu sami da izguraju do kraja...
Miami i Boston je,mozda,finale pre finala.Miami se nalazi u fantasticnoj formi.Gledao sam prvu i presek druge utakmice,neverovatna je njihova zelja za pobedom.Toliko su gladni pobede, da su bukvalno pojeli Celticse,u obe utakmice.
Cini mi se da ce dobiti jednu u Bostonu i zavrsiti seriju,lagano, 4:1.

Veceras u 11 sati pocinje utakmica u Memfisu,pa ko hoce da gleda,moze na forumu da pronadje link za live streaming:)

This Post:
00
184272.7 in reply to 184272.5
Date: 5/7/2011 8:16:55 AM
Overall Posts Rated:
100100
Veliko iznenadjenjeje i Atlanta,kako su izbacili Orlando.Svaka im cast!:D

Nije to iznenadjenje, ne moze Orlando da igra samo sa Haurdom, a da jedna azdaja, kakav je Arenas sedi na klupi. :/

This Post:
11
184272.8 in reply to 184272.4
Date: 5/7/2011 8:21:20 AM
Overall Posts Rated:
55
Dalas ima odlicnu timsku igru u kojoj prednjaci Novicki, tu su jos Cendler, Kid, Merion, Teri, Stojakovic, njihova klupa je mnogo, mnogo duza od klupe L.A. Lejkersa, mogu Lejkersi da imaju bolju prvu petorku koliko hoce, al' bez klupe ne mogu pobediti Dalas.
Memfis igra odlicno, i ja mislim da oni imaju bas onu igru koja je potrebna za plej-of, jesu bili 8 u konferenciji, ali to ne mora nista da znaci.
Cikago vrlo jak, njihova snaga je izvanredna. Cikago je tim u najboljem i najlepsem smislu te reci. U tom timu iskace Derik Rouz, koji igra izvanredno. Takodje, imaju i sjajnog trenera, Toma Tibodoa, koji je od Cikaga napravio tim sposoban da osvoji titulu.
Voleo bi da Boston izbaci Majami, ali to sada izgleda nemoguce. Ne volim te timove stvorene odjednom, sve se vrti oko 3 igraca, ostali gotovo da nemaju nikakav ucinak.
Oklahoma ispada od Memfisa, upravo zbog tanke klupe.

Pozzzz, Kum :D

This Post:
00
184272.9 in reply to 184272.7
Date: 5/7/2011 8:21:46 AM
Overall Posts Rated:
199199
Pa i u Bullsima, sto bi reko Milan, igra samo ROSE pa im odlicno ide!?

This Post:
00
184272.10 in reply to 184272.9
Date: 5/7/2011 8:26:25 AM
Overall Posts Rated:
55
Ali u Cikagu svako ima neku svoju ulogu, i uvek iskoci neki drugi igrac uz Rouz, nekad je to Deng, nekad Buzer, Noa sinoc 8 skokova u napadu. Onda imaju mnogo dobre sutere za 3 poena: Korver, Bogans, Deng sutira solidno, kao i Rouz, Bruer moze da pogodi. Gibson, recimo, sinoc pokupio dosta lopti skokovima u napadu, drugi strelac tima sa 13 poena, puls 11 skokova, Noa samo 2 poena, ali 15 skokova i 5 blokada!

This Post:
00
184272.11 in reply to 184272.9
Date: 5/7/2011 8:27:16 AM
Overall Posts Rated:
100100
Ne sinak. Pored Rouza, imas Lula Denga, Karlosa Buzera(bez koga je Ciga prosle sezone bio samo prosecna ekipa), solidnog centra Nou, Korvera i druge vise prosecne nego dobre igrace, ali o5 sposobne za "velika dela". :D
I sto je najvaznije, imaju dobrog trenera.