Χωρίς να είμαι ειδικός, ούτε καν ψαγμένος όταν γεννήθηκε η μικρή είχα παρόμοιες σκέψεις μαζί σου. Ένας φίλος μου πρότεινε την Panasonic Lumix TZ5 και τον άκουσα. Βασικά είναι μια μηχανή με 10 ΜΡ, 10 optical zoom μικρή δεν την λες, αλλά δεν είναι DSLR αλλά είμαι υπέρευχαριστημένος δεδομένου ότι κάνει τα πάντα πάραπολυ καλά, τίποτα τέλεια, αλλά για ένα μέσο χρήστη σαν εμένα είναι ότι πρέπει, δεδομένου του πολύ καλού optical zoom, της μεγάλης οθόνης, αλλά και την ευκολία χρήσης. Τώρα υπάρχει και η TZ7 που τα ''10αρια'' γίνονται 12αρια. Οι αξιολογήσεις της επίσης στις ανάλογες σελίδες πολύ καλές, και η τιμή λογική δεδομένου το τι προσφέρει.
Ζητώντας την γνώμη επαγγελματία με βάση τις δικές μου ανάγκες που δεν απέχουν και τόσο από τις δικές σου την βρήκε σαν την καλύτερη επιλογή. Ρίξε της μια ματιά...
In summary, the DMC-TZ7 is the best travel-zoom camera yet. Even the annoyingly loose Shooting Mode dial and slightly higher launch price don't detract too much from what is simply a fantastic camera. One of the best compacts of 2008 just got even better...
.
http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dm...Last edited by JohnnyB at 7/16/2011 3:38:26 PM